Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 58 ~

• 42 761
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Надуфче, като гледам сега телевизията, почвам да се чудя, на Чаги татко му да не е от Хасковско  Mr. Green  newsm78
Чаги или Гришо newsm78

# 601
Галя, да не говорим, че за миг ми се стори, че Емир даже е горд, че е станал баща, тревожеше се и щураше като истински татко - май му се дощя. Само че не от тая жена, де.
Фери не я виня, но и за Емир има слабо оправдание - не всеки ден ти се сервира от някаква еднодневка, че ще имаш дете, докато жената, която обичаш, се тормози до тебе - не му беше лесно. Но си го изкара на Ферито - така му беше удобно май - тююююю.

# 602
Марги, не, тука сме успоредни - Фери няма вина, просто си е такъв натюрелът й - омайва мъжете и те не могат да се откъснат. Тя не е лъгала Левент, така е, дори трохичка надежда не му даде, но той видя, Че Емко е много зелен и се пали лесно и го прецени правилно - не Фери, Емир му даде надежда, че може да не я задържи и тогава Левент ще се бори на чисто.

Неви, Hug
Май само ПЕ се оказа "перпендикуляр" при нас, нали? newsm78  Wink
Ама да не го подхващаме, сега сме с Огледален свят, поне аз. Peace

Снежи, Киара, привет! Hug

Спокойна почивка на оттеглящите се, Вани,  Hug

п.п. Докато пиша, не успявам да следя кой пише и какво #Crazy...не знам как смогвате вие на това темпо...аз съм с последни сили... newsm78 Joy

# 603
Цитат
Чаги или Гришо newsm78
Надуфче, на Чаги таткото, щот кат гледам в Хасковско кви синове се раждат, викам да не е оттам  Mr. Green

# 604
Цитат
Чаги или Гришо newsm78
Надуфче, на Чаги таткото, щот кат гледам в Хасковско кви синове се раждат, викам да не е оттам  Mr. Green
че кой е от Хасковско  newsm78

# 605
# 606
Олеле Дзверче, как съм пропуснала! Това е, това е!  Hug Hug Hug
Много ти благодаря. Намерила си време и не си ме забравила.  Как да стане сега да си го окича до другото крачолче?

# 607
Цитат
Чаги или Гришо newsm78
Ааааа то Гришо ли е от там Laughingсхванах Laughingможе и мешавица да е имало Mr. Green

Бел Hug Heart Eyes  bouquet

# 608
Гришо е от Хасково Party

# 609
  • Sofia
Цитат
Чаги или Гришо newsm78
че кой е от Хасковско  newsm78

Сигурно има предвид Гришо. Нали е от Хасково

# 610
Ами той май повечето случай на нея си го изкарва.Но в случая прекалено много се впрегна и някак си се хвана за това че може би ще става баща или по скоро наказваше Фериха заради това което му каза по-точно заради кого и кой остава. Мисля че Фериха не го заслужи.Но и двамата имат вина защото и на двамата проблема беше в разговора тоест липсваше такъв при тях да говореха с поглед от време на време но това не стига.

# 611
Леле Дзверче, не мога да спра да го гледам. Уникално е. Погледът на Емко кърти. Да види той, Ферито като го гледаше на годежа да се мляска с гадинката Едже, оооо, кеф! 1000 пъти мерси.

# 612
Киара, Hug  и на мен ми се гледа вече нещо ново с нашите любимци...ако може и двамата да започнат нови сериали... хич, няма да е зле... Mr. Green

Деа, лека! Hug

Хей, Ленка и аз като Надето в първия момент се зачудих, коя ще да е тази, но загрях.... Mr. Green
Е значи има и бавно загляващи  в темата не само негламотни Joy
Ми какво да направим, не сме от отряда за бързо реагиране.

# 613
Неви слагаш адреса на гифчето под другото и  пак между иконките за изображение Peace

# 614
Киара, Hug  и на мен ми се гледа вече нещо ново с нашите любимци...ако може и двамата да започнат нови сериали... хич, няма да е зле... Mr. Green

Деа, лека! Hug

Хей, Ленка и аз като Надето в първия момент се зачудих, коя ще да е тази, но загрях.... Mr. Green
Е значи има и бавно загляващи  в темата не само негламотни Joy
Ми какво да направим, не сме от отряда за бързо реагиране.
Joy Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт