Ясновидци/врачки - тема 17

• 285 506
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
И аз да се включа с мнение за Стефка.Та и аз, след като прочетох във форума за това детенце- лека му пръст-реших да отида при нея. Искам да кажа, че аз рядко ходя при врачки, защото проблемът ми е с направени магии, които непрекъснато биват подновявани и врачките не могат да ми помогнат,както сочи опита ми досега. Но тъй като прочетох написаното за нея и понеже положението наистина беше нетърпимо реших да отида та белким тази врачка ме насочи какво да правя, за да се спася.За мое голямо разочарование тя изобщо не можа да долови за какво става въпрос и то при положение, че аз буквално бях затънала в магии.Абсолютно нищо не можа да ми каже, та се наложи аз да й разказвам за какво съм дошла, за което си платих и си тръгнах.Като се сетя започвам да се ядосвам на себе си защо не си тръгнах веднага.Човекът, който беше с мен и чакаше отвън пред гаража й, се отказа от услугите й, разбира се, като видя всичко и даже ме попита "ама ти ли й гледа на нея или тя на теб". Та толкова за Стефка.
Райан удоволствие е да те чета.Поздрави!

# 151

Още нямам, но планирам да добия:)
С изключение на 2 отзива, другите, които видях бяха добри,но касаеха предимно минало и настояще.

Би ли си изчистила кутията? Wink

# 152
  • София
майя иванова Аз ходих преди седмица. Писах по напред в темата. При мен за минало каза само смърт е имало от 1990 или 1996г до днес. За такъв голям период е нормално да е имало. За сегашно време видя какъв ми е проблема. Каза да очаквам развитие на нещата май месец, тогава мога да кажа дали е познала. За в бъдеще - 2 желани бременности, пътувания, проблеми, пари. Това е, за мен е твърде общо.

Все пак аз отчитам, че най-вероятно проблема е в мен, за да получа толкова малко информация от картите.  

Ани ми прави хороскоп и нейните прогнози бяха подобни, но доста по подробни.

За момента отзиви са положителни с изключение на един. Аз за моя си определям неутрален понеже съм със смесени чувства .

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 09:31 от 404NotFound

# 153
Здравейте,
записвам се да ви следя за менения.
Някакви отзиви за Исмаил ходжа от с. Крайще?
Аз ходих миналата седмица при Таня в Люлин. в началото след посещението бях много очаровано, но няколко дни след като мина олфорията си давам сметка , че да наистина някой неща ги позна , но други според мен просто напипа почвата каква е и просто така се наредиха нещата. Но тя ми препоръча ако реша да отида с мъжа ми  при Исмаил и затова искам да разбера повече за него.

Има ли някой непратен в Краище от таз жена....
8 от 10  нейни посетители задължително чуват  направо да хващат пътя   за селото на Исмаил.
А, относно Стефка и имената- и там си има чудна традиция,разбира се, изреди ми сборника с БГ имена  в утвърдения класически стил-кой е Георги, кой е Иван....тез екзотични, несрещани по местните земи, имена...и я питах-е, хубаво...какво имате да ми кажете за Георги и Иван , които не знате какви са, що са, та искате аз на Вас да кажа... и каква работа имат те в моята врачка-сесия, всъщност??Насреща само празен поглед и също толкова съдържателна информация.Нищо нямаше какво да ми каже за тез индивиди, нито пък за мен.
Мой приятел, който беше при нея с мен,  защитаваше докторска степен по музика  и я пита как ще се развият нещата с докторантурата му, защитата предстоеше съвсем скоро.С бавен глас и мисъл  Стефка го попита-"ма , в коя болница искаш да ставаш доктор?"...
Гръм , смях и потрес!

мен ме прати при Ангел в Дианабад, но една приятелка, която беше една седмица преди мен при Таня също я прати при него. Така че наистина са съмнителни нещата Simple Smile
найстина странно, ако праща почти всеки при Исмаил, аз не се усъмних понеже 3 познати са ходили при нея и на тях не е казвала, но вие тук имате повече наблюдения и затова и реших, да пиша.
А като цяло какви са отзивите за Исмаил-възрастния?

# 154
Момичета, привет!!
Утре отиваме с друга съфорумка до Фатма, Хасково, с кола сме!!

Има място, ако някой желае??

# 155
Момичета, привет!!
Утре отиваме с друга съфорумка до Фатма, Хасково, с кола сме!!

Има място, ако някой желае??

Коя е тая Фатма? Дай малко повече инфо. Не съм срещал да е коментирана тук.

# 156
Здравейте Дами,

Някой беше питал за Морисън. Аз лично съм доволна от прогнозите му. От миналата година по някое време започнах да се консултирам с него по важни въпроси за мен. Досега не ме е подвел.

# 157
Абе, ква е тая Фатма наистина ? И от Хасково ли е или някъде наоколо? Аз също чакам малко повече инфо.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 15:20 от uporita1

# 158
Здравейте!

Много се извинявам ако вече е писано за това, но тъй като съм нова във форума и темите са доста не бих могла да изчета всичко. Прегледах листа с посочените лица, към които повечето от вас са се обръщали, но тъй като аз не живея в България, ми трябва някой, който да може да гледа и от разстояние-телефон или скайп. Миналата седмица се свързах с Емилия от Лондон, гледа ми на карти таро, правилно описа някои неща, но за други беше доста несигурна. Като цяло не мога да кажа дали е познала,защото говореше повече за бъдещи ситуации и събития, но много ми се искаше ако може да се допитам до някой, който по-точно ще опише нещата и ще даде съвет.

Моля помагайте!

# 159
Здравейте!

Много се извинявам ако вече е писано за това, но тъй като съм нова във форума и темите са доста не бих могла да изчета всичко. Прегледах листа с посочените лица, към които повечето от вас са се обръщали, но тъй като аз не живея в България, ми трябва някой, който да може да гледа и от разстояние-телефон или скайп. Миналата седмица се свързах с Емилия от Лондон, гледа ми на карти таро, правилно описа някои неща, но за други беше доста несигурна. Като цяло не мога да кажа дали е познала,защото говореше повече за бъдещи ситуации и събития, но много ми се искаше ако може да се допитам до някой, който по-точно ще опише нещата и ще даде съвет.

Моля помагайте! 
[/quote Потърси Ани от Пловдив и мистър Морисън. Те са  едни от моите фаворити. Peace.Сподели мнението си ако разговаряш с тях.Пиша ти за тях вече от позицията на изминала една година и всичко станало казано ми от тях.

# 160
Потърси Ани от Пловдив и мистър Морисън, те са едни от моите фаворити. Peace.Сподели мнението си ако разговаряш с тях.Препоръчвам ти тях двамата от сбъднати казани неща от една година време.До сега всичко казано ми от тях се случи, сега ще се наложи пак да ги потърся да видя какво ще стане в бъдеще.Аз лично съм очарована от тях и Карла за която не се коментира вече тук но аз няма да я забравя и то с добро чувство.Това е моят съвет към теб.

# 161
Здравейте,
Аз последно говорих със Стефка преди повече от половин година. Иамше попадения от сорта на имена на познати, които описа много точно, че и име и презиме назова  Shocked
Назова ми и институцията в която работя....

Иначе да учудва се човек като ти каже точно име на някой твой познат, но до там.

И аз няколко пъти съм го споменавала това. Не за тази жена, за която пишеш ти, за друга. Но сходна ситуация. Спомням си, че преди време дори беше цитирала името на една колежка на мъжа ми. Името е Калина. С което искам да подчертая, че все пак не е Ваня или Мария - т.е. свръх разпространени имена.
И да, точно е описвала настоящи ситуации.

За бъдещето обаче... вижда ясно неща, описва ги, сигурна е. А се случва съвсем изненадващо друго – противоположно. Бях писала преди време – за важна промяна в живота ми – питала съм да я направя ли, какво ще стане. Един вид „Кажи ми, да го правя ли, защото ме е страх да не сбъркам?”. Отговорите й бяха за повече от прекрасни неща. Дори ми е казвала за дете.. .След което… всичко се проваля.
След повторно посещение й казвам: „Добре, защо, нали каза…”. Отговаря ми: „Ами така беше тогава, към оня момент”.

Нали се сещате, че така човек, колкото и да е скептичен, започва да гради… Кули. После кулите падат и… Wink  Cry

Явно много хора имат дарбата да виждат минало и настояще. Но бъдещето е нещо друго. По-сложно, влияещо се от какво ли не. И ако направим кратка обиколка по темите става ясно, че на практика тук няма нито един ясновидец, който да е доказал дори 90% познаваемост.

Конкретно при мен дори тази жена леля Искра ме учуди. Два пъти казва нещо, но с много различни срокове – веднъж 4-6 месеца максимум, а втори път при разговор – година и половина. Е, доста голяма разлика. Инак и тя е много точна за настоящето.

Бъдещето обаче явно е друга бира.

Или както веднъж по повод на това ми писа една потребителка от тоя форум – „По-добре се довери на интуицията си”.

# 162
някой поръчвал ли си е от сайта трдиционна магия ритуали има един-Колдун вълк който дава и описва ипо други форуми-Magicgate сериозни ритуали които имат донякъде логика ,но някой пробвал ли е поръчвал ли е и има ли резултат

# 163
някой има ли номер на този морисън, 4е не ми е удобно в скайп?

# 164
Eee, стига с тоя морисън, де! От сто километра се вижда, че е реклама!

Общи условия

Активация на акаунт