Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 375
  • 805
  •   1
Отговори
# 765
Афродита , на теб колко дни вече ти закъснява .
Днес ми е 6 ден...
Ще ви пожелая лека и бебеносна, момичета. За себе си ще говоря като мине още малко време. Simple Smile Hug Hug Hug Hug

# 766
Здравейте отново момичета!Миналият месец ви споделих как желаното от мен трето бебче,неуспя да се задържи и  го загубих.По заръка на лекарят ми известно време нетрябваше да опитвам,но на 3 този месец,след едно много приятно гости го направихме без да се пазим(без много,много да му мислим),а после три дни след това само с пазене от страна на мъжа ми.На 14 ми се появиха розови капчици на ежедневната превръзка и това ме накара да се замисля.Горе-долу доколкото можах да преценя се оказа,че на 3 най-вероятно съм била около оволация.Днес е 17,а на мен трябва да ми дойде на 20.Розовите капки от тази сутрин ги няма,но продължавам да усещам напрежение ниско долу и в кръста,от десетина дни не мога да контролирам емоциите си(постоянно рева като магарица и избухвам за всичко),а по принцип не съм чак така и пишкам през две минути.Тест не смея да направя,не и докато не видя закъснение,но моля ви кажете ми дали има възможност да съм бременна.(цикълът ми беше на 22 миналият месец с МЦ на 28 дни)Извинявайте че пак ви досаждам,но въпреки препоръките аз все пак се надявам на положителен резултат. Praynig

# 767
Здравейте, с човека когото съм искаме да си имаме бебе.Направихме опити 4 дена преди да ми дойде лелката, както някои от вас я наричат и все още не е дошла. Трябваше да е тук вчера(тя по принцип си подранява, не помня от кога е закъснявала) ,което означава че са минали 5 дена откакто сме направили опита, снощи си направих тест за бременност, но беше отрицателен... Според вас има ли шанс да съм бременна и теста да не е отчел вярно? Четох много в интернет и има майчета , които казват ,че са забременели няколко дни преди да им дойде МЦ.Сега като прочетох и съветите, които сте давали на другите момичета, които са в моето положение разбрах, че най-добре е теста да се прави сутринта и мисля утре да го направя. Живея в нов град от 1 месец и не познавам хора, на които мога да споделя и да ме посъветват за това при кого да отида на преглед. Благодаря ви предварително на всички, надявам се това закъснение да е за добро и успех на всички , които очакват  EFP двете чертички Simple Smile

# 768
  • София
5 дни след евентуално оплождане няма как да ти покаже тест. Трябва да са минали поне 12 от акта.
Някои забременяват преди менструация, но това е когато овулацията им е късно, а това удължава съответно и цикъла.

# 769
5 дни след евентуално оплождане няма как да ти покаже тест. Трябва да са минали поне 12 от акта.
Някои забременяват преди менструация, но това е когато овулацията им е късно, а това удължава съответно и цикъла.
Благодаря ти много, значи ще изчакам да мине поне още 1 седмица и ще се моля да получа резултата, който искам Simple Smile

# 770
Здравейте моя въпрос е понеже е прекалено рано за тест реших да пиша тук . На 01.05.2013 и на 02.05.2013 правихме секс без да се пазим тои свърши в мен на 12.05.2013 пак така 2 3 пъти си свърши в мен нямаше проблем на следващата сутрин едвам стигнах до тоалетната световъртеж лошо ми беше за 1 2 часа после ми мина .Снощи с приятеля ми като правихме секс към края (свършването) осетих болки ниско доло така си беше доло горе за 1 час след секса болят ме гърдите , няма ништо спецялно друго което се е променило но съм с операция пертонит на малкия таз и пластика на маточни траби .Миналия месец бях на гениколог тои каза че няма проблеми няма възпаления и така на татак от операцията минаха почети 2 години .. та и така дали е възможно да съм бремена .. М трябва да доиде около 20 ти .. 21 но напрежението чак не ми се чака ... Благодаря

# 771
Възможно е да си бременна,  направи тест, ще покаже. Аз заченах точно със секс на 01.05    Плодовит ден е било 

# 772
Страх ме защото 2 месеца нищо нестава не че правим опити ами просто не си пия противозачатачните неискам да се разочаровам а и с тази операция се отчаивам и си мисля че си внушавам Sad мисля че с тази операция е почти невъзможно да забременея така случаино .. без .... иследвания и следения и така така а попринцип ов трябва да е било 01 02 на 3 точно дали ще покаже ..

# 773
При мен не ставаше 3-4 години....имам неуспешно ин витро и няколко химически, ама страх не страх си направих няколко теста....Действай, за да се успокоиш .

# 774
благодаря ти кога разбра че си бремена ? и кога направи теста сутринта или ....

# 775
Разбрах преди 3-4 дни, тогава го направих с първа урина. Сега ми излиза чертичката и след обяд и вечер...Така, че смело

# 776
Наистина много ти благодаря за бързия отговор и за куража утре сутрин ще пробвам и ще пиша дано да не се разочаровам и този път ... а имаше ли някакви симптоми .. Честито за Бебчо и лека бременост

# 777
Никакви симптоми нямам, лекоо по големи гърди и това , дори не са болезнени. Даи Боже да е наред всичко Praynig и при теб също  Hug

# 778
Благодаря ти Simple Smile  Hug Hug Hug

# 779
Здравейте и от мен скъпи дами   bouquet
Моята ситуация е следната:със съпругът ми по принцип все още не правим бебче,но и двамата сме говорили,че му е вече време Simple Smile Трябваше да ми дойде на 13.05,а ние на 10.05 съвсем случайно не се пазихме,защото си мислехме че няма опасност.Но....вече ми закъснява с 4 дена и не знам какво да мисля.До колкото разбирам е рано за тест.Кога според вас да си го направя?Симптомите са като ПМС,но с ниско придърпване долу-през повечето време тъпо,но понякога много остро.Коремът ми е страшно подут,стомаха ми имам чувството че вибрира,пишкам постоянно,а най-странното е,че не ми се пие кафе,а аз пия по 5,6 на ден.Даже и в момента съм на чай  #Crazy
Ако някой си сподели мнението ще ви бъда много благодарна  Hug
Желая ви лек ден и успех на всички    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт