Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 159
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, момичета, много съм притеснена и потърсих по този повод Веска от Джулюница и говорих с нея. Много ВИ моля, който може да ми пише нещо за нея, ще съм много благодарна, може и на лични, за да не заливаме темета.

# 661
Здравейте ако може да ми препоръчате някои без значение ходjа врачка или гледачка да разбира дали има направена магия напоследък ми се случват много странни неща ии не знам какво да си мисля искам да ида да направя една проверка така да се каже да съм спокойна ще съм благодарна да ми кажете от кои сте доволни пишете на лс благодаря ви  spoko Confused

# 662
Здравейте,

Дали има някой, който е опитал да получи помощ от  възрастният Исмаил от с.Краище-става дума за този, който, според мълвата , е навъртял 91 год, без да се е разделил с всичкия си.
Ако някой го е посещавал и е минало време, от дистанцията на което, реално би могъл да каже променило ли се  положението му и ако да-как, моля , нека сподели.Може и чрез лично съобщение.
Наистина е важно.
Благодаря на всеки , който ще отдели минутка!

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 03:05 от ryannn

# 663
Здравейте. Имам записан час при Ани днес от 18 и 30часа. Ако някой друг ще говори днес с нея ще го помоля да си разменим часовете.В смисъл на мен ми е по удобно следобяд по- рано защото съм с бебе.Платила съм 25лв. , ако някой иска нека ми пише на лични, понеже скайпът на Ани е изключен за да сменя часа.Предварително благодаря.

# 664
Има ли някой на който Ани Лечева въобще не е познала ? В старите форуми четох, че е казвала неща, а се случвали други , коренно различни от казанот от нея ?

# 665
na  мен не ми позна абсолютно нищо. Най-близкото събитие беше април. Сега мога да заявя, че не позна.
Другите и прогнози за мен бяха за след няколко години.

Другото е, че дори не описа правилно личността ми.  Grinning
аз съм една от малкото, на които не е познала
 Grinning

# 666
na  мен не ми позна абсолютно нищо. Най-близкото събитие беше април. Сега мога да заявя, че не позна.
Другите и прогнози за мен бяха за след няколко години.

Другото е, че дори не описа правилно личността ми.  Grinning
аз съм една от малкото, на които не е познала
 Grinning
ТАКА СИ И МИСЛЕХ!НАПРАЗНО ПРЕХВАЛЕНА..

# 667
Има ли някой на който Ани Лечева въобще не е познала ? В старите форуми четох, че е казвала неща, а се случвали други , коренно различни от казанот от нея ?
Аз и преди съм писала. На мен не ми позна - описание на личността и характера - в десетката, но с прогнозите се е разминала, ако въобще се случат в бъдеще.

# 668
Аз и преди съм писала. На мен не ми позна - описание на личността и характера - в десетката, но с прогнозите се е разминала, ако въобще се случат в бъдеще.
Цитирам последната дама,но имам предвид момичетата,на които Ани не е познала. Сигурни ли сте в часа на раждане? Интересно ми е,защото астрологията не е ясновидство,а интрерпретиране на конкретни данни. Ако всичко е наред с часовете, няма как да не се разчете правилно.
сега пак да не скочите,че я защитавам,просто давам и някакво друго обяснение, защото при едни да разчира правилно картата ,а при други не е странно- или може да я разчита или не!

# 669
и от мен един сърдечен привет във виртуалния клюкарник Simple Smile аз от много четене,стигнах до извода,че няма добри и всичко познали ясновидци,магове,гадатели,врачки и тем подобни и близки по смисъл и гръмкост определения (самоопределения).и аз исках някой да ми подскаже леко накъде да потегля и  може би малко кураж и увереност в мен самата да ми даде,но разбирам,че няма смисъл да си харча парите  в търсене да чуя нещо,което може би ще разбера дали е вярно след години,а до тогава сигурно и ще съм забравила....от емоционалния срив излезнах с помоща на молитвата,малко пречистващи сълзи насаме с Бог и тръпката от предстоящето,пък било то и леко сивеещо на моменти-все пак всички имаме моменти на възход и падение.на всички вас,момичета  и момчета-здраве,усмивки и надежда.ЗВЪННАХ САМО НА ЕДНА ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ТУК-ТОВА БЕ СИРМА и...ами тя милата явно беше изморена  или няма данни за ясновидство.аз питам за себе си,тя говори за мъжа ми какъв бил,питам конкретно кога ще ми даде развод,че се дърпа като магаре на лед,тя ми казва-той те обича.каква любов,какви пет лева,ние с години не си говорим,ой живее с друга...а и петте изречения,които ми каза бяха като с ченгел измъкнати и то след всичко казано от мен и подробно обеснено.както и да е,притен глас,мила дама,но при мен само любезността бе положителното в разговора ни,макар че като се замисля си беше монолог.приятни емоции на всички ви и знайте,че всички имаме проблеми,споделяйте с когото прецените,намерете си отдушник,а и вашия гадател или съветник,аз не успях,нямам и времето и средствата да търся,той ще ме намери Simple Smile)))

# 670
Относно Ани Лечева и при мен нулева познаваемост, както на настоящи събития, така и за бъдещи прогнози.

# 671
Отново моля всички тук - ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА Е ЧУВАЛ ЗА БУБА /ЛЮБКА/ ОТ СОФИЯ-ПЪЛНИЧКА, РУСА ОКОЛО 60 Г. СЕГА, КОЯТО ПРЕДИ 7 ГОДИНИ Е ПРИЕМАЛА В ХОТЕЛ ХЕМУС, А Е ЖИВЯЛА В ЛЮЛИН СЛЕД КООПЕРАТИВНИЯ ПАЗАР?
Била е истинска ясновидка! Чух преди време за нея от жена, която въобще не е по гледачките, но за нея се изказа като за манна небесна! Скоро в разговор отново се появи името на тази Буба, от която отново бяха впечатлени. Но дали тази жена въобще приема някъде в София изобщо?!
Ако някой знае нещо - нека сподели!

# 672
Цитирам последната дама,но имам предвид момичетата,на които Ани не е познала. Сигурни ли сте в часа на раждане? Интересно ми е,защото астрологията не е ясновидство,а интрерпретиране на конкретни данни. Ако всичко е наред с часовете, няма как да не се разчете правилно.
сега пак да не скочите,че я защитавам,просто давам и някакво друго обяснение, защото при едни да разчира правилно картата ,а при други не е странно- или може да я разчита или не!
Аз си знам часа на раждане, а Ани прави така наречената ректификация - по съдбовни събития в живота ти (раждане на дете примерно) прави обратна засечка (проверка) на часа на раждането ти.

# 673
  • Sofia
Именно, при мен се случи точно това - каза едни неща с голяма убеденост, а не се случи нищо, дори приблизително на нейните предсказания. А напротив - случиха се съвсем други, които тя не видя, не предрече, не спомена за тях даже. Сроковете също не ги улучи. Нито едно нещо не стана в срок, дори с разминаване от няколко месеца . Говорих с нея февруари миналата година... и май си дадох само парите...жалко,но... имала съм, искала съм - дала съм. Явно не е моята астроложка  Sad

# 674
Ани не е астроложката на повечето които са ходили при нея.Има голямо желание  но няма ефект  от това. Така че не се чудете, че на Вас е не е познала нищо.Просто на хората които наистина са ходили при нея не им е познала нищо. Най странното е че ако има поне 20 % познаваемост на картите ТАРО, поне нямаше да дава погрешни предсказания (обратни). Немога да чета постоянно някакво хвалене на човек, който нищо, ама нищо не ми е казала точно и сбъдващо се. Всичко се случи обратно на това  за което ме лъга. Немога да мълча защото виждам че и др. хора ще дават по 20-30 лв. ей така на вятъра за празни надежди, които в един момент могат да разрушат и малката здрава мисъл която е останала от мъката за която е отишъл при нея !!!!

Общи условия

Активация на акаунт