Радост ни донесе пролетта - затуптяха НОЕМВРИйски сърчица! - Тема №2

• 20 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви за подкрепата HugЦелувки,лека бременност и сладки бебчета на всички  Hug

# 616
Здравейте момичета  Hug не съм влизала един ден и сега два часа не мога да ви изчета Simple Smile
Стейси, много съжалявам, че така се е случило, горе главата и скоро пак да си в отчетните теми  Hug
Стела, на теб шапка ти свалям, много трудно и смело решение, не съм сигурна колко хора са способни да го вземат. С теб сме и ще помагаме с каквото можем, само казвай без да се притесняваш, а твоето семейство дано се осъзнае и започне да се държи нормално с теб, ти си голям човек сама да решаваш за себе си, а те трябва да те подкрепят, дори и да не одобряват всичко  Hug
Ние с ММ сме заедно от 8 години от 5 живеем заедно, а от почти две сме женени. Ние сме от тези двойки, които не вярват, че подписа променя нещо и аз бях много изненадана като ми предложи Simple Smile
Момичета, на мен ми се яде всичко май май, ако продължава така, не знам как ще си влизам после в дрехите Peace Някои миризми ги усещам от километър имам чувството, но пък не ми се гади, за сметка на това гърдите много ме болят, заедно с леки боли в корема и сънливост. Не съм си представяла, че като се прибера от работа ще си легна на дивана и ще заспя преди да сме вечеряли даже Simple Smile

# 617
steisi_80
 Много съжалявам за случилото се.
Все пак ти как си? Дано операцията да няма много последствия за теб и скоро да се похвалиш. Не забравяй да се отчетеш , ако чудото все пак се случи естествено.   bouquet
Всъшност ти не беше ли напреднала вече доколкото си спомням? Как не го отбелязаха по- рано?

# 618
  • София
Маги, помня, че Стейси беше в 6 г.с. а на ехографа не се виждаше нищо....

Just виждам те, как си ?  Laughing  Hug

# 619
Момичета, благородно ви завиждам, че успявате да хапвате.
Аз уж се бях "похвалила" с подобрение, но уви...лошо ми е, гади ми се, повръщам си.
Апетит- 0...даже ако ми се събере един сандвич за двата дни това е....плодове и зеленчуци- никакви...даже усещам как след малко ще тичам към тоалетната... Sick
Ние вчера с бъдещия тати бяхме в едно "ултрасаунд студио" ...та на въпроса ми "колко е голям ембриона" въпросната рускиня, която е собственик на центъра отговори....ооо моля ви, не ме питайте такива въпроси..аз не съм лекар..аз съм оператор ултрасаунд! Та така..поне успяхме да чуем сърчице с 171 удара в минута...
Нашият тати днес празнува Великден, тей че може и да се присиля да хапна някой яйце....горкия каква жена си намери..той боядисва яйца, аз лежа, охкам и критикувам.
Пожелавам ви спокойна вечер, при нас е чудесен, слънчев и топъл пролетен ден.

# 620
  • London
Здравейте момичета,аз излизам от списъците за ноември  Cry ,оказа се пак извънматочна бременност и ме оперираха и след време вече ще се записвам към темите за инвитро .Много исках чудото да се случи ,но не стана.Пожелавам ви лека бременност и сладки бебчета през ноември  Hug

Стейси много съжалявам... Само искам да ти кажа че чудеса се случват, аз също имах извънматочна и през септември ми махнаха лявата тръба. Бяхме планирали сега в момента да правим инвитро а аз забременях естествено, с една тръба.. Така че вярвай и ще стане мила! Praynig Hug

# 621
Чакайте да драсна два реда,че току виж сте ме  забравили  Cry Wink Голямо писане , голямо чудо! Тази тема колко бързо се изниза  Peace
Първо искам да изрязя подкрепата си към Стейси  Hug От сърце ти пожелавам скоро да сбъднеш мечтата си!Ама колкото се може по-бързо!  bouquet
Silviq_isДобре дошла и горе главата! Всичко ще се нареди гарантирам!Дори сега да ти изглежда трудно, самотно , неразбрано , няма да е вечно! Ще мине и ще имаш подкрепа!Убедена съм! Едно прекрасно бебче на финала ти пожелавам! Hug И аз също искам да те помоля, да не цитираш всеки пост, отнасящ се за тебе.Страниците си летят и остават така празни.Безсмислено е.Както каза Пепи- просто споменавай имената в един пост.Надявам се да да не го приемеш с лошо. Hug
kamiTG , най-красивият звук сте чули ! Hug

Аз съм добре, тези дни ще взимам направление и да се записвам да ме следят. Доки забеляза,че имам течение и ще ми пуска микроб. Та така с мен. Ако пропускам някой извинявам се ! С  много бързи темпове се изписват страниците, а аз не съм много в час напоследък.Психически не се чувствам добре.
Хубава вечер на всички!

# 622
Здравейте Simple Smile аз също се присъединявам към ноемврийските майки Simple Smile досега само четях форума, но ето че вече ще се включвам и аз Simple Smile утре съм на първия преглед и мисля че няма да мога да заспя от вълнение  Praynig

# 623
gabbba мила пожелавам ти успех при докито Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 624
Днес и аз отивам за заветното направление от личната докторка, за да се записвам на женска консултация. На 2.04 ще гледам да се запиша, за да чуя най-после сърцето на бебето  Simple Smile, че още ми се струва като сън.
Исках да ви кажа (излъжа), че съм бременна с тризнаци и честит 1 април, ама викам - айде да не дърпам дявола за опашката  newsm48 tooth

# 625
  • Севлиево
Ей, момичта, направо излетя и тази тема!  Hug
Силве голямо браво и от мен, подкрепям напълно решението ти и по-добре, че по-рано си се "оттървала" от този мъж!!!
Стейси, много съжалявам за това, което ти се случи, пожелавам ти бързо възстановяване и скоро пак да се похвалиш!

Ние с ММ се познаваме от около 10 години, бяхме си добри приятели, по-късно някак си приятелството премина в любов  Rolling Eyes заедно сме от три години, женени сме от година и 8 месеца.

За яденето при мен е различно всеки ден. Днес изядох половината хладилник, а вчера само една филийка с крема сирене. Гледам да хапвам по-често плодове и наблягам на ябълки, портокали и банани. А аз за киви и ягоди бях чела, че не е препоръчително по време на бременност. Не знам. Обичам киви,  но след като четох и не съм яла.

Добре дошли на всички нови мами!   bouquet радвам се, че се множим Simple Smile

# 626
СтейсиHug това не е било вашето бебче. Един ден и то ще дойде и ще изтрие всички спомени за неуспехи с малката си, беззъба усмивка  spoko

Силве, майка ти ще се посърди-посърди, пък ще й мине. И майката на сверкърва ми е била така Simple Smile

И на мен вече ми е постоянно топло - даже от време на време си меря температурата, за съм сигурна, че не съм прегряла над 38,2-38,5С.

Вчера казах на шефа ми и той започна "Лошо, много лошо. За вас хубаво, за мен лошо. Много лошо." Беше в отпуск 2 седмици и сега, като се върна, колегите го засипахме с новини Mr. Green

masakra, можеш ли да намериш статията за кивито? Аз изчитам всичко наред и ми е много интересно да видя доводите им. Много ти благодаря предварително.

От самото начало да бременноста, дори преди тестовете имам много слабо течение - всеки ден позацапва бельото в бяло. Четох, че някои бременни го имали през цялата бременност, други не. Не ми пречи особено, няма миризма, просто забравих да питам АГ (въпреки, че си записах! ooooh!)

# 627
  • Стара Загора
Добро утро красавици! Зое, кажи на следващия преглед, аз си пуснах микробиология.
След малко ще ходя да ми вземат кръв и урина и още от сега ме втриса-въобще не обичам да ме бодат.
Прекрасен ден!

# 628
Добро утро, момичета!
Темата за брака ми дойде точно на време. Ние сме заедно от почти 6 години, но нямаме брак. Аз искам сватба, особено сега, но моя мъж е против. Той е съгласен само да подпишем.
Относно храненето - аз си хапвам доста често, но много бързо ми става тежко. Имам чувството, че ме издува голямото количество вода, което поглъщам, но много ожаднявам. На мен също ми се яде кисело, но на прегледа лекарката категорично ми забрани да ям трушии. Това й бяха първите думи и аз я слушам. Каза ми като ми се яде кисело, най-добре лимонче. И аз стабилно хапвам резенчетата  Simple Smile И на мен като вас въобще не ми се яде месо, а доки ми каза много месо и много риба - ама не мога да се накарам да почна пържолите. Хапвам само по мъничко. Най-вече наблягам на тестото.
Утре съм на втори преглед. Нямам търпение вече. Първия път само чухме сърчице и ми каза някои неща, Прегполагам, че сега вече ще е по-продължителен

# 629
  • София
Здравейте момичета,
Много сте бързи Simple Smile
Стейси Съжалявам много, имам представа какво ти е. Стискам палци за бързо възстановяване!
Biskvitka87 Аз съм старомодна и съм за брака и сватбата. По мое мнение няма жена, която да не иска да изживее, това вълнуващо събитие в целия му блясък.  Laughing

Сега за неволите.  Laughing Спи ми се нон стоп. Но ми е студено, не топло. И миналия път до 4м ми беше все студено. Бяхме на морето 30Гр., на мен ми студено...
Нормално е да ни се яде все тестено, не знам защо, И аз правя само ... тестени неща.
Интересно, че кивитата просто ме влекат, като магнит.
Също се засищам от малко и ми е тежко. И да Ви кажа вече не мога да спя по корем, коремчето ме подпира.  Laughing Днес забелязвам, че дънките вече не са добра идея.  Laughing Ще трябва да минавам на по меки и еластични материи.
Казват, че след първата бременност коремчето проличава по скоро. Laughing Май е вярно.

Zoe A.P.
Шефа ти е голям тъпанар. Но не си го слагйа на сърце.
Когато изпратих СМС на моя шеф, че съм прокарвала в ранна бременност и съм в болница, той беше в Германия, веднага ми пожела всичко да е на ред. Докато колежката ми, която уж ми е приятелка ми отговори след 5 часа, като ми обясни, че съм била млада и съм щяла да имам още много бременности.... Направо си ме отписа. Като се върнах на работа не ме попита как съм, и ми проговори на 3тия ден. Но тя няма деца и "не е сигурна дали иска да има".

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 09:58 от geryger

Общи условия

Активация на акаунт