Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Ужас, Тити, дано да я хванете скоро.

# 106
  • Талант на 2012,2013 г.
Таз Лиляна се не спря...... hahaha Joy

Мишка?

Имахме едно време, бяхме се я вкарали със сака с който си качвахме бурканите от мазето.

И се навря тогава в пералнята... Две нощи моят мъж я дебнА С един капан ама на третата се хвана. Егати и малкото мишле беше ама ни казаха, че много бели може да направи в пералнята. ooooh! Joy

# 107
  • София
Валенце, нищо не става от този сладкиш. Съсипах си формата с този карамел. Страшно съм ядосана.

# 108
  • София
Ау, Марче, кво станА? В каква форма го прави, че я съсипа?
Аз сложих захар в една малка йенска тавичка и оставих във фурната да се карамелизира. Извадих, оставих да изстине и сипах двете смеси. Стана си много добре.
Кажи какво направи, че да видим къде е проблема?

Мойта малката днес участва  в национален фестивал по изкуствата в НДК. изиграха си танца, но определено не бяха така добри, както умеят. Естественно, казахме, че са се справили чудесно, то не е и лъжа, но имаше гешки и те си ги видяха.

# 109
  • Пловдив
Миналото лято съдомиялната отказва....пускам, рестартирам, мия филтри неще и неще. Обадихме се в сервиза ( беше в гаранция). Идва техника, чопли нещо и казва има мишка. ММ е видя мишката два дена капана пред съдомиялната и се хвана гадината, ама беше изяла доста кабели и съответно ремонта не влиза в гаранцията.  След това купихме по-голяма помощница за вграждане,  дано да не стане пак същия гаф. Есента от кофата за боклук на терасата изкочи една, но кучето и разказа играта.

# 110
  • UK
Ehooo pribrah seeee neznam za6to pi6a na latinica oba4e Crazy

# 111
  • София
Ау, Марче, кво станА? В каква форма го прави, че я съсипа?
Не, няма да обяснявам. Провалите ги приемам изключително трудно, даже и да са нищожни, както в този случай....не ги приемам. Вбесена съм от себе си толкова много, че си заших един шамар, жесток. ММ ме гледаше вцепенен и тихо, тихо се изнесе към спалнята. Дойде да обядва чак сега...16.30 ч. От нерви ще се пръсна...направих друг сладкиш, Шоколадовата тарта, но това не ме успокои.
Пия кафе и се самосъжалявам за много неща. Трудно, трудно приемам неуспехите си по принцип. За съжаление имам същите изисквания и към семейството си.  Може би ги уморявам с непрестанните си изисквания . Такава съм.
Ай, по късно ще се "чуем".

# 112
  • София
Марчеее, какво да ти кажа, то няма смисъл да ти говоря...има си такива взискателни хора, аз съм такава, но не чак до степен да се самошамаросвам. Hug Другият път ще стане!
И специално за теб поздравче от днешната изява на танцовата формация на малката:
http://www.facebook.com/photo.php?v=4912645851428&set=vb.115 … ype=2&theater
Сигурна съм, че като видиш тези малки фръцливи госпожички ще ти се пооправи настроението! Hug

# 113
  • UK
По повод формата на Марчето14 да кажа, бях чела, че не трябва да се карамелизира захар във форма, която е от тефлон или с такова покритие, защото падало  Rolling Eyes
затова или в йенски съд или в алпака Peace

И аз смятам да се пробвам с този арабски сладкиш, само незнам кога, нали скоро правих крем-карамел ама солен Joy
За какви мишоци си пишете Shocked Мен Rolling Eyes ужасно ме е страх от подобни гадини, бях видяла лятото едн,а да пресича пред нашия вход, полянтаа, тя беше една мини, мини мишка ooooh! ама аз, такъв вой на нададох hahaha ще кажеш, че мина  някой супер огромен мишок Joy

# 114
  • София
И специално за теб поздравче от днешната изява на танцовата формация на малката:
http://www.facebook.com/photo.php?v=4912645851428&set=vb.115 … ype=2&theater
Сигурна съм, че като видиш тези малки фръцливи госпожички ще ти се пооправи настроението! Hug
Вярно, фръцли! На мама красотите.  Heart Eyes

# 115
  • UK
Марчооо14 Hug я дай, рецепта на тази шоколадова тарта Mr. Green ох, ужасна съм, като чуя вълшебната думичка шоколад иииииии Blush
Тите Hug хванахте ли Мишока Мики hahaha
Ваничка Hugаааааа щом увеличава апетита ooooh! не го пия Crossing Arms Само туй остана, ще трябва да си правя нова група hahaha на мамините дебеланки Joy и вътре hahaha ще си се кипря сам-сама hahaha

# 116
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета обръщам се към вас, защото не знам кого да питам.

Мъжът ми е станал толкова чувствителен от тези непрестанни болки, днес толкова го боля и казва, че усеща дори тези как да ви опиша абе...теловете, пружините с които е направен матрака.

Искаме да направим нещо по въпроса. Можем ли да сложим нещо отгоре, например дунапрен и къде се продава това?

Някоя от вас да знае случайно?!? Thinking

# 117
  • UK
Мари дунапрени съм виждала в тези магазини за строителни материали, като Практикер, Практис, Мосю Бриколаж от този тип магазини Peace незнам, дали ме разбираш и също по малките борсички за подобни стоки, но нямам идея, как са като цени Rolling Eyes
може да има и в ИКЕЯ Peace

# 118
  • София
Мъжът ми е станал толкова чувствителен от тези непрестанни болки, днес толкова го боля и казва, че усеща дори тези как да ви опиша абе...теловете, пружините с които е направен матрака.
Искаме да направим нещо по въпроса. Можем ли да сложим нещо отгоре, например дунапрен и къде се продава това?
Някоя от вас да знае случайно?!? Thinking
Нямам представа. Питай в "Наш дом", може и да знят.

# 119
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт