НВ-ВМХ - част 57

• 47 466
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кремчето, което е показала Вивиан е уникален - с перфектно действие. Внимавайте с него - много загрява и е за препоръчване вечер преди лягане да се мажете/ правите масажи с него.
Противопоказан е при разширени вени!

# 721
Здравейте, момичета!  Hug

Не съм писала отдавна, но продължавам да се храня доста стриктно по режима. Не съм сигурна дали съм свалила още килограми, тъй като не съм се теглила отдавна, но какво ми направи впечатление - влизам в размер дрехи, който не ми е ставал, когато преди години бях на тези килограми (имам предвид килограмите от последното ми теглене преди около две седмици). Явно обиколките продължават да се смаляват, което ми донесе радост вчера, защото успях да се вмъкна в размер пола, без никаква еластичност, какъвто не ми е ставал от около 5-6г.
Моите отоци също изчезнаха, целулитът ми намаля. Същевременно нямам отпускане на кожата, въпреки че не спортувам и не се мажа с нищо специално.  Blush
Наскоро си разглеждах снимки от ученическите години и установих, че дори в най-слабите си периоди, съм имала леко коремче, знаете, онова специфично натрупване в коремната област. За щастие сега и коремчето ми намалява.  Laughing Може би най-трудно се предават ръцете ми, остават си пухкави в горната си част и това ме дразни. Имам специфични натрупвания в онази част, която остава най-близо до мишницата, когато човек си вдигне ръката нагоре, дано ме разбрахте. Иначе имам фина китка и почти слаба ръка до малко над лакътя. Доколкото знам това е характерно отново за инсулиновата резистентност.

# 722
*Кокиче*, напредваш страхотно, браво! Hug

Сигурно утре ще направя новата тема Peace

# 723
  • В Балкана
А бе момичета, тези от вас, които пазаруват от Лидл, може ли да ми кажете къде точно да търся сметаната на Пилос? И тя само 12 и 20% ли беше? Също така, случайно да знаете, там дали има някакво прясно мляко - 3 или 3.6%?

Шоки, ще ползвам рецептата ти за сладолед.  Laughing Само се чудя, като си купя шоколад и настържа едно блокче, какво ще ги правя другите!? Може да си правя по-голямо количество "сладолед" и да си го замразявам в камерата.. А дали ако се сложи и лъжица сусамов тахан ще е вкусно..

# 724
Шоки, ще ползвам рецептата ти за сладолед.  Laughing Само се чудя, като си купя шоколад и настържа едно блокче, какво ще ги правя другите!?
Е, как какво ? Ще ги пратиш на Пинкито да ги прибере в нейната камера !  Wink  Колкото по на далеч са от теб, толкова по -добре ! А аз съм най -надалечко от всички дето се знаеме !  Joy
  Привет на отбора! Само минавах  лекичко....Весели Празници !  Hug

# 725
  • София
Много съм ядосана на дистрибуторите на нашата аптека.
Поръчах си антицелулитния Алмисан, те ми доставили такъв -

http://fl12.shopmania.org/files/p/bg/m/363/antitsielulitien-ghie … misan~1380363.jpg

Твърдят, че ТОЗИ им е в системата като Алимсан ...
Пак съдържа карнитин и кофеин, взех го, пък да видим. Може да е хубав ...

Аз ще се оплача, но няма как. Вече месец съм на режима - резултат никакъв нямам. Явно много ям, не знам вече... но нито грамче, нито сантиметър не съм отслабнала.
Изгледах изчетох всичко на Милко, не откривам грешки, които да правя. Много ми е гадно честно казано.

# 726
Рейнчо, не е лесна работа това да си купиш цял шоколад и да настържеш само едно квадратче Laughing И на мен ми е позната тази ситуация. Но аз смятам да го нарочвам шоколада само за такива десерти, които да се консумират веднъж седмично, максимум два пъти Embarassed А оставащото количество шоколад да си стои в хладилника до следващо ползване Peace Ще видим дали ще успея да го осъществя този план Embarassed

За Лидл-а и сметаната - аз мога да кажа само за този Лидл, който е на "Екзарх Йосиф" - срещу спирката на трамваи 20 и 22, до Дома на киното. Там млечните са най-вляво, като се влезе и се прекоси целият магазин до отсрещната стена, т.е. в дъното Crazy Ако ми разбираш обясненията Laughing Има всякакви млека - пресни, кисели, различни марки и проценти. Сметаните "Пилос" са тези 2 процента - 12 и 20.

Момичета, днес Инес Субашка има хубава статия за това как учтиво да отказваме, когато любящите ни близки ни предлагат сладкиши и подобни "благинки" Rolling Eyes Статията се казва "Как да разбиете мита, че любовта минава през стомаха".

Вивиан, като пишеш, че ядеш много, всъщност колко ядеш? Да не би да не ядеш достатъчно? Embarassed

Сега ще се спретна да направя нова тема Embarassed

# 727
  • София
Шоки, не ми е удобно да се вайкам в темата, защото най-вероятно проблемът е в мен. Или нещо ми е станало с организма и свалям ужасно трудно или % мазнини към % протеин не ми е правилен, въпреки, че се старая като ям по сухо месо да добавям и сланина няколко резенчета.

Какво ям ... малко ми е трудно, но ще се опитам да опиша.
Сутрин не закусвам, пия кафе с мляко, не много мляко, само за цвят. Понякога добавям лъжичка кокосово масло.
На обяд 2-3-4 яйца (понякога повече)или някакво свинско месо, което съм си направила от вечерта (ако е по-сухо - хапвам сланина, която аз си правя с подправки, май от нея доста си хапвам), или  овче сирене и малко зелена салата или зеле (количеството е около една чиния, но тя нали е пухкава, та е по-обемна)
Вечер е проблема, че ям лошо. Общо взето или същото като обяда, или дроб, към който си добавям масло. Пак със салата в същото количество. Но в продължение на вечерта все си резвам я кашкавалче, я си чопна сиренце (умирам за овчето на Маджаров), я няколко лъжици заквасена смената ... накрая се чувствам като слон, едвам седя от преяждане. И като цяло съм изяла още количества кашкавалчета, сирена, сметани ...
Случвало ми се е да ям и семки, два пъти, , което си е вече неправилно, но  ...
понякога изпивам по чаша аперитив.
Не ям до ситост, ям докато си изям каквото съм си направила, което отчитам като проблем при мен по начало. Тук трябва да работя много.

Общо взето това е.
Изобщо не си правя нито десерти, нито шоколади ям вече, плодове - не, ядки пък изобщо.. Салатите съм свела до минимум, (около 1 чиния на хранене мах!). Дали не е много?

Общо взето това е ...

Търпение, търпение, но пък поне мъничко да ми бяха по-широчки дрехите, да се стимулирам поне, така просто се отчайвам вече.

# 728
Добро утро,  bouquet

Вивиан,менюто ти прилича на моето и аз подобно се храня. Може да махнеш семчиците или сметанката вечерта,млечните ....
А сега нали и спортуваш,ще имаш резултат скоро.

То вечер нали бе по-добре да се храним не толкова мазнинно,а по-скоро белтъчно /или аз съм се объркала нещо/

# 729
Мисля, че ти трябва повече търпение, само за това се сещам Embarassed Не ядеш нито много, нито малко според мен. Не смятам, че трябва да се притесняваш за овчето сирене, кашкавал, семки и т.н. Знам, че искаш бързи резултати, то кой ли не иска... Обаче след като имаш съвсем малко за сваляне, наистина трябва повече време Peace А и не мисли само за това, защото се стресираш допълнително, а стресът ти повишава кортизола, оттам се забавя и отслабването Wink Просто си карай спокойно, не го мисли, не се мери всеки ден, а максимум веднъж седмично. И ще стане Hug

# 730
  • София
Не, изобщо не мисля само за това  ... нямам и времето да го мисля толкоз.
А и не съм особено слабичка, ако знаете какви сланини са по мен, без да преувеличавам. С дребен кокал съм и имам доста сланинки, наистина. Не са малко кг за моето тяло, никак даже.
За меренето - меря се всеки понеделник, всеки ден - не. В понеделник сутрин премервам кг и см. и си водя таблица. Оттам виждам, че нямам резултати.

Умувам дали да не направя един ден примерно само на мазнина (кафе с кокосово масло, но повече) само сланинка през два часа ... Ако може нещо да раздвижа. Rolling Eyes

Шоки, Йоанка, радвам се, че не ми намирате неправилни нещата. Но явно моето телце си харесва този начин на хранене и количествата, които му давам и никак не му действа пемахващо - сланинно  ooooh!

# 731
Cioccolata,нали ,ако се усети,че няма резултат е добре да се ограничат/спрат млечните,ядките....

# 732
Така е, но е индивидуално, зависи от много фактори Embarassed Според мен във всички случаи един месец е много кратко време Peace

# 733

Общи условия

Активация на акаунт