Радост ни донесе пролетта - затуптяха НОЕМВРИйски сърчица! - Тема №2

• 20 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошли на новите момичета   Hug 
Вчера бях на един семинар и нямах избор, цял ден ядох пици, но много вкусни. Иначе и на мен ми се яде киселко, кисели краставички, салата с кисели краставички.... Laughing

С моя мъж сме заедно от 10 години, живеем заедно от 2, а сме женени от няма и 1. И аз като Пепита обичам хубавите, запомнящи се дати и затова се омъжих на 07.07, е не беше 2007  Joy    но 12.12.12 ми е много студено за сватби  Laughing

# 601
Силве,много смела постъпка PeaceБраво,възхищавам ти се!!!
И аз имам приятелка,която беше в твоето положение-не се отказа въпреки,че и нейните родители бяха против!Роди си детето и го отгледаха заедно с тях  и сега не го дават за нищо на света,хората се причупват и превъзмогват хорските приказки в един момент    Hands Thumbsup Така,че гледай напред,няма да е лесно,но си струва    bouquet
Ние също нямаме брак Simple Smile но живеем заедно от 12 години, а от 19 години се познаваме -синът ни е на 3 и полвина Heart Eyes

# 602
  • София
Здравейте, най-накрая се добрах до вас днес  newsm51

Пак ми беше гадно почти до обяд, после опитах да поспя, но нещо не успях  newsm78 и решихме да излезнем с ММ и детето в парка, че и съседката ни осмърдя на готвено.

Силве, невероятна жена си  Hug и съм сигурна, че ще си прекрасна майка  Heart Eyes за този " човек " няма какво да се коментира, такива като него нищо не заслужанат...Но евала на бившия ти приятел за постъпката. Не ви знам историята, но съм сигурна, че ще избереш най-правилното в живота на теб и бебче  Hug

Ние с ММ сме заедно от почти 3,5 години, заживяхме заедно на 2-3 месец някъде, още не сме женени. Дъщеря ми ни е коледен подарък, роди се декември, а това бебче живи и здрави може за годишнината ни да се появи  Heart Eyes

Пепи хубаво ти е менюто ама скоро няма да ти стига тази храна  Laughing
Все пак бебчо много взима от теб  Laughing ти не се притеснявай за килограмите 5-6 от тях са само води, матка и плацента  и ще си ги оставиш в болницата Whistling а и на 50% ти е увеличен кръвопотока

# 603
здравейте........  Sad на мене нищо не ми се яде  Sad какво да правя от всичко ми се гади  Sad само от соковите не ми става лошо Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 604
Силве,много смела постъпка PeaceБраво,възхищавам ти се!!!
И аз имам приятелка,която беше в твоето положение-не се отказа въпреки,че и нейните родители бяха против!Роди си детето и го отгледаха заедно с тях  и сега не го дават за нищо на света,хората се причупват и превъзмогват хорските приказки в един момент    Hands Thumbsup Така,че гледай напред,няма да е лесно,но си струва    bouquet
Ние също нямаме брак Simple Smile но живеем заедно от 12 години, а от 19 години се познаваме -синът ни е на 3 и полвина Heart Eyes

Благодаря ти!!! Hug

# 605
Здравейте, най-накрая се добрах до вас днес  newsm51

Пак ми беше гадно почти до обяд, после опитах да поспя, но нещо не успях  newsm78 и решихме да излезнем с ММ и детето в парка, че и съседката ни осмърдя на готвено.

Силве, невероятна жена си  Hug и съм сигурна, че ще си прекрасна майка  Heart Eyes за този " човек " няма какво да се коментира, такива като него нищо не заслужанат...Но евала на бившия ти приятел за постъпката. Не ви знам историята, но съм сигурна, че ще избереш най-правилното в живота на теб и бебче  Hug

Ние с ММ сме заедно от почти 3,5 години, заживяхме заедно на 2-3 месец някъде, още не сме женени. Дъщеря ми ни е коледен подарък, роди се декември, а това бебче живи и здрави може за годишнината ни да се появи  Heart Eyes

Пепи хубаво ти е менюто ама скоро няма да ти стига тази храна  Laughing
Все пак бебчо много взима от теб  Laughing ти не се притеснявай за килограмите 5-6 от тях са само води, матка и плацента  и ще си ги оставиш в болницата Whistling а и на 50% ти е увеличен кръвопотока
Благодаря ти!А що се отнася до бившия ми приятел той е прекрасен човек винаги ме е носил на ръце и ме е гледал като принцеса.Никога не ме е нагрубил нито обидил с нещо.Просто така се случи че аз заминах за чужбина и си останахме приятели.Но се радвам че в този момент ме подкрепя!

# 606
Здравейте момичета,аз излизам от списъците за ноември  Cry ,оказа се пак извънматочна бременност и ме оперираха и след време вече ще се записвам към темите за инвитро .Много исках чудото да се случи ,но не стана.Пожелавам ви лека бременност и сладки бебчета през ноември  Hug

# 607
Силве , не е необходимо да цитираш в различни постове , момичетата които те споменават , можеш само да ги изброиш по именно в 1 пост и на всяка да кажеш каквото искаш. Не ти се карам , просто много бързо ще напълним темата , пък може и някой модератор да ни се скара .
Стейси много съжалявам мила , бързо да се възстановиш  и скоро пак в редиците на отчетните теми .Силно гуш от мен  Hug

# 608
Здравейте момичета,аз излизам от списъците за ноември  Cry ,оказа се пак извънматочна бременност и ме оперираха и след време вече ще се записвам към темите за инвитро .Много исках чудото да се случи ,но не стана.Пожелавам ви лека бременност и сладки бебчета през ноември  Hug
Много съжалявам че се е случило така.Но имай вяра всичко ще бъде наред и успех с инвитрото! Hug

# 609
  • София
Стейси, съжалявам за случилото се мила  Hug бързо възстановяване и скорошно бебче  Hug

Пепи е права Силве, ако така ти е по-удобно поне не цитирай целия пост, а само часта, която е за теб, не заради мястото толкова ами просто е по-удобно да се чете. Пепи, недей така с тези модератори, че ми напомняш на една друга личност  Laughing Hug

# 610
  • Стара Загора
Стейси, много съжалявам Миличка. Бързо възстановяване и с цялото си сърце ти желая успех

# 611
Пърпълче  Mr. Green разсмя ме , ама нямам за цел да информирам никой или да се заяждам  , просто за по - голямо удобство го казах, пък и те си дебнат де  Peace

# 612
Здравейте момичета,аз излизам от списъците за ноември  Cry ,оказа се пак извънматочна бременност и ме оперираха и след време вече ще се записвам към темите за инвитро .Много исках чудото да се случи ,но не стана.Пожелавам ви лека бременност и сладки бебчета през ноември  Hug
Много съжалявам   Hug  бързо възстановяване и успех!

Пърпълче, това дето го каза за кръвопотока наистина го усещам! Днес направо ми горяха ръцете, а по принцип винаги са ми ледени!

# 613
  • София
Радвам се, че съм те разсмяла  Пепи Mr. Green Hug

Верче, толкова промени настъпват в организма ни повреме на бременност, че се чудя какви същества сме  Joy Ти да видиш по-натам като си към края на бременността каква жега ще ти е  Mr. Green Декември месец сме стояли в болницата по нощници с къс ръкав и на отворен прозорец  hahaha

# 614
  • София
Здавейте мами,добре дошли на новите майчета лека и успешна бременност с здрави бебенца ноември.Стейси съжелявам много кураж и дано следващия път всичко да е наред HugСилве,искренно ти се възхищавам,пожелавам ти много сили и кураж защото ще имаш нужда,а колкото до семейството ти мисля че ще размислят и ще бъдат на твоя страна, все пак и те са родители.Тук в нашите редици ще намериш много приятелства и подкрепа smile3525Днес празнувахме рождения ден на дъщеричката ми и бях малко притеснена да не ме разкрият че съм бременна, тъй като на мен бързо почва да ми личи, и ми става доста лошо.Важното е че децата много се забавляваха и това беше най хубавият ни рожден ден.Иначе ние с ММ сме заедно от пет години и половина,нямаме брак и двете ми бременности са много желани Laughing

Общи условия

Активация на акаунт