Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 763
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде там

Тъкмо и аз за тях си мислех  Laughing Къде ли са се дянали  Mr. Green Сигурно вече пътуват нататък и нищо не казват  Whistling

# 421

Тъкмо и аз за тях си мислех  Laughing Къде ли са се дянали  Mr. Green Сигурно вече пътуват нататък и нищо не казват  Whistling
Ани се появи на терасата Laughing

# 422
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ся ако не си резервират билети пък на,и ще се възползват от нашия план с припадането Mr. Green

# 423
  • Някъде там

Ани се появи на терасата Laughing

Joy Joy Joy Тя може нарочно да се е оставила онлайн и дим да я няма  Mr. Green

Много ме заинтригува това  newsm78  spam2
Скрит текст:

# 424
 Шшшшшш тихо,че ще ни отидат плановете Mr. Green

И да искате и да не искате те ще се появят и тогава-не знам. Те двете едва го разделят помежду си,а колко още чакат на опашката  Laughing

# 425
  • У Диспансера ...♥♥♥

И да искате и да не искате те ще се появят и тогава-не знам. Те двете едва го разделят помежду си,а колко още чакат на опашката  Laughing
  Абе ние сме повече,като Халидко ще ги заточим в някой изоставена къща,и яко дим,аз съм им приготвила по една игличка тука  Mr. Green

# 426
Така сега малко инфо за квартала - Башакшехир  - далече е от мен но ако имам време утре мятам Нермин на колата и ще отида до там да го видя просто  Laughing Laughing Laughing имало много хубав парк но можел да се ползва само от живущите там с някакви карти бил - разделен е на 8 района - значи слеваща стъпка е да научим имената на районите и да си ги разпределим Laughing Laughing Laughing ама утре ще след като проуча по основно ще съставим стратегията така че се стягайте  Laughing Laughing Laughing а пък за Джан няма да е лошо да се запозная с него че покрай него и с Чагито ама няма да ме огрее абе все викам на Нермин тоя Чагито няма ли да поиска някоя Чантичка да му направим  а тя умира от смях Joy Joy Joy Joy

# 427
  • У Диспансера ...♥♥♥
А така забий му един,че и Чепика ти как си позволяваш,що да не си бе,защото каза истината затова ли #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 428
Привет!  Heart Eyes
Искам да кажа, че напълно съм съгласна с мнението на Манка. Аз също веднъж бях писала, че без лъжите според мен нямаше да се случи това, на което станахме свидетели. Според мен също всичко тръгна от това, че тя  от самото начало реагира към него без всякакви нагласи за това кой е и какъв е. През цялото време бяхме свидетелки на ова какво ли не правиха момичетата за да са с него, всички директно му се хвърляха на врата, това е и което Азра/Асра му каза, че това е първата битка в живота му, досега всичко е имал поднесено в живота на тепсия и за първи път му се налага да се бори за нещо и да си го спечели сам.  Тя се влюби и го обикна и това нямаше нищо общо с публичната личност Емир Сарафоулу, нито с парите му, просто той грабна сърцето и.

# 429

Joy Joy Joy

Илди  Hug

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Така сега малко инфо за квартала - Башакшехир  - далече е от мен но ако имам време утре мятам Нермин на колата и ще отида до там да го видя просто  Laughing Laughing Laughing имало много хубав парк но можел да се ползва само от живущите там с някакви карти бил - разделен е на 8 района - значи слеваща стъпка е да научим имената на районите и да си ги разпределим Laughing Laughing Laughing ама утре ще след като проуча по основно ще съставим стратегията така че се стягайте  Laughing Laughing Laughing а пък за Джан няма да е лошо да се запозная с него че покрай него и с Чагито ама няма да ме огрее абе все викам на Нермин тоя Чагито няма ли да поиска някоя Чантичка да му направим  а тя умира от смях Joy Joy Joy Joy
 Може и да иска,виж това е идея Flutterаз ако съм там като теб,не мога се стърпя също,само за него щях да питам,и да ми поставят диагноза Mr. Green

# 431

Много ме заинтригува това  newsm78  spam2
Скрит текст:

Мен ми е смешно Laughingпод вола тълсят теле Laughing

# 432
  • в подножието на планината
Клоди, Hug  Зверче, Hug

Само Лара поставя Джансу на мястото и... ooooh!

# 433
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пак в пространството ще свърши,ууу нашия човек newsm44 newsm44 newsm44

# 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
У ядоса се,а така ти мъж ли си или лукова глава,дай газ на реното #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт