Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 851
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте,
имаме ли актуална информация за Керанка от Русокастро. Не мога да се свържа по телефона, който го има тук.

# 691
Някой чувал ли е нещо за Галя от Каварна/дано не бъркам името/

# 692
  • София
Телефонът на Кремена Манолова, който беше даден тук, актуален ли е? Защото не вдига.

# 693
Телефонът на Кремена Манолова, който беше даден тук, актуален ли е? Защото не вдига.

Помня, че ми се наложи да ползвам изобилно запасите си от упоритост и ентусиазъм със звъненето докато вдигне.
Впоследствие изтрих телефона и не знам дали този поместен тук е актуален, но при всички случаи имай предвид, че не е необичайно да трябва да звъниш многократно, докато вдигне.Тя сама записва часовете на клиентите си и предполагам докато работи не отговаря на обаждания.

# 694
Отново моля всички тук - ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА Е ЧУВАЛ ЗА БУБА /ЛЮБКА/ ОТ СОФИЯ-ПЪЛНИЧКА, РУСА ОКОЛО 60 Г. СЕГА, КОЯТО ПРЕДИ 7 ГОДИНИ Е ПРИЕМАЛА В ХОТЕЛ ХЕМУС, А Е ЖИВЯЛА В ЛЮЛИН СЛЕД КООПЕРАТИВНИЯ ПАЗАР?
Била е истинска ясновидка! Чух преди време за нея от жена, която въобще не е по гледачките, но за нея се изказа като за манна небесна! Скоро в разговор отново се появи името на тази Буба, от която отново бяха впечатлени. Но дали тази жена въобще приема някъде в София изобщо?!
Ако някой знае нещо - нека сподели!

Буба я познавам лично, но за съжаление научих, че е много болна. Няколко пъти и звънях, но никой не отговаря- разбираемо е. Невероятна е наистина! Мога много да ви разкажа за нея. Тя е истинска ясновидка! Моля се за нея да се вдигне! Дано Бог и помогне! Praynig

# 695
Буба я познавам лично, но за съжаление научих, че е много болна. Няколко пъти и звънях, но никой не отговаря- разбираемо е. Невероятна е наистина! Мога много да ви разкажа за нея. Тя е истинска ясновидка! Моля се за нея да се вдигне! Дано Бог и помогне! Praynig
Дано да се оправи по-бързо жената!

# 696
  • София
ryannn, много благодаря за информацията! Simple Smile   bouquet

Кремена на какво гледа, колко време отделя и колко взима? Simple Smile Нищо не знам за нея, от темата разбрах.

# 697
Аз малко с разочарование ще кажа, че леля Цеци от Надежда не ми позна . Нацели някои неща, но най- важните неща не се случиха. Казва това ,което искаш да чуеш. Има известна познаваемост, но бъдещето не го познава. Това , което ми каза не се случи. Дори не видя основни проблеми, които станаха след 2-3 месеца.  Пак казвам някои неща може и да ги вижда, но не ги тълкува правилно.

# 698
Какво Ви е мнението за Гергана Герасимова-познава ли бъдещи събития? Явно никой не е чувал за нея ...

# 699
ryannn, много благодаря за информацията! Simple Smile   bouquet

Кремена на какво гледа, колко време отделя и колко взима? Simple Smile Нищо не знам за нея, от темата разбрах.

Не опосредява гледането,директно ти говори.Доста забавно е,всъщност, защото поне това, което направи пред мен беше следното: седна на едно безмилостно  обрулено от времето и природните стихии бюро ,каквато е и самата сграда и стаята й в нея-не че това е важно.Интересната част беше  технологията й на гледане: с ръце преместваше ...да кажем въображаема лента с кадри..сякаш е   на монтажна филмова маса.Като се прибави факта, че беше пременена  в черна роба, беше наистина ефектно  за наблюдение:)
Времето, което отделяше беше 30 мин и рязко прекрати сеанса малко преди да изтекат . Доколкото си спомням  тогава  това струваше  30 лв.Може да е било и 35 лв...някъде  там.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 17:16 от ryannn

# 700
  • София
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:US_dW7n0ZP4 … bg&lr=lang_bg

Това лице току-що ми поиска 300,00 лв, за да ми развали лоша карма.....

# 701
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:US_dW7n0ZP4 … bg&lr=lang_bg

Това лице току-що ми поиска 300,00 лв, за да ми развали лоша карма.....

Мм, браво на таз слънчева майсторка!
Самият термин " разваляне на лоша карма" е зашеметителен!
Побързай,населението ще се втурне да разграби свободните места за туй ти ми висококомпетентно експертно прочистване и ще вземеш да си останеш с неразвалена...карма.
Такива специалистки са ми най-свидни.
Дано лъчът на разума и осмислянето грейне малко по-силно най-сетне, че да няма място на и без това силно заблатения терен за подобни нагли и неграмотни лели като таз майстор-развалячка.

# 702
  • София
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:l960FWOFjYQ … ct=clnk&gl=bg

Тази пак е Донка, но с друга фамилия. Знаем ли нещо за нея?

# 703
Здравейте ,доста отдавна не съм писала в темата ,само я следях ,изчаках това за което тръгнах по врачки да се случи и искам да разкажа опита си .Минаха всички срокове и предсказания .Проблемът ми бе свързан с мъж заради когото напуснах България ,за да бъдем заедно ,сгодихме се тази година и планувахме сватба.Всичко беше наред,имахме спречквания но се оправяха ,за последно се видяхме  началото на юни ,на 16 разбрах че предният ден той се е оженил да друга.

Леля Искра -позна за съжаление ,тя единствено ми каза няма да е този ,тогава аз не повярвах ,казах си та ние сме сгодени ,как няма да е този ,всичко се нарежда така както искам,уви ...позна .

Ина- много неща ми позна ,ама наистина много,беше му супер фаворит ,всичко позна без крайната развръзка,убежаваше ме че той ми е съдба ,брак,деца т.н. Ходила съм при нея може би около 10 пъти ,всичко което ми казваше стана преди,четеше му мислите все едно му беше в главата ,бях удивена ,но уви краен резултат не.

Ники Узунов -  позна ми много неща ,той беше на същото мнение като Ина за брак,деца .Уви.Тези дни му писах защо така се е получило като беше сигурен ,отговори ми че мойто момче сам си е объркал съдбата и това води до много тежък живот за него ,че е действал под натиск на родителите което е така,каза че повече нищо не може да каже ,попитах има ли чувства към мен ,каза че има и сам ще го каже до 2 дни .Вчера видях че ми е звънял бившият ми годеник,сега докато пиша във форума дойде на линия,не е писал още,да видим дали Ники ще познае,не че има голямо значение вече...

Мр.Морисън - същата прогноза като Ина и Ники,брак,деца.

Анелия Лечева - с нея се консултирах на 31.05. ,искам да уточня че ми гледа само на Таро тъй като не си знам часа на раждане,първите и думи бяха на теб друг мъж не ти се дава ,и че много и излиза майчинство в близките месеци ,да се пазим ако не искаме ,аз съм на 30г в момента,каза ми че ще имам много трудна 34г с този мъж но ще го преодолеем и ще бъдем заедно завинаги.Бяхме скарани в този момент,попитах кога ще се сдобрим ,тя ми каза че до 15 юни нещата ще са както сега,след 15 ще се оправят ,един час след консултацията моето момче се обади ,на другият ден пътува 7 часа да дойде да се видим,всичко беше прекрасно ,и на 15 в събота се ожени за друга.

Това е.

# 704
Scorpionlover,
Съжалявам за това ,което ти се е случило.Благодаря ти ,че сподели толкова обстойно опита си .

Общи условия

Активация на акаунт