аз от много четене,стигнах до извода,че няма добри и всичко познали ясновидци,магове,гадатели,врачки и тем подобни и близки по смисъл и гръмкост определения (самоопределения).и аз исках някой да ми подскаже леко накъде да потегля и може би малко кураж и увереност в мен самата да ми даде,но разбирам,че няма смисъл да си харча парите в търсене да чуя нещо,което може би ще разбера дали е вярно след години,а до тогава сигурно и ще съм забравила....от емоционалния срив излезнах с помоща на молитвата,малко пречистващи сълзи насаме с Бог и тръпката от предстоящето,пък било то и леко сивеещо на моменти-все пак всички имаме моменти на възход и падение.на всички вас,момичета и момчета-здраве,усмивки и надежда.ЗВЪННАХ САМО НА ЕДНА ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ТУК-ТОВА БЕ СИРМА и...ами тя милата явно беше изморена или няма данни за ясновидство.аз питам за себе си,тя говори за мъжа ми какъв бил,питам конкретно кога ще ми даде развод,че се дърпа като магаре на лед,тя ми казва-той те обича.каква любов,какви пет лева,ние с години не си говорим,ой живее с друга...а и петте изречения,които ми каза бяха като с ченгел измъкнати и то след всичко казано от мен и подробно обеснено.както и да е,притен глас,мила дама,но при мен само любезността бе положителното в разговора ни,макар че като се замисля си беше монолог.приятни емоции на всички ви и знайте,че всички имаме проблеми,споделяйте с когото прецените,намерете си отдушник,а и вашия гадател или съветник,аз не успях,нямам и времето и средствата да търся,той ще ме намери
)))
Препоръчани теми