Ясновидци/врачки - тема 17

• 283 416
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
Извинявам се отново, ако някой прочете и е запознат, понеже на мен ми е пълна мъгла, още не съм сигурен, но все пак набрах номера на леля Искра от Бистрица и сякаш нещата отиват на ходене до Дупница. Според вас заслужава ли си разходката... : )) колко време ще ми отдели ?

Здрасти Grinning
Като се замисля нищо не се случи от предсказанието...

Страхотно полезно би би ло,ако винаги при публикуване тук го  имаше това замисляне и базиране на единственият смислен критерий, а именно:" Каква част от отгатнатите от гадателката предсказания,които си напазарувах, реално се случиха впоследствие в истинския ми живот".

Принципно си права, но не и в случая. Много хора първоначално не взимат насериозно леля Искра, тъй като жената е възрастна и има заболяване. С времето обаче не един е споделял, че нещата са се случили. Да, тя не е човека, който ще ви говори за магии, но не е и човека, който ще ви поиска 300 -500 лв за знайни и незнайни ритуали. Нека тези от вас, които са ходили споделят на кого е поискала пари? Нека споделят колко хора са и звъняли да им гледа безплатно след като изсипаха стотици левове при измамници. Малко уважение имайте към жената все пак - тя никого насила не е карала да ходи или да дава пари. На много хора познава, на други не, както всеки един от обсъжданите ясновидци.

Много моля да се чете  това, на което се отговаря, за да не се изпада в безумия!
Къде тук рекох нещо за Искра?!!!!Абсолютно никъде!Та, няма как и да е нападната от мен!Друг абонат е споделил,че каквото му е казала , не се е случило.Което, впрочем,също не е никаква атака -би трябвало да е очевидно за всеки адекватен. И какви са тия щуротии за 5 лв, за 300 лв....кой изобщо е казал подобни небивалици в поста/постовете, на които отговаряш......
А, относно заболяваненето й-искрено й желая на жената да е жива и здрава и със сигурност тя си е решила болна или здрава как да прекарва времето си, да врачува или не.Така че...!Както тук нон стоп се казва-ма, никой не ви кара насила да ходите, по абсолютно същата логика и никой не кара насила врачките да варчуват на някого.
Лично на мен Искра също  не ми позна, но именно , защото е едно от хипер малкото в този занаят, която се държи човешки и сърдечно, а не продава муски , в които има увита тоалетна хартия или да третира клиентите си злобно или арагантно й се обадих да й честитя неин празник, за който ми беше споделила.Жената тоагава сама предложи да ми гледа, но й отказах, за да не губим взаимно времето си.Не се сещам з амного от посетителите на врачки, които ще се сетят да звъннат ей така само, за да пожелаят нещо светло и да не искат врачуване!Казвам това, само за да е ясно, е чисто човешки имам добро отношение към нея!И накрая-всички тези приказки нямаше да са нужни, ако наистина имаше замисляне преди публикуване, което и беше съдържанието на моя пост.Но...традициите са си традиции се пише ей така, вятър да става,койще ти чете и осмисля...

Споко момичета:) просто споделих. Иначе е готина и дори за това си заслужава.. И Пепа ми познава между 25-30 % но всяка година ходя при нея:))) зарежда ме просто

# 631
  • Sofia
Аз няма повече да споря дори и само поради една причина, че на теб никой никога нищо не ти е познавал... Аз неадекватна не съм и да аз чета какво се пише тук и да отговора ти беше - дори и с цитата, в който се пита за леля Искра. Както и да е - аз спирам, за да не кажете, че я лансирам или рекламирам.Не съм от вчера  в тези теми и всеки сам може да реши аз дали съм адекватна или точно обратното.

# 632
Извинявам се отново, ако някой прочете и е запознат, понеже на мен ми е пълна мъгла, още не съм сигурен, но все пак набрах номера на леля Искра от Бистрица и сякаш нещата отиват на ходене до Дупница. Според вас заслужава ли си разходката... : )) колко време ще ми отдели ?

Здрасти Grinning
Като се замисля нищо не се случи от предсказанието...

Страхотно полезно би би ло,ако винаги при публикуване тук го  имаше това замисляне и базиране на единственият смислен критерий, а именно:" Каква част от отгатнатите от гадателката предсказания,които си напазарувах, реално се случиха впоследствие в истинския ми живот".

Принципно си права, но не и в случая. Много хора първоначално не взимат насериозно леля Искра, тъй като жената е възрастна и има заболяване. С времето обаче не един е споделял, че нещата са се случили. Да, тя не е човека, който ще ви говори за магии, но не е и човека, който ще ви поиска 300 -500 лв за знайни и незнайни ритуали. Нека тези от вас, които са ходили споделят на кого е поискала пари? Нека споделят колко хора са и звъняли да им гледа безплатно след като изсипаха стотици левове при измамници. Малко уважение имайте към жената все пак - тя никого насила не е карала да ходи или да дава пари. На много хора познава, на други не, както всеки един от обсъжданите ясновидци.

Много моля да се чете  това, на което се отговаря, за да не се изпада в безумия!
Къде тук рекох нещо за Искра?!!!!Абсолютно никъде!Та, няма как и да е нападната от мен!Друг абонат е споделил,че каквото му е казала , не се е случило.Което, впрочем,също не е никаква атака -би трябвало да е очевидно за всеки адекватен. И какви са тия щуротии за 5 лв, за 300 лв....кой изобщо е казал подобни небивалици в поста/постовете, на които отговаряш......
А, относно заболяваненето й-искрено й желая на жената да е жива и здрава и със сигурност тя си е решила болна или здрава как да прекарва времето си, да врачува или не.Така че...!Както тук нон стоп се казва-ма, никой не ви кара насила да ходите, по абсолютно същата логика и никой не кара насила врачките да варчуват на някого.
Лично на мен Искра също  не ми позна, но именно , защото е едно от хипер малкото в този занаят, която се държи човешки и сърдечно, а не продава муски , в които има увита тоалетна хартия или да третира клиентите си злобно или арагантно й се обадих да й честитя неин празник, за който ми беше споделила.Жената тоагава сама предложи да ми гледа, но й отказах, за да не губим взаимно времето си.Не се сещам з амного от посетителите на врачки, които ще се сетят да звъннат ей така само, за да пожелаят нещо светло и да не искат врачуване!Казвам това, само за да е ясно, е чисто човешки имам добро отношение към нея!И накрая-всички тези приказки нямаше да са нужни, ако наистина имаше замисляне преди публикуване, което и беше съдържанието на моя пост.Но...традициите са си традиции се пише ей така, вятър да става,койще ти чете и осмисля...

Споко момичета:) просто споделих. Иначе е готина и дори за това си заслужава.. И Пепа ми познава между 25-30 % но всяка година ходя при нея:))) зарежда ме просто

Ей, тва е:))
Със захар ли пиете кафето си?Не , с врачка:))
Иначе, всяко занимание, което зарежда е добре дошло.Кой няма нужд аот сладка приказка и забавление:)

# 633
Аз няма повече да споря дори и само поради една причина, че на теб никой никога нищо не ти е познавал... Аз неадекватна не съм и да аз чета какво се пише тук и да отговора ти беше - дори и с цитата, в който се пита за леля Искра. Както и да е - аз спирам, за да не кажете, че я лансирам или рекламирам.Не съм от вчера  в тези теми и всеки сам може да реши аз дали съм адекватна или точно обратното.

Преди време , един потребител тук се обръщаше към теб  с " вафле", с малка буква. Тогава ми се стори грубо, но очевидно е баш на място.Иначе, преценката за адекватността ти е ясна.
Щом на теб така юнашки са ти познали, само можем да изпитваме тиха радост и светла благодарност, че макар и  тоз въпрос  да е решен и си  осведомена правилно за бъдещето си, отделяш време да внасяш смисъл и обаяние сред тълпите, които все още търсят своя оракул.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 21:49 от ryannn

# 634
Здравейте искам да попитам някой ходил ли е при София от Пловдив живее в Изгрев чух добри отзиви от приятелки но тука никой нищо не е писал и за още една жена гледа на карти таро казва се Маргарита пак от Пловдив живеела до църквата Св.Петка

# 635
  • Sofia
ryannn за последен път отговарям на твой пост тук и както казах повече няма да се занимавам с теб и с твоите (надявам се моментни) изблици. Аз тук не обиждам никого, нито съм наричала някого тълпа и т.н. Ходила съм при определени хора - от някой съм доволна, от други не, но все пак за разлика от теб има хора, които са ми познали много, както и такива, които имат нулева познаваемост. Да ме наричаш обаче неадекватна ти, която така и не намери никой, който да ти познае нищо, не мога да определя като друго освен заяждане, комплекси, депресия или нещо друго....ти си знаеш. А да не би някоя врачка при която си ходила да ти е навредила и на това да се дължи поведението ти? Не си тук от днес ryannn и не разбирам промяната ти. И да...много държа да не ми отговаряш, защото темата не е за спорове, а за взаимояомощ!!!

# 636
ryannn за последен път отговарям на твой пост тук и както казах повече няма да се занимавам с теб и с твоите (надявам се моментни) изблици. Аз тук не обиждам никого, нито съм наричала някого тълпа и т.н. Ходила съм при определени хора - от някой съм доволна, от други не, но все пак за разлика от теб има хора, които са ми познали много, както и такива, които имат нулева познаваемост. Да ме наричаш обаче неадекватна ти, която така и не намери никой, който да ти познае нищо, не мога да определя като друго освен заяждане, комплекси, депресия или нещо друго....ти си знаеш. А да не би някоя врачка при която си ходила да ти е навредила и на това да се дължи поведението ти? Не си тук от днес ryannn и не разбирам промяната ти. И да...много държа да не ми отговаряш, защото темата не е за спорове, а за взаимояомощ!!!

O, Santa Simplicita!
След като държиш някой да не ти отговаря, не си позволявай ти да раздаваш диагнози и нелепици!
Дама, която  поставя от никого неискани диагнози, за които очевадно няма образование, е доста нелепо явление.
Никога досега нямам казана една негативна дума срещу потребител тук,макар да видях всякакви невъзпитаности и безумства да се вихрят на местния тепих, които са ми адски неприятни ,поради  което и страшно много време не написах и една дума тук!Въздържай се от глупости и нападки, моля и след като е ясно, че хората не идват , за да ги четат, не ги публикувай  в общия форум!

Подчерта неколкократно, че отдавна си тук-това е радостно за всички, ок!Още по-хубаво е, че има ясновидки, които са ти познали-така че, явно знаеш какво те чака.Щом, въпреки  че си намерила отговори на въпросите си и си правилно осведомена за бъдещето си ,  продължаваш да  си все така тук в темата, явно дълго още ще се гледаме, та следващият път  ,когато имаш порив да осведомиш неквалифицирано някого за медицинското му състояние, направи го сама вътрешно .
На теб са ти познали някои ясновидки-чудесно.Хората идват тук, за да намерят своите  си ясновидци и отговори.Другото не е за форума.
Да се надяваме, че следва по-спокойна атмосфера.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 22:43 от ryannn

# 637
искам да кажа на всички които мислят да ползват услугите на сирма,че нейните ритуали нямат абсолютно никакъв ефект и тя постоянно само казва от утре нещата почват да се случват,а то нищо не се случва

# 638
---------------------------------------------------------------------

искам да кажа на всички които мислят да ползват услугите на сирма,че нейните ритуали нямат абсолютно никакъв ефект и тя постоянно само казва от утре нещата почват да се случват,а то нищо не се случва

СЪГЛАСНА СЪМ .Сирма не познава- и трите пъти,когато говорихме коренно различни неща ми каза .

# 639
  • София
Аз съм много доволна от Сирма! Simple Smile На мен ПОЗНА!!!

# 640
Аз пак ще спомена, че не отивам за да ми познаят всичко, каквото и да ми кажат никога няма да го приема присърце. Просто искам да отида за ясен съвет. Имам определени намерения, които са важни за мен в личен план. Така, че мога да предприема точно 2 действия. Колебая се и ми е важно и мисля че все пак мнение на човек, който в крайна сметка има по-голяма интуиция от мен би ми помогнал тъй като аз подобни интуиции нямам : )).

# 641
Аз съм много доволна от Сирма! Simple Smile На мен ПОЗНА!!!
В твой стил сега мога да кажа, че ти си Сирма Laughing

ПС. Много моля, научете се като се цитирате една друга да премахвате натрупаните постове и да оставяте само конкретния пост, който искате да цитирате, защото е ужасно дразнещо иначе.

# 642
Аз също не съм доволна от СИРМА . Платих си за услуга и получих едно голямо нищо. Не се подлъгвайте на сладките и приказки, видиш ли как за пет дена ще стане чудо. Които ползва ритуалите и ще ме разбере прекрасно. Не и знам гадателските и способности, но магьосническите и са кръгла нула.

# 643
Аз пък не разбирам как може някой да разчита на ритуали  Rolling Eyes
То ако ставаха нещата така.......

# 644
Аз също не съм доволна от СИРМА . Платих си за услуга и получих едно голямо нищо. Не се подлъгвайте на сладките и приказки, видиш ли как за пет дена ще стане чудо. Които ползва ритуалите и ще ме разбере прекрасно. Не и знам гадателските и способности, но магьосническите и са кръгла нула.
И гадателските и умения са кръгла нула.

Общи условия

Активация на акаунт