СЕДМИ клас - втори срок - 11 тема

• 25 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ти Ganis ! Simple Smile Това беше най-хубавото обяснение досега !
Камъче аз ще съм с теб до 16то класиране  Grinning, не се притеснявай не си сама !
Даже за четвъртото разбрах, че самите училища обявявали ако има незаети места, но по сайтовете си или на място  Grinning
А има ли някакви особености с бала, когато  подреждаме желанията ? Имам предвид има ли смисъл за пишем училище, в което миналата година са влезли с 1-2 единици по-висок бал ?

# 586
Да, мамиблю, отделните училища си обявяват местата, незаети след трето класиране.

http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/7klas/za … las_2012-2013.pdf

# 587
  • София и там където не се пуши
Благодаря ти Ganis ! Simple Smile Това беше най-хубавото обяснение досега !
Камъче аз ще съм с теб до 16то класиране  Grinning, не се притеснявай не си сама !
Даже за четвъртото разбрах, че самите училища обявявали ако има незаети места, но по сайтовете си или на място  Grinning
А има ли някакви особености с бала, когато  подреждаме желанията ? Имам предвид има ли смисъл за пишем училище, в което миналата година са влезли с 1-2 единици по-висок бал ?

Публично ги обявяват, но и трябва да се следи, защото тогава голяма емиграция и миграция пада от училище на училище. Аз така уредих доста деца, като информирах блеещите им майки.

# 588
Тази година да си траеш, докато не сме вредили форумните.  Wink

# 589
  • София
4-тото класиране си е доста опасно упражнение:) Трябва да има двама човека- един в училището, което е обявило 4 класиране и един в училището, където е прието детето. Ако ръководството иска, може да информира родителя за бала до момента, т.е. какъв е балът на деца, подали документи за 4 класиране. Ако в края на деня няма дете с по-висок бал, тогава се теглят документите от старото училище и се подават в новото.

# 590
Ето на кой ще разчитаме Ganis ще ни обяснява а Dorothy информира  Simple Smile  После дружно ще се съберем да им благодарим подобаващо   bouquet

# 591
Ценно инфо, мерси!
Нова, при вашата алтернатива тези еквилибристики не трябва да ви вълнуват! Hug

мамиблуHug

# 592
  • София и там където не се пуши

чакам подкуп  Joy Joy Joy

# 593
  • Вече на светло в София
заповядай Grinning

# 594

чакам подкуп  Joy Joy Joy

С корупция не се занимавам.   Sunglasses

Я, Мад колко е бърза.  hahaha

# 595
И ние скоро се разговаряхме по темата за подредба на желанията. И май споделих, че болката е  - меракът е само към едно училище. За тази цел ни трябват по 5,50 на всеки от изпитите. И така - целта е ясна, начинът - също, младежът седи у дома и бичи задачи и теми по български.  Пробните все още не дават жадувания резултат - основно се дъним на тези , допуска правописни грешки, прави  единични грешки в първи модул. Да, за жадуваните 90 точки му трябват още знания. Силно вярвам, че ще бъде добре подготвен до матурите.
Освен това знанията по български са много важни, защото в 12 клас ще прави матура   върху същата теория.
Довечера ще му споделя какъв е начина за разписване на желания и се надявам да разширим гамата от паралелки и училища.

# 596
4-тото класиране си е доста опасно упражнение:) Трябва да има двама човека- един в училището, което е обявило 4 класиране и един в училището, където е прието детето. Ако ръководството иска, може да информира родителя за бала до момента, т.е. какъв е балът на деца, подали документи за 4 класиране. Ако в края на деня няма дете с по-висок бал, тогава се теглят документите от старото училище и се подават в новото.
т, е записването става в самите училища, а не в 'гнездата' и отт сам идва лудницата?

малко ме бъркат 1-2 желание и 1-2 класиране, но общо взето м/у 1 и 2 класиране нищо не се губи, само може да спечелиш класиране на по-предно желнаие, докато след това вече не е така

# 597
Приетите ученици ссе записват в училищата.
"Гнездата" се посещават само за заявленията-преди 1 и евентуално 3 класиране.

# 598
Така де, нищо не губим, освен нервни клетки, чакайки второ класиране. :lol

# 599
ще отворя справочника - има го и в пощата - да видя различните ситуации бяха разиграни там.

Общи условия

Активация на акаунт