Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 348
  • 805
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте и от мен скъпи дами   bouquet
Моята ситуация е следната:със съпругът ми по принцип все още не правим бебче,но и двамата сме говорили,че му е вече време Simple Smile Трябваше да ми дойде на 13.05,а ние на 10.05 съвсем случайно не се пазихме,защото си мислехме че няма опасност.Но....вече ми закъснява с 4 дена и не знам какво да мисля.До колкото разбирам е рано за тест.Кога според вас да си го направя?Симптомите са като ПМС,но с ниско придърпване долу-през повечето време тъпо,но понякога много остро.Коремът ми е страшно подут,стомаха ми имам чувството че вибрира,пишкам постоянно,а най-странното е,че не ми се пие кафе,а аз пия по 5,6 на ден.Даже и в момента съм на чай  #Crazy
Ако някой си сподели мнението ще ви бъда много благодарна  Hug
Желая ви лек ден и успех на всички    bouquet

Кога беше последния ти МЦ? Ако е имало О, то тя е била по-късна и при евентуално оплождане, на този етап няма как да се знае какво се е случило!  Simple Smile

# 781
Каква лекарка ти каза това? Пиеш ли нещо за ТСХ? Не искам да те плаша, но с такава стойност и да забременееш има голям риск от аборт.
    Да пия Елтирокс ендокардиоложката ми която ми следи щетовидната ми каза че няма да имам пробрем с забременяването

# 782
звезден прах на теб закасня ли ти или преди закаснението направи теста

# 783
Здравейте,
не съм писала тук, но редовно чета форума и, мисля че сега имам нужда от съвет, за който ще ви бъда много благодарна.
Имам закъснение 2 дни, правих уринен тест- няколко пъти, все отрицателни, днес излязоха резутатте от кръвния- 2. Знам, че е в  референтните граници, но при предишни съмнения, когато съм правила,  винаги резултатът ми е бил 0.1.
Имах контакт на 27 април; просто мислч, че ако е станало нео, стойностит на кръвния тест щеха да са по- високи. от друга страна се притеснявам, че стойностите ми ппри преидшни тестове са били винаги 0.1...дали пък не е някакво заболяване???

Моля, за съвет, ако имате подобен опит,
Много благодаря предварително!!!!!!!

# 784
Здравейте и от мен скъпи дами   bouquet
Моята ситуация е следната:със съпругът ми по принцип все още не правим бебче,но и двамата сме говорили,че му е вече време Simple Smile Трябваше да ми дойде на 13.05,а ние на 10.05 съвсем случайно не се пазихме,защото си мислехме че няма опасност.Но....вече ми закъснява с 4 дена и не знам какво да мисля.До колкото разбирам е рано за тест.Кога според вас да си го направя?Симптомите са като ПМС,но с ниско придърпване долу-през повечето време тъпо,но понякога много остро.Коремът ми е страшно подут,стомаха ми имам чувството че вибрира,пишкам постоянно,а най-странното е,че не ми се пие кафе,а аз пия по 5,6 на ден.Даже и в момента съм на чай  #Crazy
Ако някой си сподели мнението ще ви бъда много благодарна  Hug
Желая ви лек ден и успех на всички    bouquet

Кога беше последния ти МЦ? Ако е имало О, то тя е била по-късна и при евентуално оплождане, на този етап няма как да се знае какво се е случило!  Simple Smile
AКо има редовен цикъл вероятността да забременее 3 дена преди датата на очаквания цикъл е 0.

# 785
1 ден преди да ми закъснее

# 786
Благодаря ви момичета Simple Smile По принцип цикълът ми е редовен,с малко вариации.Но нали знаете,че като има дори и минимална вероятност човек превърта  Grinning Ще изчакам още малко и ще видим-времето ще си покаже,ама пусто нетърпение ...  Grinning
Желая ви лек и спорен ден  Hug

# 787
  • София
Каква лекарка ти каза това? Пиеш ли нещо за ТСХ? Не искам да те плаша, но с такава стойност и да забременееш има голям риск от аборт.
    Да пия Елтирокс ендокардиоложката ми която ми следи щетовидната ми каза че няма да имам пробрем с забременяването
А изследвали ли сте ТХС след прием на хапчета, за да се види как се влияе?
И както казах, забременяване се случва, но чак пък да не е проблем. Стойността е доста по-висока от препоръчителната за забременяване.

# 788
Здравейте, много харесвам този сайт чета го от години и трябва да ви кажа, че винаги ми е бил от помощ и тук съм срещала много готини мацки с които сме си били подкрепа. Не си помня предишната регистрация и затова съм с нова. Имам едно детенце и от Ноември миналата година работим за второ...До сега нещата не се получават но този месец наблюдавам доста странни неща, който ще се радвам някой от по опитните и разбиращите тук ,при желание разбира се да ми разяснят.Последният ми цикъл беше на 25.04.2013 г., той е на  27-28 дни. Бебеправихме този месец доста дори и в последните дни от М, но какво ми направи впечетление: На 6-ти стартирах със сутрешна диария както и на 7 и 8. На 10,11,12 май имах оцветяване на тоалетната хартия  след ходене по малка нужда в бледо розаво и след това изчезна. На 15 май имах светло розаво петно на бикините еднократно и сега съм в шаш. Тестове не съм правила защото незнам има ли смисъл не е ли рано. Не меря БТ и съм доста объркана. Много ще се радвам да споделите какво мислите. Да се надявам или...... newsm78

# 789
  • Варна
Здравейте, моето бебе е на почти 6 месеца и кърмя. Все още нямам цикъл след раждането. С мъжа ми не се пазим (тайно искаме още едно дете Simple Smile ). Понякога усещам неразположения (световъртеж и болки в корема). Тест за бременност би ли ми отчел правилно заради кърменето?

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 17:49 от Neli___

# 790
Ако е минало достатъчно време след овулацията, естествено, че ще отчете.

# 791
Здравейте, много харесвам този сайт чета го от години и трябва да ви кажа, че винаги ми е бил от помощ и тук съм срещала много готини мацки с които сме си били подкрепа. Не си помня предишната регистрация и затова съм с нова. Имам едно детенце и от Ноември миналата година работим за второ...До сега нещата не се получават но този месец наблюдавам доста странни неща, който ще се радвам някой от по опитните и разбиращите тук ,при желание разбира се да ми разяснят.Последният ми цикъл беше на 25.04.2013 г., той е на  27-28 дни. Бебеправихме този месец доста дори и в последните дни от М, но какво ми направи впечетление: На 6-ти стартирах със сутрешна диария както и на 7 и 8. На 10,11,12 май имах оцветяване на тоалетната хартия  след ходене по малка нужда в бледо розаво и след това изчезна. На 15 май имах светло розаво петно на бикините еднократно и сега съм в шаш. Тестове не съм правила защото незнам има ли смисъл не е ли рано. Не меря БТ и съм доста объркана. Много ще се радвам да споделите какво мислите. Да се надявам или...... newsm78

Диарията какво отношение има към евентуална бременост Simple Smile Ако цикъла ти е 27-28 дена то ознчава, че овулацията ти е била около 6,7, 8 май и на тези дни трябва да правиш секс Simple Smile така че секса в последните дни на менструацията пак няма никакво значение  Wink Тест се прави поне 12 дена след овулация....

# 792
Тroy,благодаря ти за отговора. Уф честно да си кажа и аз незнам какво общо има диарията споменах я може би защото ми направи впечетление-не ми се беше случвало одавна..много одавна. На 7 и 8 май сме бебеправили, но мен най много ме притесни розавото след ходене до WC и това еднократно ако мога да го нарека зацапване на 15 ти. Пожелавам на всички най-желаните и бленувани две чертички. Чета Ви, мисля Ви и ще се включвам ако мога да бъда полезна с нещо. Hug

# 793
Момичета,дойде ми гостенката  Simple Smile И аз така си мислех,но нали знаете как може да се превърти от любопитство  Embarassed А това гъделичкане в корема елате да видите какъв вирус ме хвана-добре че мина за 1 ден-беше направо чудо  #Crazy
Желая на всички прекрасни дни,успехи в бебеправенето и се надявам съвсем скоро да ме приемете сред вас,с моите начални опити и вашите прекрасни съвети   bouquet

# 794
Момичета, защо не мерите температура? Така поне ще сте по наясно с това какво се случва с вас и каква е вероятността да сте бременни ? В крайна сметка дори да забременеете от първи път, няма да сте се ''минали'' кой знай колко с едномесечно мерене на температурата Simple Smile

То не става въпрос, че ще се "минем". Струваше ми се, че ще се взема много на сериозно от първия месец да започна да следя всичко(ама май и без това си се вземам на сериозно).Притеснява ме повече евентуалната поява на киста, не толкова мисълта, че искам бебе :/ .
 Вероятно ще се замислим над думите ти и ще започнем и с температурата Simple Smile  Hug

Здравейте, момичета!
Замислих се аз за БТ и реших да я меря. Simple Smile Но чета, че меренето трябва да започне от първия ден на МЦ. При положение, че ми закъснява вече седмица да започвам ли да меря или да изчакам да имам цикъл? Какво ще ме посъветвате?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт