Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да определя твърдостта на водата и да регулирам солта в съдомиялната?
Как да почистя перките на съдомиялната машина?
Как да почистя миялната машина с препарат за съдове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да определя твърдостта на водата и да регулирам солта в съдомиялната?
-
Как да почистя перките на съдомиялната машина?
Перките на съдомиялната се отстраняват и могат да се почистват с гъба и препарат за съдове. Дюзите се почистват само ако има остатъци от храна, като се използва дървена клечка за зъби или шишче. Важно е да извършвате редовно почистване на перките, за да поддържате ефективността на съдомиялната машина.
-
Как да почистя миялната машина с препарат за съдове?
За почистване на миялната машина с препарат за съдове, препоръчително е да използвате специален препарат за почистване на съдомиялни машини. Шишенцето се поставя в кошницата за прибори или се окачва на решетките, след което се избира продължителна програма с висока температура. Този процес трябва да се извършва на всеки 2-3 месеца.
-
Как мога да премахна белите петна от съдовете след измиване в съдомиялната?
-
Как да настроя индикатора за сол в съдомиялната?
/, което и аз правя, а не, че има проблем с машината. И аз махнах сушилника за чинии и в къщи всички протестират, че няма къде да оставят една изплакната чаша или лъжичка или нещо друго дребно, искат да има нещо на което да ги оставят да изсъхнат, ама се надявам с времето да свикнат. На мен ми е най-лесно, каквото ползвам - бум в миялната, ама другите не искат така.
Като знам,че после трябва двойна работа да върша-да я разтоваря и пак да заредя,предпочитам да го свърша веднага.