Електронни четци -IX

• 60 672
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ами Angel_Dust, моя е с подсветка! Не си го сменям! Много е удобен, а тъча някак не го усещаш... все едно си разлистваш книжка!

# 76
  • София
Може аз съм си темерут на тази тема, а и ако свети самият екран ми се натоварват очите, иначе със същият успех и на нуук-а мога да си чета. А и ми е неприятно напипан и на пръсти екран и т.н., абе предпочитам си този вариант.  Ще се радвам и на други отзиви за лампички ако някой има Wink

# 77
Аз съм с тази

можеш да разгледаш коментари в старата тема:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673607.msg23540242#msg23540242

# 78
Момичета и момчета,Помощ!Наскоро се сдобих със СОНИ 300 и не знам изобщо кка да е оправям с него и качването на книги на кирилица.Някой ако има такъв четец може ли да ми пише и ми помогне.Благодаря предварително!

# 79
Момичета и момчета,Помощ!Наскоро се сдобих със СОНИ 300 и не знам изобщо кка да е оправям с него и качването на книги на кирилица.Някой ако има такъв четец може ли да ми пише и ми помогне.Благодаря предварително!
Доколкото знам, Sony трябва да се root-не, за да 'научи' кирилицата, но нека имащите такъв четец да кажат. Успех!  Simple Smile

# 80
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Новите Сонита не,
но това точно може би трябва, поне от това, което прочетох.
Ето един сайт, от който може да си свали файла за рутване.
http://ebookapplications.com/
Някой дали може да ми каже как се пазарува от edepot-bg@
В смисъл - кога става заплащането - след като пристигне артикула ли?

puca72, малко по-късно ще прочета стъпка по стъпка каво трябва да се направи,
и ще опитам да го синтезирам.

# 81
  • София
Някой дали може да ми каже как се пазарува от edepot-bg@
В смисъл - кога става заплащането - след като пристигне артикула ли?

Да, при получаване. Peace

# 82
  • София
Както е казала sweetkids_mama - при получаване. Преди това, в самия сайт има форма за запитване. В нея поставяш линк към желаната стока, а те ти връщат оферта за цената. Ако условията те устройват, потвърждаваш поръчката и плащаш при получаване  Peace.

# 83
Поръчах от e-depot преди 3 седмици. Чакам си Nook ST от тях. Цената която ми предложиха беше: доставка + цена на у-вото е общо 200лв. Ще пиша повече отзиви по-късно.

# 84
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Благодаря ви, момичета  Simple Smile
Урежда ме това, изцедила съм си картата до левче,
така ще успея да скътам някой лев докато дойде поръчаното  Simple Smile

ПП Сега пък не мога да разбера как да потвърдя поръчката...
Изпратиха ми вече офертата, но не схващам - на това писмо ли трябва да дам отговор - потвърждам поръчката или нещо такова?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 18:19 от LemonDesi

# 85
  • София
Точно така, Деси, на писмото с офертата дай отговор и ги помоли да ти я потвърдят и те от своя страна Peace.

# 86
Моля помогнете. Купих си киндъл и ми казаха, че е регисриран в Амазон. Аз не съм го регистрирала. Компютърът ми не го разпознава като устройство. Трябва ли да инсталирам нещо или тр да го регистрирам.   bouquet Благодаря.

# 87
Моля помогнете. Купих си киндъл и ми казаха, че е регисриран в Амазон. Аз не съм го регистрирала. Компютърът ми не го разпознава като устройство. Трябва ли да инсталирам нещо или тр да го регистрирам.   bouquet Благодаря.
Здравей, не е необходимо да инсталираш какъвто и да е софтуер допълнително, за да ти разпознава у-вото. Пробвай да рестартираш у-вото (със задържане на бутона отдолу за включване). Има ли батерия в момента? Ако няма (т.е. е напълно изтощено), е необходимо да почакаш малко (около 15мин, да се събуди  Grinning) да се зареди. По време на зареждането, трябва да ти свети лампичката (до бутона за вкл.)  оранжево.

# 88
За колко време се зарежда напълно батерията на киндъл 4, имате ли наблюдения. Моя преди няколко дни вече започна да ми изписва, че няма батерия. Първото му зареждане беше за около 15-20 мин. (нямаше грам ток в него като го разопаковах) и докато качвах книжки на 2-3 пъти да се е зареждал за по малко и това е. Имам го от началото на януари. Докато се зарежда лампичката отдолу свети в жълто, променя ли си цвета като се зареди? Снощи го държах около час-два да се зарежда, но сякаш не се промени цвета или може би не се е заредил напълно.
Много съм доволна.  Flutter

# 89
За колко време се зарежда напълно батерията на киндъл 4, имате ли наблюдения. Моя преди няколко дни вече започна да ми изписва, че няма батерия. Първото му зареждане беше за около 15-20 мин. (нямаше грам ток в него като го разопаковах) и докато качвах книжки на 2-3 пъти да се е зареждал за по малко и това е. Имам го от началото на януари. Докато се зарежда лампичката отдолу свети в жълто, променя ли си цвета като се зареди? Снощи го държах около час-два да се зарежда, но сякаш не се промени цвета или може би не се е заредил напълно.
Много съм доволна.  Flutter
Зареждането на Kindle през USB отнема (ако батерията е била на 100% изхабена) около 4ч, макс. 5ч, а ако е през ел. мрежа около 2пъти по-бързо. Аз лично не чакам батерията да се разреди докрай. Не е полезно за живота й. А още по-вредно е, ако батерията седи дълго време на 5-10% заряд. Особено през студените дни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт