Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • У Диспансера ...♥♥♥
Стига с тия серии ooooh!когато станат тогава Naughty
 Ренка какви серии,какви са тия работи,ахаааа,чакаме Емир и Фериха да дойдат да довършат озвучаването Mr. Green
Joy Joy JoyКога ще станат ама къде са #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Рая   Heart Eyes bouquet
   Как къде,ами при Аксой,еее какви въпроси задават само Peace

# 316
Ох тази ФЕмирска любов ще ме пощуреее! Embarassed

# 317
Привет дружки.  Hug  Hug   Hug

Скрит текст:
  Късай,те Релаксчето ще ги закърпи после Mr. Green
Аз може да помогна, ако Релаксчето нещо е заета..... Mr. Green

# 318
Aбе хора, стига сте питали за тези пусти серии и спрете да ядосвате Рени.  Naughty Както Ирка каза - чакаме Емир и Фериха да дойдат, та да ги озвучат. Малко ще се позабавят, че са закъсали нещо с колата близо до границата, но рано или късно ще дойдат и сериите ще са готови.  Peace

# 319
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей вие какво направихте аз днес се забравих във фитнеса утре дано да мога да стана хахах от сега ме болят краката ама и аз като не видяла 2 часа кардио  Laughing   newsm39

ох и трябва и да готвя пффф

Релакс благодаря ти   bouquet ТИ си знаеш

Лудостче,аз когато отида на другия ден съм разглобена,качествената тренировка е така,ама 2 часа кардио са множко,ти си видяла някой като Емко и не си ги усетила затова Mr. Green

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:
  Тя нещо се губи от време на време,явно усилено кърпи Mr. Green

# 321

Скрит текст:
а свободна съм,ама ще ти дам само да вдениш иглата  Hug Лудостче, Hug сладичкото е за мен никой да не пипа  Naughty

# 322
Дзверче Hug Лудосче Hug

# 323
  • на вълнолома
Стига с тия серии ooooh!когато станат тогава Naughty
 Ренка какви серии,какви са тия работи,ахаааа,чакаме Емир и Фериха да дойдат да довършат озвучаването Mr. Green
Joy Joy JoyКога ще станат ама къде са #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Рая   Heart Eyes bouquet
   Как къде,ами при Аксой,еее какви въпроси задават само Peace

А ами аз искам да озвучавам леля Хатидже,че ми е любимка,при кой да си пратя CV а мотивационно писмо искате ли,благодаря предварително Mr. Green

# 324
СЕРИЙТЕ ЩЕ СТАНАТ, КОГАТО ТРЯБВА ДА СТАНАТ И СТИГА ВЕЧЕ, ЧЕ НЕЩО МИ СЕ ВДИГА НЕРВАТА.   smile3514smile3514

# 325
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ей вие какво направихте аз днес се забравих във фитнеса утре дано да мога да стана хахах от сега ме болят краката ама и аз като не видяла 2 часа кардио  Laughing   newsm39

ох и трябва и да готвя пффф

Релакс благодаря ти   bouquet ТИ си знаеш

Лудостче,аз когато отида на другия ден съм разглобена,качествената тренировка е така,ама 2 часа кардио са множко,ти си видяла някой като Емко и не си ги усетила затова Mr. Green

Хахахах да си кажа честно зала беше пълна днес с какви ли не хубавци а да не говорим за мускули или плочки мале мале чудех се на къде да се обърна ама имаше един голям симпатяга Simple Smile Но той остана и след мен значи е било малко 3 часа в залата. Трябваше повече хахах Ама да си кажа чувствам се доста добре и съм заредена с енергия и то много. Спорта си ми е в кръвта. Семейна черта какво да се прави. Сега съм се захванала 12 килограма за 3 месеца  Laughing Така ,че нека ме боли  Laughing  Mr. Green
Хич не бих отказала компания готини е да си обсъждам с някои мъжагите хахаха ама няма сама съм с музиката  Peace

Релаксче прибираи си мъжлето гледай какво го прави тази нашата Елена   newsm62

# 326
Скрит текст:
  Heart Eyes

# 327

Скрит текст:
а свободна съм,ама ще ти дам само да вдениш иглата  Hug Лудостче, Hug сладичкото е за мен никой да не пипа  Naughty

Е сега пък само иглата, то мога и други работи да вдигам................. Embarassed Mr. Green

Рени  Hug Лудосче Hug Пейковаaa Hug

# 328
Дзверче,  Hug не се ядосвай заради някои, които не оценяват труда на хората, ами само питат и всичко искат да им е наготово. Не стига, че нахални, ами и не благодарни.  Crossing Arms

Лудостче,  Hug добре си си ти. Във фитнеса, който е до нас, трудно ще намериш готини пичове.  Laughing Тук-таме има де, но аз като ходя все попадам на някакви супер напомпани мъжаги, които не ми грабват окото.  Rolling Eyes Laughing

Скрит текст:
  Heart Eyes
Ей тоз ако го срещна във фитнеса, няма и да излизам от там.  Laughing Heart Eyes

# 329
  • У Диспансера ...♥♥♥
СЕРИЙТЕ ЩЕ СТАНАТ, КОГАТО ТРЯБВА ДА СТАНАТ И СТИГА ВЕЧЕ, ЧЕ НЕЩО МИ СЕ ВДИГА НЕРВАТА.   smile3514smile3514
Хич не ги отразявай,те и мен ме питат кога,ама за колко време става,не стига че отделяш от времето си ами че и препират 100 пъти обясних вече само превода на 10 мин. от филма отнема 2 часа,след това реденето на субовете също,сега може да сметнете колко време е нужно,като имате в предвид че и на работа и семейства имаме,за препиращите го пиша да изчисляват   #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт