Радост ни донесе пролетта - затуптяха НОЕМВРИйски сърчица! - Тема №2

• 20 161
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ками,в 6г.с.бях и не се виждаше нищо на ехографа,но шанс за естествено забременяване вече нямам ,защото това ми е втора извънматочна,имам и една лапароскопия,сега ми махнаха и двете тръби,остава ми само ин витро,но аз вярвам,че някой ден ще си имам бебче колкото и да е труден пътя.Просто болката е ужасна ,психическата ,другата ще мине,възстановявам се малко по малко .Благодаря ви сърдечно за подкрепата  Hug

# 631
Стейси мила много е сложно и болно това през което си преминала ,но стискам палци всичко с инвитрото поне да е наред по нататък.Не спирай да мислиш за твоето бебче и вярвам,че там горе има някой който да чува молитвите ни.
Момичета  Hugаз ви чета понякога ,но нямам време да пиша.Да се запиша и аз само че  с ММ сме заедно от 3 год ,нямаме брак,но май месец мислим да подпишем пък догодина една сватба заедно с бебчо. baby_neutral

# 632
Здравейте момиче, от дълго време ви следя,но вече официално мога да се включа и аз. В петък бях при док и чухме сърчице и сме 1.23см големи и термина ми е  12.11.2013.
Пожелавам на всички ни една лека и успешна бременност  Hug Hug Hug

# 633
Здравейте от няколко дни не съм писала, но трябва да лежа. В петък на прегледа се видя отлепване и след обяда имах пак малко зацапване. Сега съм в болнични и лежа иначе ви чета през телефона. Бебо е пораснал 1,94см и сърчицето силно тупка 167 удара в минута. Това отлепване много ме притеснява.
Ние с ММ сме заедно от близо 13 г, живеем заедно от 8г и сме женени от няколко месеца.
Стейси много съжалявам.
Силвия браво за решението, бъди сигурна, че е най-правилното.
Тоничка много се радвам да те видя тук  Hug и добре дошли на всички нови мамчета.
Хубав ден на всички  Hug

# 634
Беборанче, и аз теб  Hug  Лежи щом трябва, довери се на док. и вярвай, че всичко ще е на ред. Не си единствен случай с отлепване и износено бебче до термин  fingerscrossed

# 635
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Смяната на часовете ми се отрази много добре - вече два дни дребния спи до след 8 Simple Smile
Добре дошли на новите мами   bouquet

За яденето - не ям по повече, нито по-често, но аз от както съм родила ям поне по 5 пъти на ден, като 2 от тях са плод Wink

За ММ - ние сме заедно вече 7г, с една пауза преди 5г, нямаме брак, бяхме говорили, но тогава ни се случиха разни семейни проблеми, по-скоро като поотраснат живот и здраве децата, за да участват и те Wink

Стейси, имам приятелка без тръби, в събота ходих да се запозная с втората й дъщеря, пожелавам ти съвсем скоро да си отново в отчетните  Praynig

Силве, и от мен поклон за решението ти, аз също имам приятелка с близнаци, която изхвърли таткото от живота си по средата на бременността, дори не носят неговото име принцесите, но ти щом имаш подкрепата на бившия си приятел си още по-добре, на роднините ти ще им мине, няма начин, а пък и може да поправиш предварително нещата и бебето да си се роди с татко, макар и не биологичния Wink

Беборанка, всичко ще е наред, само почивай  Hug

Забравих да кажа за шефа - първия път той ме "хвана" на следващия ден след теста, извика ме при него, попита ме дали съм бременна и, когато потвърдих, се разплака от радост Simple Smile За съжаление вече не работим заедно, но поддържаме връзка.

Успешен и усмихнат ден на всички  Grinning

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 11:24 от jackobiana

# 636
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Добре дошли на gabbbba и sisi_chiko

Днес е прекрасно времето и най-вероятно цял ден ще сме на някъде с ММ и детето. А аз да ви кажа, както си пиех по половин кафе, вече и толкова не мога да изпия. Дори по няколко глътки, като пия ми идва все едно насила го правя  Crazy ММ вчера ми каза, че щом са ми толкова изразени симптомите, значи е момче  Mr. Green

Беборанка, щом си почиваш всичко ще е наред сигурна съм  Hug Hug

# 637
Здравейте,момичета!
Стейси,много съжалявам за случилото се. Не губи надежда и не забравяй,че за всяко нещо има решение. Бъди оптимист и знай,че твоето бебче те чака! Гушкам те!
Ние с ММ сме заедно от 5 години и сме женени от 2г.
Аз си хапвам доста честно казано,но просто всичко ми се хапва. Единствено не мога да понасям прясно мляко и много малко други неща. Странното е,че са неща,които преди много си обичах. Аз нямам предпочитания за сладко или кисело,солено. Зависи в какъв момент съм Simple Smile Какво да ви кажа - лакомийка!  Simple Smile
Zoe,моят шеф също се отнесе ужасно с мен,когато му казах,че съм бременна.
Момичета,нямате си и на идея какво ми чуха ушите. Задваха ми се толкова лични въпроси,че нямам думи. Крещя ми и се държа толкова грубо! Не съм очаквала,че един интелигентен и възпитан човек може да се държи така. Толкова се разстроих след това,че ми се наложи да отида до доки да проверя дали всичко е ок.
Добри дошли на новите ни мами! Пожелавам на всички ни да сме заедно до прекрасния финал,че и след това да си помагаме с бебешоците!  Hug
Беборанка,и аз съм с отлепване и сега лежа.  Стискам ти палци!

# 638
  • София
Ужасно е това, момичета с тези шефове  #Cussing out Точна по тази причина човек трябва да работи за себе си, за да няма някой, който си мисли, че ще ти определя живота  Crazy

Хайде лек ден на всички, ние излизаме   Nature Sunny family 1swing

# 639
  • София
Ужасно е това, момичета с тези шефове  #Cussing out Точна по тази причина човек трябва да работи за себе си, за да няма някой, който си мисли, че ще ти определя живота  Crazy

Хайде лек ден на всички, ние излизаме   Nature Sunny family 1swing

Wink И така не е много добре, защото се разкъсваш между работата и детето. И много често му се радва някоя баба повече от майката...
Най-добре сперед мен е майките да не се налага да работят  Laughing и да могата да родят и отгледат здрави и щастливи деца.  Hug
Но за съжаление нещата не стоят по този начин в нашата страна.

# 640
  Nature Sunny Мамчета покрай моя залятия лаптоп много сте изписали Simple Smile Понаваксах  Sunglasses

Стейси мног съжалявам, че така са се развили нещата... Няма да губиш надежда Бог няма да те изостави  Hug Ти как си след операцията?
Силвия един голям и най - искрен поклон пред тебе за решението което си взела и за което съм 2412424 % сигурна че няма да съжаляваш никога през живота си... Все пак ние сме тук ще имаш подкрепа и разбиране...сигурна съм че имаш и много верни и съпричастни приятели които няма да те оставят в това изпитание да минеш сама  Hug Hug

smile3525 ДОБРЕ ДОШЛИ НОВИ МАМИ Simple Smile много се радвам че се увеличаваме в темичката ... така като четох забелязах че много АКТИВЕН Е бил този Св.Валентин за Вас  Mr. Green Браво трябв ада се прави любов и да се правят деца  Joy

Ние с ММ днес правим 5 г. 10 м. не сме женени,но от 5 г живеем заедно Simple Smile За брак ... ами да искам да се видя в булчинска рокля и да мина под венчилото, но реално погледнато " 2 ЛУДИ и 100 ГЛАДНИ "  Joy Joy ММ не е от ентусиастите за брак-всички в родата му са разведени и той някак си не може да поверва ... Пък и един подпис не може да промени чувствата ни един към друг Simple Smile

За яденето - ох аз мааалко се притеснявам ... нещо нямам много голям апетит:) Старая се да похапвам плодове и салати, но това пържено значи не мога изведнъж да го спра... В събота правих мекички ( хубави станаха ама много мазнички Embarassed ). За туршиите знам че не трябва да се консумират най вече заради аспирина който е вътре Simple Smile Хубавото е че започва сезона на пресни плодове и зеленчуци и няма да се сещаме за зимнинката Simple Smile))

Днес съм на лекар за да ме запише вече на Ж.К. надявам се всичко да е наред. Ще пиша като се прибера от прегледа да докладвам  Grinning

Хубав и слънчев ден от мене мами  smile3525

# 641
В нашата мила родина явно разбирането на работното място е някаква химера. Аз съм от един месец в тази фирма и за назидание, че си взех една седмица болн4ен ме преместиха в стая пълна с жени над 55год (аз съм на 25). Глава не ми побира как ще се обеснявам за предстоящи изследвания морфологии  и тем подобни. Аз съм деликатен човек и мразя да се чувствам неудобно и в тежест на някой. Очаквам уволнение в най-скоро време... ужас направо

# 642
пуфис успех на прегледа и да пишеш после да се похвалиш

# 643
Здравейте,позагубих се малко тези дни но се притесних след последния преглед и не ми се пишеше.
В петък ходих при докторката при която искам да си следя бременността.На ехографа се видя,че си имаме тупкащо сърчице но бебчо е по малък.Бях в 7ма седмица вече а апарата премери като за 6та и 4 дни.Лекарката 100 пъти каза,че било по малко(едвам му видяла сърчицето),а не съм с късна овулация.Притесних се защото на предишните прегледи всичко беше в норма.Бебчо е 6мм,а като ви чета че при вас са по големи от 1см вече и много се притеснявам.Много се уморявах последните седмици и детето беше в къщи и мъжа ми болен,събра ми се много и сега ме е страх,че заради това има изоставане.От днес вече сина ми е на ясла и ще почивам повече.Дано всичко е наред.
Ама и тия лекари как ме дразнят,100 пъти ми повтори,че било рано за записване на женска консултация,рано било и за изследвания.Е то било тооолкова рано още за каквото и да било,все едно :Я се задържи,я не #2gunfire  #Cussing out #2gunfire

# 644
Кали, аз също мисля, че е рано за ЖК. Даже се чудя другите момичета как се записват в 8-ма седмица. По принцип записват след 12-та и точно заради това, че вероятността от аборт е голяма първите три месеца. Предната ми бременност завърши с аборт в края на 8-ма седмица. Изследвания ще ми пуснат в края на десета седмица (т.е. по-рано), защото в края на април лекарят ми излиза в отпуска и когато се върне трябва да съм в 14-та. Аз поне смятам, че имат право да не искат да записват толкова рано  Peace

Общи условия

Активация на акаунт