Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 400
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, бих искала да питам дали ясновидка би могла да ми помогне да открия котката ми тъй като избяга преди няколко дни и обиколих целия квартал и не мога да я намеря.

П.С От Варна съм, ако някой има предложения за ясновидци, никога не съм ходила, но ми е много мъчно и вече съм готова на всичко за да я намеря.

# 391
  • Под Слънцето
Здравейте, бих искала да питам дали ясновидка би могла да ми помогне да открия котката ми тъй като избяга преди няколко дни и обиколих целия квартал и не мога да я намеря.

П.С От Варна съм, ако някой има предложения за ясновидци, никога не съм ходила, но ми е много мъчно и вече съм готова на всичко за да я намеря.

В никакъв случай при Мария от Галата, Христо Христов , параМария или "звездата на ясновидци" .
По-добре  обявки из квартала- копираните листове са по-малко пари във всеки случай, отколкото да спонсорираш цитираните от мен..

# 392
всеки ден разпитвам хората, закачила съм много обяви, но полза никаква, дори повечето не са ги забелязали или по-скоро подминават хората такъв тип обяви и това с ясновидците ми е последна надежда.

# 393
TopsyG,би ли споделила от кои сте доволни.Все пак научихте ли това което ви интересуваше и от кого.  bouquet

# 394
,......Всичко около нас, цялата вселена съществуват тук и сега в този момент. Нашето бъдеще именно И накрая искам да добавя следното. Виждам, че сте съставили списък с имена и моето мнение е категорично против това. Не сте ли се замисляли, че колкото и посредствени познания да имат някои от изброените, какви биха били последствията за съфорумци които ги оплюват. Има много методи чрез които дори от разстояние биха въздействали крайно негативно във всякакъв аспект, или с други думи – не ритайте срещу ръжена........Дали постът ми ще се хареса на някои или не, това е право на личен избор.

abc, колко хубаво си го казала!
Явно нямат никакви притеснения от никой и от нищо! Щом се стигна дотам, че ни занимават с измислени истории, въвличат деца и най-близки от селейството си.....На кого е нужно всичко това?
Даже една съфорумка предложи да спонсорира една друга съфорумка, за посещението й при ясновидка и да се убедела в "способностите" й. До къде са стигнали някой хора? А искат да им върви и само хубави неща да им се случват!? Няма как да стане! Simple Smile
Не ви стигна тази тема, за да обиждате и хокате ясновидците, създаде се друга тема с грозното име: ЧЕрен списдък. И там още по-грозна история. Sad
Тази тема в един момент я засипахте с арабски молитви и ритуали за магии и ваакхания, не ви беше достатъчно, създадена беше друга тема: Разваляне на маги. И там същите глупости!

И аз смятам, както abcче такъв начин на поведение до нищо добро няма да доведе за вас и семействата ви. Убедена съм, че влизате в черкви и се молите, а дали това нещо ще изчисти лошите ви души? Съмнявам се! Всичко лошо се връща при този, който го е направил/казал като бумеранг!

Аз съм ходила при някои ясновидци и понякога съм била доволна, понякога - не. За никой от ясновидците, които съм посетила няма да кажа лоша дума или да гласувам срещу тях.  Не споменавам имена, защото нямам разрешението им да ги кажа в публичното пространство.
Успех на всички в търсенето на ясновидци и в развалянето на магии! Откакто спрях да посещавам ясновидци, се чувствам прекрасно и животът ми се промени в положителна посока!
Хубави Великденски празници!

Сигурно и моя пост няма да се хареса на повечето от вас, но споделих мое мнение.

п.п.  Изненадана съм, че администраторите на сайта допускат някои потребители да имат много регистрации.

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 13:45 от renives

# 395
не знам за вас , но на мен 7 човека ми казват едно и също Grinning и то нещо , което ми се струва вече почти невъзможно да стане Sad

# 396
  • Под Слънцето
MaLKoTo_MaRTiNi , може би .. опитай с Добринка в Игнатиево , ако има кой да те закара. Макар че аз нямам добри спомени с нея..

lardero - Да, по-късно ще опиша нЕкои гледачи, но сега трябва да спретвам яденето у фурната.

# 397

Може да опитате и в темата за астрология. Хорарната астрология може да свърши добра работа.
Хубави и светли великденски празници на всички!  Hug

# 398
Здравейте ! Моля ви, дайте мнения за Ива Милева

# 399
Здравейте! Христос Воскресе!

Искам да ви попитам кой е най-добрият вид консултация с Ани, както и какви са цените и начина на заплащане? Същото ме интересува и за Мр. Морисън.

Моят скромен опит с врачките - преди 4 години (след като завърших 12-ти клас) ме заведоха при една жена от с. Гулянци (Плевенско) и останах доволна. Не каза много за бъдещето, но и малкото позна. Каза и доста факти за настоящето и миналото. Вземаше, колкото и оставиш. Не знам дали още се занимава с тези неща.

По-пресният ми опит от лятото е с една жена от Варна - Грозданка. В момента нямам листчето с координатите но се намираше някъде след Колхозния пазар. От нея съм със смесени чувства. Ако някой се интересува повече мога да споделя по-подробно Simple Smile

Съвсем скоро ще издиря Слава от Левски и евентуално ще намеря време и за Добринка от Игнатиево Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 11:00 от ronche

# 400
Моля кажете си мнението за  Ангел от dianabad  колебая се дали да го посетя прочетох няколко теми видях само един негативен коментар или ако някои знае нещо за ходjа сабри мурад от Айтос да пише благодаря ви

# 401
Христос восскресе!
Здравейте момичета! Четох на няколко места пишете за "синастрия". Бихте ли ми казали къде мога да прочета повече информация какво точно означава това. А ако не затруднявам някого и не спамя във форума тук моля кажете ми накратко за какво служи това. Благодаря!

# 402
Марина Мари, синастрията разглежда човешките взаимоотношения и по-точно съвместимост на два хороскопа (синхронност). Чичко Гугъл ще ти даде много детайлни отговори.
Спорна седмица, момичета.

# 403
Здравейте,
Някой знае ли дали Валерия Христова приема? Знам, че имаше известно време, в което не работеше, сега дали работи вече?

# 404
Здравейте, моля Ви за помощ. Имам проблеми с дъщеря ми ,която е на 19 год., насочете ме към ясновидец -ка във Варна, който  евентуално да ми помогне. Ходих при Мариана Николаева ,но май нещата са прехвалени, при Димитринка в Игнатиево ,стори ми се малко страшно ,заключва катинари и т... н ..Ако знаете около Варна за добри ясновидци, гледач на кафе ,пишете ми или на лични или както Ви е удобно. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт