СЕДМИ клас - втори срок - 11 тема

• 25 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
след първоо класиране, ако отидеш на второ, нищо не рискуваш, но ако на второ класиране те придвижат по по-предно желание, трябва да се запишеш по него. Между първо и второ класиране някои деца се записват по първо желание, други отиват в училищата с отделен прием, трети се записват по класиране в друг град, и така се "освобождават" места, за които имаш шанс да се придвижиш нагоре. Обаче не се ли запишеш и на второ класиране, отиваш на трето и там вече нищо не се знае (лично аз не съм склонна да рискувам)

# 571
  • I want it all and I want it now.
На първо и второ се пази  Peace за третото където се паднеш .
Andariel е обяснила  Peace

# 572
  • София
а, да, така беше. Гледай ти, как бързо изветряват някои подробности, а ужким вчера беше!

# 573
Ето, научих нещо ново, че се пазят местата . Макар че не ми е много  ясно като се пазят,  как се знае  колко свободни места  има за второ класиране ?
А за третото - имало смисъл ако изобщо не му харесва училището или ако е момче, защото имат по-ниски балове. Аз лично имам позната, която ми препоръчва да не бързам, нейното момиче е влязло на 3то класиране в Националната банкова. Но дали ще ми стиска ?  Simple Smile

# 574
Oх, ох, тази тема ми е много важна. И се чудя, вие всички като си влезнете по 1 и 2 желание и сте на гребена на вълната от щастие, кой ще ми обяснява на мен кое и как с 16-тото класиране Blush

# 575
Oх, ох, тази тема ми е много важна. И се чудя, вие всички като си влезнете по 1 и 2 желание и сте на гребена на вълната от щастие, кой ще ми обяснява на мен кое и как с 16-тото класиране Blush

Joy Joy Joy

# 576
  • София
Може би вече е коментиран начина на класиране, но ще кажа и аз. Системата подрежда децата по бал. Ще дам пример с едно училище, напр. 1 НЕГ. Нека условно приемат 200 деца. Първите 200 с най-висок бал, които са посочили на 1 желание това у-ще се приемат на 1 класиране. Нека 201-то дете също е посочило 1 НЕГ, но влиза по 2-то си желание. Има училище с отделна наредба и изпит като АК, ТУЕС, НГДЕК, Муз.у-ще, Худ. гимназия и пр. И деца, които са приети освен по 1 желание в 1 НЕГ и в някое от тези и те предпочитат другото училище. Така освобождават място и на 2 класиране това 201-во дете (освен ако вече не се е записало по 2-то си желание) вече се приема в 1 НЕГ. Така то също освобождава място, което се заема от друго дете и т.н.
Затова, ако не ви хареса прием по 2-ро и следващо желание, не се записвайте, а подайте заявление за 2-ро класиране. След него системата или ще ви класира на предно желание или ще си останете на същото.

# 577
Може би вече е коментиран начина на класиране, но ще кажа и аз...

Ганис, толкова хубаво обясняваш, че ако ми се беше паднала ти едно време сега щях и аз да се включвам в задачите   Heart Eyes

# 578
  • София
Може би вече е коментиран начина на класиране, но ще кажа и аз...

Ганис, толкова хубаво обясняваш, че ако ми се беше паднала ти едно време сега щях и аз да се включвам в задачите   Heart Eyes
  Embarassed Embarassed Embarassed

# 579
Мерси, Ганис!
Сега стигаме до тук - резултатите от 2 класиране са излезли и пак не ни устройва Thinking
Подава се заявление за 3-то класиране (ох, големи разходки ще паднат).
Резултатите (мястото ни) от 2-рото пазят ли се?

# 580
На трето се явяваш и не се пази мястото ти от второто. Където се паднеш се записваш.  Peace

# 581
Мерси, Synbouquet

# 582
  • София
При 3-то класиране се подават нови заявления за останалите свободни места. В този смисъл, не се пази. Ако се пазеше, кампанията надали би приключила някога  Wink

# 583
  • София и там където не се пуши
Даам, добре си знаете урока отличен 6.

Трето класиране - риск печели риск губи.

# 584
Скоро изчетох всичките теми от миналата година  Mr. Green да се информирам  Joy
Така ,го научих  Wink Беше ми интересно ,че и доста деца са влезнали на трето класиране . Така че пишете си желанията пък системата ще си ги подреди.

Общи условия

Активация на акаунт