Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 339
  • 805
  •   1
Отговори
# 750
Наистна сте прави момичета  Naughty Самовнушението е голяма работа , и аз съм убедена , че и заради това ми закъснява , защото само за това мисля . Абе карай , другия месец , ще е месеца . Аз к'во искам , все пак правим опити само от месец  Laughing Просто май изобщо не трябва да му се мисли , ако  стане - стане .

# 751
Аз к'во искам , все пак правим опити само от месец  Laughing
Въобще не е задължително да чакаш с месеци, много често се получава и от раз.  Peace

# 752
Аз к'во искам , все пак правим опити само от месец  Laughing
Въобще не е задължително да чакаш с месеци, много често се получава и от раз.  Peace
А понякога не. Което не е повод за притеснение в повечето случаи. Peace
П.С. Не разбирам смисъла на поста ти, Пети. Thinking

# 753
Аз преди малко си направих тест , за съжаление , отново отрицателен   EFN . Вече след 4-5 ден закъснение е много малка вероятността , нивото на хормона да е ниско и теста да не го е отчел нали ?

Hug Hug Hug Аз съм същия случай, мила. Cry Ще откача вече. Като няма бременност, поне цикъла да си ми дойде, не така да ме шашка  Naughty Tired

Лека и бебеносна!  Hug Hug Hug

# 754
Момичета, защо не мерите температура? Така поне ще сте по наясно с това какво се случва с вас и каква е вероятността да сте бременни ? В крайна сметка дори да забременеете от първи път, няма да сте се ''минали'' кой знай колко с едномесечно мерене на температурата Simple Smile

# 755
Момичета, защо не мерите температура? Така поне ще сте по наясно с това какво се случва с вас и каква е вероятността да сте бременни ? В крайна сметка дори да забременеете от първи път, няма да сте се ''минали'' кой знай колко с едномесечно мерене на температурата Simple Smile

То не става въпрос, че ще се "минем". Струваше ми се, че ще се взема много на сериозно от първия месец да започна да следя всичко(ама май и без това си се вземам на сериозно).Притеснява ме повече евентуалната поява на киста, не толкова мисълта, че искам бебе :/ .
 Вероятно ще се замислим над думите ти и ще започнем и с температурата Simple Smile  Hug

# 756
Мисли бързо, че с това вманячване ще вземете да психясате тотално Simple Smile

# 757
здравейте момичета .. ужасно съм притеснена  7 дни след половия акт правих 2 теста и бяха положителни а сега ден след закъснението е отрицателен .. незнам на какво да вярвам и какво да мисля вече  преди няколко дни личната ми постави имунизация за тетанус може ли на това да се дължи отрицателният резултат сега

# 758
Направи си кръвен тест и прочети за химическа бременост Wink

Цитат
Възможно ли е да получа неверен положителен резултат?
Неверен положителен резултат или ситуация, при която тестът казва, че сте бременна, а вие в действителност не сте, е възможен. Ако получите позитивен резултат при ранно тестване за бременност и скоро след това ви дойде менструалният цикъл, е възможно да сте имали така наречената „химическа бременност”. Това се случва, когато оплодена яйцеклетка се прикрепя към матката и се развива достатъчно, за да започне да произвежда hCG, но скоро след това спира развитието си по някаква причина. Това се случва с 30 до 50% от оплодените яйцеклетки по различни причини, които ги правят неспособни да се развият в ембрион. В такъв случай цикълът ви ще дойде малко по-късно и е възможно да протече малко по-тежко от обичайно. Някои лекари смятат това за още една причина, за да не се разтройвате излишно от това често срещано явление, да изчакате една седмица след закъснението на менструалния ви цикъл преди да направите тест за бременност.

# 759
П.С. Не разбирам смисъла на поста ти, Пети. Thinking
Исках да кажа, че при мен първият път стана веднага, т.е. да не се настройваме песимистично от самото начало.
Съжалявам, ако съм засегнала някого. Rolling Eyes

# 760
Аз преди малко си направих тест , за съжаление , отново отрицателен   EFN . Вече след 4-5 ден закъснение е много малка вероятността , нивото на хормона да е ниско и теста да не го е отчел нали ?

Hug Hug Hug Аз съм същия случай, мила. Cry Ще откача вече. Като няма бременност, поне цикъла да си ми дойде, не така да ме шашка  Naughty Tired

Лека и бебеносна!  Hug Hug Hug

Даа , направо имам чувството , че знае за надеждите ни и нарочно ни мъчи до последно тоя МЦ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ох аз сега в много форуми чета за мами , на които теста им е отчел 2 чертички чак на 10-15-20 ден от закъснението , а преди това - все отрицателни Embarassed Нали знаете , надеждата умира последна . Мен все още не ми е дошло , така че си чакам ли чакам  newsm17

Афродита , на теб колко дни вече ти закъснява .
Абе  и аз мисля да почна да я меря тая базална температура , ама как става  Rolling Eyes Трябва сутрин преди да си станал от леглото , багинално , анално или орално и после се отбелязва в някакви графики май ?

# 761
Аз преди малко си направих тест , за съжаление , отново отрицателен   EFN . Вече след 4-5 ден закъснение е много малка вероятността , нивото на хормона да е ниско и теста да не го е отчел нали ?

Hug Hug Hug Аз съм същия случай, мила. Cry Ще откача вече. Като няма бременност, поне цикъла да си ми дойде, не така да ме шашка  Naughty Tired

Лека и бебеносна!  Hug Hug Hug

Даа , направо имам чувството , че знае за надеждите ни и нарочно ни мъчи до последно тоя МЦ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ох аз сега в много форуми чета за мами , на които теста им е отчел 2 чертички чак на 10-15-20 ден от закъснението , а преди това - все отрицателни Embarassed Нали знаете , надеждата умира последна . Мен все още не ми е дошло , така че си чакам ли чакам  newsm17

Афродита , на теб колко дни вече ти закъснява .
Абе  и аз мисля да почна да я меря тая базална температура , ама как става  Rolling Eyes Трябва сутрин преди да си станал от леглото , багинално , анално или орално и после се отбелязва в някакви графики май ?
Надежда винаги има до последно, но защо не си направиш кръвен тест?

# 762
Ами не ми се дават сега 20 лв , ще изчакам още малко .

# 763
Здравейте момичета, всеки ден ви чета с интерес и много неща научих от вас и най-накрая се реших и аз да споделя с вас. От няколко месеца с мъжо ми искаме второ дете,но нещо не се получава почнах да си следя и О но дано да се получи..... Та проблема ми е че имам проблеми с щетовидната жлеза и TSH ми е 9 а трябва да го смъкна на 2,5 лекарката ми каза че уж нямя проблеми да забременея така че работими по въпроса пък дано да стане.Чакам лелка на 25 дано не се появи стискай те палци. Честито на всички бремени и успех на чакащите като мен полужителни тестове успех мили дами.....С вас съм

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 21:05 от nevianaaa

# 764
  • София
Каква лекарка ти каза това? Пиеш ли нещо за ТСХ? Не искам да те плаша, но с такава стойност и да забременееш има голям риск от аборт.

Общи условия

Активация на акаунт