Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 092
  • 833
  •   2
Отговори
# 90

ако си сменила препарата и след това са се появили белите капки послушай съвета на Човечето. Може новия препарат да иска малко повече гланц. Ако си със стария препарат, направи едно почистване. За друго не се сещам, дано да не е нещо повреда в миялната. Praynig

Не съм сменяла препарата - гланц и таблетки на Fihish, но след като увеличих степента на гланца, нещата се оправиха. Благодаря ви за съветите.

Hug тогава най-вероятно на Finish или гланца, или таблетките са с влошено качество или партида. Но щом се е оправило, не ги мисли повече.

# 91
  • Варна
на крачета е но не са надигнати ,първо ги регулира и тя се вдигна до горе после я свали обратно
трябва ли да опира в плота или се оставя растояние ?
а плота ми е на височина 87 см

# 92
Ами то в книжката за монтажа трябва да е описано по колко се оставя. Но моята има милиметри само разстояние отстрани и отгоре. Надигната е на крачетата си

# 93
аз също смятам, че има гланц на финиш с лошо качество

# 94
аз също смятам, че има гланц на финиш с лошо качество

и други момичета се оплакаха, и гланц, и от таблетките на финиш. Но аз не мога да преценя , защото откакто открих екологичния ,повече от  1година друг гланц не съм ползвала.

# 95
# 96
  • Sunshine state
На мен ми изглежда повече от добре,но нека някой,който я е ползвал да даде мнение.  Peace

# 97
  • На брега на реката
И на мен ми изглежда добре, няма автоматична програма , но не съжалявай - аз имам ползвах я 3 пъти , но съм по доволна когато аз й определям как да мие а не тя така, че да не ти пука Grinning.
Ако все пак има някой който я ползва нека изкаже мнение.
Хубав ден на всички.

# 98
Хубави са й характеристиките, само не виждам отложен старт, но вероятно не са посочили, че има.

# 99
  • Варна
Изтървала съм ви!   bouquet

# 100
  • Варна
Момичета обръщам се към тези от вас отново
с вградените миялни
на колко положения ви се отваря вратата , сега исках да отворя моята лекичко да истива но не става
затваря се , значи или цялата врата до долу или на около 45 градуса
трето положение няма !!!

# 101
Моята най-малко на около една педя мога да я отворя, после до долу на всяко положение мога

# 102
  • на Мелмак
Отваря се във всяко положение при мен-така ми я направи майстора,зависело от затягането на самата врата-такъв спомен имам.
Аз също исках да си я отварям във всяко положение и ми казаха,че не е никакъв проблем Grinning

# 103
  • Варна
И аз искам да стои във всяко положение
и сега ? много или малко ти е затегната вратата ?като гледам при мен е доста стягането с винтовете
дали ако се разхлабят малко ще стане ?
въобще какъв майстор да наема , този кой-
то ми я слага е дърводелеца който прави шкафчетата , но изглежда не е в час как точно трябва да е !

# 104
Моята се отваря на около 10-12 см, настроиха ми я момчетата , които ми сглобяваха кухнята, даже не са ме питали как я искам. Но мога лекичко да си я открехна да изстива де, нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт