НВ-ВМХ - част 57

• 47 778
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Hope, откога така? Имаш ли вече наблюдения как ти се отразява на теглото? Аз съм страшен любител на всичко млечно, а месо гледам да избягвам заради холестерола. А пък риба трудно ям...Кажи отслабва ли се.

# 511
Пфф, направо имам чувството, че ще се пръсна. Изобщо не чувствам глад, напротив - опасявам се, че преяждам, защото количествата храна са значителни ( 2 чаши големи таратор, 150 гр. кашкавал и гауда (общо), голяма чиния салата).
И , както и преди съм казвала, аз по цял ден не се движа, така че и това ми е много.

Феята, не мога да гарантирам, че се отслабва.  За една седмица имам 1, 5  кг минус след близо месец задържане.   Надявам се, че ще продължат минусите. Ще пиша. Peace

# 512
Норе,твоето ми прилича на Воинска диета,съчетана с НВ-храните

http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta

Преди време се храних по подобен начин,и да-свалих.Щом ти се отразява ок,давай.

# 513
Не бях чувала за тази воинска диета, но не е точно като нея, защото дори на вечеря гледам да няма въглени. Просто е вид вегетарианска разновидност на НВ-ВМХ (според мен)  Laughing
Надявам се да не ме отлъчите от темата.  Praynig

# 514
Не бях чувала за тази воинска диета, но не е точно като нея, защото дори на вечеря гледам да няма въглени. Просто е вид вегетарианска разновидност на НВ-ВМХ (според мен)  Laughing
Надявам се да не ме отлъчите от темата.  Praynig

Тя е ,тя е LaughingПросто ти във фазата на наяждане,консумираш НВ-храна.

# 515
Норе, щом така ти е приятно и щом има ефект, значи може би това си е твоят начин на хранене Simple Smile

# 516
Норе,твоето ми прилича на Воинска диета,съчетана с НВ-храните

http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta

Преди време се храних по подобен начин,и да-свалих.Щом ти се отразява ок,давай.
Това е същото като на Ори Хофмекер. На мен този начин на хранене ми е присъщ от години, така се чувствам най-добре, нооо все имам проблеми с теглото, последните 2-3 години-много сериозни.
Ееее, Hope, браво за 1,5 кг - постижение си е след задържане!

# 517
Фея,не знаех,че е на Ори / него не познавам,макар,че какво ли не пробвах аз /

Аз,преди 2 години,заради тогавашната ми работа,се налагаше да се храня така.Обаче,наблягах на Дюканските храни/несъзнателно/. Свалих ,за отрицателно време 5 кг.Не вода,защото тренирах и много.После върнах,като минах на нормално обедно ,следобедно и вечерно хранене Laughing,разбира се. И включих разни кофти неща в менюто Wink

# 518
Добро утро.
Продължавам по режима, може би не достатъчно стритно колкото искам, но се надявам с времето нещата да се оправят. Иначе се чувствам страхотно, имам енергия за всичко и най-важното - желанието да направя определено нещо. Вече не усещам постоянен глад - обядвам в 12 и например снощи вечерях в 8, но не изпитвах глад. Сега предпочитам да си свърша някоя работа, отколкото да седна пред ТВ-то, да ям и да гледам нещо тъпо.
За вчера
З: киви, хамбуркски салат не е добре решение, знам[/size] намазан с крема сирене и завити на руло, овче кисело мляко
О: гювече от пушен бут, сирене, малко сланина, маслини, лютеница, 1 яйце, малко масло
В: 1 шницел (кайма, подправки, лук, магданоз, яйца и малко вода, изпържен в мас), гъби в масло, кьополо

# 519
 Hug на всички.
Аз съм споделяла и преди, че основно ям млечни. Месо ям рядко, когато е топло почти не се сещам, само ако ми се прияде (харесват ми свински гърди, сухо месо не мога да ям, не  слагам допълнително мазнини). Риба, яйца понякога. Като казвам млечни, имам предвид масло ( въпреки, че то се води мазнина), заквасена сметана, кашкавал, козе и овче сирене. Прясно мляко само за разреждане на нещо, кисело мляко много рядко. Признавам, че понякога се увличам със заквасената сметана. След като опитах една 12 процентна, мога да я ползвам вместо кисело мляко. Зехтинът го купих основно заради мъжа ми, за салата. Може и аз да си капвам от него, но като мазнина си предпочитам маслото. Понамалих и него, че бях започнала често да си пия кафето с голяма бучка. Разни зеленчукови хлебчета, мъфинчета и други подобни правя основно заради мъжа ми. Внимавам със зеленчуците, защото имам стомашни проблеми, ако ги ям необработени и в по-големи количества. В друга тема бях писала, че и вегетарианци спокойно могат да бъдат на този режим. Шири се някакво погрешно схващане, че тук се яде само месо и нищо друго. Аз  не спазвам режима за отслабване, а за поддържане на добра форма и здраве. Много е важна нагласата, не възприемайте хапването на нещо като прегрешение, не прекалявайте и с количествата.  Hug

# 520
  • в 1001-та нощ
ioioto0, изчисти си пощенската кутия за ЛС  Peace

# 521
ГАЛИ_ГЕ, и аз обичам млечни и винаги съм си хапвала доста от тях. Напоследък експериментирах и ги бях понамалила (може би наполовина спрямо преди), но не бих ги спряла съвсем. И месото ми се услажда (а и забелязвам, че като че ли го преработвам по-бързо, лесно и ефективно), яйцата също. Но млечните са ми стара любов, а и има толкова много варианти на сирена, млека и т.н., пък и са много практични в ежедневието, така че поне засега смятам да ги запазя. Но се старая да не наблягам все пак на тях, а да балансирам между месото, яйцата и млечните като източник на белтъчини и мазнини Peace Въпреки че не отричам, че заквасената сметана ми е от любимите храни напоследък Embarassed И ми се струва прекрасен източник на мазнини.

Но млечните все пак влияят различно на различните хора Peace Това според мен е най-важното - да си установим кои храни как ни се отразяват и по принцип, и на целите в конкретния момент.

# 522
Но млечните все пак влияят различно на различните хора Peace Това според мен е най-важното - да си установим кои храни как ни се отразяват и по принцип, и на целите в конкретния момент.

Шоки,  Hug напълно съм съгласна.

# 523
Здравейте момичета,
въобще не е по темата за храненето, но вас чувствам най-близки и искам да споделя и да помоля за мнение и съвет
Скрит текст:
Оказа се, че имам киста близо до опашната кост,май дермоидна я нарече личната и съответно ми даде направление за хирург.Ще съм благодарна на варненки да ми препоръчат хирург, че не знам въобще къде да отида.А за такава операция влиза ли се в болница или е амбулаторна?

# 524
Влад@, мисля, че това е рутинна манипулация. Желая ти успех! Hug

А аз да споделя нещо по повод на магнезия. Четох, че силното желание на много жени за шоколад в дните преди цикъл е признак на недостиг на магнезий Wink Защото какаото съдържа доста магнезий. Така че ако често ви се яде точно шоколад (предполагам, че това важи не само за преди цикъл), се постарайте да си набавите магнезий. Между другото, една от функциите му е да регулира глюкозната обмяна, така че има полза от магнезия Wink

Общи условия

Активация на акаунт