Дядо Коледа на прага чака, ФЕВРУАРЧЕ с подарък да зарадва!

• 57 974
  • 560
  •   1
Отговори
# 105
Приветско, мацки!
Ей сега се чух с Галики. Роко е по-добре, вече не вдига Т. Между другото устата му не млъква  Laughing Сякаш си пее постоянно. И вчера се чухме - пак така я караше. Надява се в петък да ги изпишат.
Аз имам свекърва, която тази сутрин си отиде на село, но тези дни пак ще дойде при нас.
Не съм ви чела, само по диагонал и няма да се включа адекватно. Много имате нужда от прегръдки  Hug  Hug  Hug

# 106
Момичета страх ме е Sad Борянка продължава да я боли коремчето от време на време и тази вечер ми показа че я боли от Ляво, там където е и увеличеното бъбрече с Хидронефрозата!
Утре ще се свържа с нашата Нефроложка и ако трябва ще тръгнем за София Cry
Няма Т или други проблеми,но съм много изплашена!

# 107
Наде  Hug Пиши при първа възможност!

За зъболекарите да се включа - като водихме Ники за пломба лекарката сложи и Криси на стола и той с голям мерак си отвори устата да го прегледа. Ако има подход - всичко е наред. Интересно е, забавно ... Нали се сещате, че този стол се движи, лампата свети ...

# 108
Наде, за теб и Борянка  Hug , дано да не е нищо сериозно

Аз влизам да се оплача как ме развъртат тия гадни лелки от яслата. Вчера оставих Ради цял ден, звънях в 1 без 15 - заспала била, но цял ден мрънката. Да обаче в 2 без 10 ми звънят - идвай си я вземай, тъй като събуди всички деца с плача си  Shocked , а аз я чувам че не плача, а си говори нещо с някой. Както и да е - след 5 мин бях там, чакаха ме долу и ми я подадоха даже по пантофи. Нито плачеше, нито имаше сълзи, нито имаше сополи, а леличклата ми казва че не можело така - събудила всички деца и сега тя какво щяла да ги прави тия деца, като че ли не е на работа, а на почивка там  #Cussing out . Дали съм била съгласна и моето дете така да го събуди друго дете.... АМи не се стърпях и и казах че съгласна или не, нямам друга алтернатива, аз също ще тръгвам на работа и плаче или не трябва да я гледат  #2gunfire . Днес сутринта същата лелка пак ме пита какво щели сме да правим, защото не можела така да плаче и да буди децата(демек да си я взема в 12 часа), но аз бях твърда и отвърнах ако имат големи проблеми да ми звъннат. Явно Ради се наспива до към 2 часа и после трябва някой да се занимава с нея, а видиш ли, т епо това време си подрямват или си пият кафенце и що ли майка и да не дойде да си я вземе  #Cussing out . Бясна съм и днес ако ми спретнат същият номер ще ходя до директорката да видим какво ще се прави.
Сори че си изливам гнева тук, ама няма с кой да споделя Sad

Чакаме Роки и Галя да се обадят от вкъщи здрави  Hug

# 109
Абе Бобчо там помещеннието за спане и за игра не са ли отделни, като се събуди тя да отиват в стаята за игра. Тук поне до колкото знам са така. не може всички да спят под строй, това им е работата все пак да отиват с нея в другата стая, егати.

# 110
Абе Бобчо там помещеннието за спане и за игра не са ли отделни, като се събуди тя да отиват в стаята за игра. Тук поне до колкото знам са така. не може всички да спят под строй, това им е работата все пак да отиват с нея в другата стая, егати.

не съм влизала, но съм виждала снимки, отделни са  Peace
мързи ги гадовете да се занимават с нея

# 111
  • София
Добър ви ден  Heart Eyes
Нещо фейса май го спряха на работа и дойде време за добрия стар форум  Joy
Боби, разговор с директорката помага определено. Аз например се виждам в нова светлина, от страх да не рефлектира лошо отношение върху Крис, си премълчавам (което е нетипично за мен), но миналата пролет зверски ме разиграваха с това да го вземам преди обед, рано следобед и ей такива глупости (единия път даже насила го бяха вдигнали чумите ), а на работа е безкомпромисно положението, та директорката с една дума ми уреди безпроблемно вземане след 17.30  Peace. С две думи- говори си с жената.
Иначе от неделя нещо сополки се появиха, но е ок за сега, та да видим. Тамън се бях зарадвала, че от декември нямаме проблем ....
Пишете как я карате, много народ не наминава тука. Аз отивам да ям, че обед стана  hahaha

# 112
Боби, тея лелки да фанеш една пръчка, та....баси случая, не вярвам да е първото дете, дето плаче, да си намират подхода, нали за това са там  Peace Егати, много е лесно така - ела си го вземи, ами ако нямаш възможност?? Моята приятелка и бивша колежка от банката от понеделник започва нова работа, малката и ходи на ясла от края на февруари, ма все болничка милата, сега ходи сефте от тази седмица, почти месец беше болна...та новият и работодател в прав текст и заявил, че ако си мисли да отсъства заради детето да не почва изобщо, трябвало му сериозен човек... Shocked дали имало кой да я гледа малката, кат е болна...тя мънкала, че има/и то верно, добре поне това/, ма аз си мисля живи здрави и нас това ни чака...а кат няма кой...ама айде да не го мисля то сега чак... Whistling

Дано Галя и Роки ги изпишат утре  Praynig

# 113
  • София
Момичета страх ме е Sad Борянка продължава да я боли коремчето от време на време и тази вечер ми показа че я боли от Ляво, там където е и увеличеното бъбрече с Хидронефрозата!
Утре ще се свържа с нашата Нефроложка и ако трябва ще тръгнем за София Cry
Няма Т или други проблеми,но съм много изплашена!
Стискам ви палци, Наде!!!  Hug Пиши, когато се разбере какво става с Борянка! Peace
Извинете ме, че не успщявам да пиша - опитвам се да виследя поне, но нямам време да пиша... Sad
Бързо оздравяване на всички болни и полу-болни!!!! Hug
Липсвате ми!! Sad

# 114
Наде, сега виждам, какво се случва при вас, въпреки, че ти не си сигурна какво точно се случва newsm78 Имате ли вече някакви новини, ти поне успокои ли се?! Вярно е, че ние - майките винаги измисляме най-страшните сценарии. Сигурна съм, че не е сериозен проблем! Hug
Бобчо, а тия лелки не с пръчка, а с тояга здрава да ги сурвакаш! Бива ли така! Като не спи - взимаш го в другата стая. На мен веднъж не са ми се обаждали, а и той се  е будил по-рано, но го държат в другата стая да си играе. Говори си с директорката, няма да смеят да имат отношение към детето, щот тя не е малко - разбира си, говори си, ще си ги натопи за едното нищо, така им кажи. Да не минават с номера "Децата си измислят!", щот не важи hahaha
Ние сме добре - аз съм на работа, децата по заведенията - кое на ясла, кое на училище Joy, само дето нещо пак се разболявам - боля ме гърло и ме хвана жестока хрема, но ще се оправя Mr. Green
Булче, и като си имаш свекърва - помага ли ти?!
Миленче, много е гаден момента с работата и отсъствията за гледане на болно дете. Сякаш сме прокажени майките, така ни гледат...

# 115
За протокола - вчера не са ми звъняли от ДЯ, забрах си я в 16.10, спала спокойно, даже  яс ъбудили в 15 часа. Като я забрах не плака, беше весела, ноооо... ми каза, че лелите били комшийчето Ади, думите и бяха "лелята бие Ади" и аз питам защо, а тя "лоша е" и аз пак "защо" и тя , "ами не слуша" . Веднага казах на комшийката, при което тя потвърди весрията. Адриянка като си я взели, казала че е яла шамари, но не може да обясни за какво милата  #2gunfire

Сега пак я оставих, очаквам цял ден телефонно обаждане, междувременно мисля да поизчистя малко  Laughing

# 116
  • София
Трябва непременно да поискаш среща с директора! #Cussing out Това е напълно незаконно и те го знаят! Можеш да се оплачеш в Закрила на детето, които много добре знаят лъже ли дете на таи възраст за такова нещо или не!! Twisted Evil

# 117
  • София
Аз пък не ви казах добро утро! ooooh! Така се ядосах значи! Че пропуснах добрите обноски даже....! Twisted Evil
Добро утро - или добър ви ден, скъпи!! Hug

# 118
Добър ден!
Лошото е, че много родители са склонни да си мълчат и да търпят боя над детето само и само да не станело по-зле. Колко такива съвета получих ... Надявам се, че при вас няма да е такъв случая Бобчо, защото това само мотивира лелки, другарки и господарки да карат в същия дух. Аз вдигнах градината "на ура" както казва снаха ми заради нещо подобно. Сега са изключително мили и внимателни ... и пред мен и зад мен. Не смеят да намекнат дори, че детето ми си измисля или ме лъже.
Ятце, помага ми свеки. Много даже! Не мога да се оплача аз от нея!

# 119
  • София
Бобчо, моят съвет е да действаш и то веднага и дори и да те е страх или да ти е неудобно, да не го показваш по никакъв начин пред врага, защото повечето хора, които действат така по детските градини имат кучешка психика и са много предсказуеми и елементарни и ако видят по-зло куче, почват да махат с опашка и да ти се мазнят (както е станало при Булчето)! Не се налага дори да се караш с някого, а само да си поговориш с директора за правата на детето, закони, адвокати, медии и т.н. Те от малко разбират! Wink
Имай предвид, че боят уврежда трайно детската психика и дори и да не личи веднага, после винаги дава отражение. Детето с нищо не е виновно, че е просто дете и че е попаднало на изроди!! smile3515

Общи условия

Активация на акаунт