Италия - 137 примадони

• 31 421
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • UK
Льолка, става въпрос за един страхотен бар във Варна ,обявен за най-хубавия  бар в света.. Peace Mr. Green Hug
Е що не се отваря линка незнам  Crossing Arms

A, знам за кое място става въпрос- бар в стил мутробарок. Не съм ходила никога там, има ужасна мутренска аура Confused.

# 691
Льолка, става въпрос за един страхотен бар във Варна ,обявен за най-хубавия  бар в света.. Peace Mr. Green Hug
Е що не се отваря линка незнам  Crossing Arms

A, знам за кое място става въпрос- бар в стил мутробарок. Не съм ходила никога там, има ужасна мутренска аура Confused.

страхотно !!! Peace  Mr. Green Mr. Green  Joy

п.с. Влизането във форума последните дни ми къса нервичките.... ooooh! ooooh!- и при вас ли е така,или " повредата е в моя телевизор".. newsm78

Фей,пристигна ли ти телевизора ,купен онлайн /дай ми линка ,че си търся каппа/.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 18:40 от fio'

# 692
Льолка, става въпрос за един страхотен бар във Варна ,обявен за най-хубавия  бар в света.. Peace Mr. Green Hug
Е що не се отваря линка незнам  Crossing Arms

Az nerazbiram в едно кафене за какво е нужна такава сложна обстановка и то в бг ?
Наоколо грохнали сгради , а кафенето/бара мега луксозен . ooooh!
Малко като в Бразилия /коптор и до коптора палат / . ooooh!

# 693
  • в едно миланско село
ФФР, от ЕГН-то е  Laughing
след последните 3 концерта, на които основното забавление на народа беше да се филмира и фейсбукира ин риъл тайм, съм се зарекла, че с тазгодишните Депеш Мод, приключвам концертните си присъствия. изключения само за клубни изяви на недотам касови (масови) изпълнители.

Снощи при нас взривиха стадиона!!! Пак ми се ходи! Sunglasses

Това беше едно от най-емоционалните събития през целия ми живот. Беше магическо, върховно, прекрасно. Пресипнала съм и съм много щастлива. Сбъднах си една голяма мечта!

убедена съм  Laughing
аз съм ги гледала преди 2-3 години, когато анулираха концерта в София, заради операцията на Дейв и въпреки нея и ужасното озвучаване на Сан Сиро, този нечовек ми напълни душата. ненапразно казвам "душата", защото съм гледала 2 пъти у дуе  Twisted Evil, но нямаха такъв ефект върху мен  Rolling Eyes

ФФР, не внимаваш  Laughing: отдавна ми пристигна тивуто-една неделя го поръчах и във вторник, или сряда  newsm78 беше доставен. от тук поръчах http://www.bow.it/Slaves/Common/WellcomePoints.aspx, но защото там намерих най-добра оферта, препоръчвам ти да направиш едно глобално търсене и да прегледаш фийдбека на он лайн магазините, които ти предлагат добра цена  Wink

# 694
Фей,мерси.За телевизора не съм видяла  Mr. Green,ма и не вярвам много да го гледаш.. Mr. Green Mr. Green

Praynig Кажете кой каква марка каппа /аспиранте - т.е.с комин има. Praynig
Аз досега имах /то и него наричат каппа/ само едно дето върти въздуха през филтър- но изобщо няма ефект и искам това дето смуче парите и ги бута в комина.

Ходих в 2 магазина -само маркио Фабер.
При мъжа ми - Вортиче.

Държа да не шуми много ,щото  ме дразни.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 22:05 от fio'

# 695
  • Torino,IT
И брат ми е много въодушевен от концерта на Депеш Peace

Тук настанаха жегите, вчера открих сезона на сандалите и блузките с къс ръкав Laughing

# 696
ФФР, от ЕГН-то е  Laughing
след последните 3 концерта, на които основното забавление на народа беше да се филмира и фейсбукира ин риъл тайм, съм се зарекла, че с тазгодишните Депеш Мод, приключвам концертните си присъствия. изключения само за клубни изяви на недотам касови (масови) изпълнители.

Снощи при нас взривиха стадиона!!! Пак ми се ходи! Sunglasses

Това беше едно от най-емоционалните събития през целия ми живот. Беше магическо, върховно, прекрасно. Пресипнала съм и съм много щастлива. Сбъднах си една голяма мечта!

убедена съм  Laughing
аз съм ги гледала преди 2-3 години, когато анулираха концерта в София, заради операцията на Дейв и въпреки нея и ужасното озвучаване на Сан Сиро, този нечовек ми напълни душата. ненапразно казвам "душата", защото съм гледала 2 пъти у дуе  Twisted Evil, но нямаха такъв ефект върху мен  Rolling Eyes

Feiam, ние ги гледахме 2006, а 2009 пак имахме билети, но за съжаление не се състоя концертът. Ако още не си видяла сетлиста, не го прави! Губи се ефектът на изненадата. Една от причините 2006 да ми хареса повече. Другата е, че тогава бяхме с няколко хиляди повече  Laughing

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 09:26 от allya

# 697
Добрутру:)

Първо оплакванията - тече ми нос, имам някакво разтягане на мускул ( болии), потресена съм от изборните резултати в бе-ге и тн. Барове в стил мутробарок не ме кефят, аз обичам по-други атмИсфери:))

Льоли, за концерта писах вече, но да повторя, че и за мен това би било в топ-преживяванията в живота. А и хубав момент се случи да се скрие човек от случващото се същия ден Simple Smile

Тралала, ами какво следва, следва задържане, движение, контрол. Ще си спазвам принципите  си на хранене докато достигна целта , после зор да не връщам килограми и така.  Аз започнах малко да отпускам каиша, но много внимавам, вчера напр. бях на джелатерия, и се чудих какво да взема, накрая се спрях ( според мен сбърках) на едни чашки с йогурт и плодове + някакъв доста неприятен сметанов крем отгоре маслен, но после внимавах какво вечерям и днес съм си постигнала целите въпреки него.

# 698

Фио, познай от три пъти къде бяхме на пикник днес? Wink Sunglasses И докато другите търчаха и играха, аз безславно заспах на одеалцето и бая изгорях.

Казвай направо ,то е ясно че ти блазе.. Hug
Що не викнеш леля си Фио,да поизкачи някой връх с вашата женска групичка /хем ще се отърва и от моите за 1 ден  Mr. Green/
Може и на лични - майка ти на колко е години ? Rolling Eyes Hug

Фио, на монте Тамаро бяхме, затова ти казах да познаеш мястото. Wink На много хубаво време случихме, аз още съм червена от слънцето. Малкият се пусна 5 пъти на слиттовиата.

Със съседките ми обикаляме по нощите. Снощи от 7.30 до 10.30 #Crazy , беше пълна тъмница, когато се прибрахме.

3а сравнение на цените по онлайн магазините пробвай този сайт: http://www.trovaprezzi.it/.

# 699
Az nerazbiram в едно кафене за какво е нужна такава сложна обстановка и то в бг ?
Наоколо грохнали сгради , а кафенето/бара мега луксозен . ooooh!
Малко като в Бразилия /коптор и до коптора палат / . ooooh!

Споделям същото мнение. Peace

# 700
  • UK
Добрутру:)

Първо оплакванията - тече ми нос, имам някакво разтягане на мускул ( болии), потресена съм от изборните резултати в бе-ге и тн. Барове в стил мутробарок не ме кефят, аз обичам по-други атмИсфери:))

Льоли, за концерта писах вече, но да повторя, че и за мен това би било в топ-преживяванията в живота. А и хубав момент се случи да се скрие човек от случващото се същия ден Simple Smile

Тралала, ами какво следва, следва задържане, движение, контрол. Ще си спазвам принципите  си на хранене докато достигна целта , после зор да не връщам килограми и така.  Аз започнах малко да отпускам каиша, но много внимавам, вчера напр. бях на джелатерия, и се чудих какво да взема, накрая се спрях ( според мен сбърках) на едни чашки с йогурт и плодове + някакъв доста неприятен сметанов крем отгоре маслен, но после внимавах какво вечерям и днес съм си постигнала целите въпреки него.

Лени, ти откога всъщност спазваш този режим, аз имам някакви спомени, че е от началото на годината?
Наистина и за мен концертът на Депеш ми беше един от най-емоционалните и паметни моменти в живота. Да не говорим, че беше и един от най-романтичните, само ще кажа, че по едно време се прегърнахме и плакахме.

И ако се притеснява някой, бременна не съм  Twisted Evil Mr. Green. Но странното е, че още не ми е спаднал обемът. Пък не съм напълняла. Може би най-после ще възтържествува справедливостта  Joy.

# 701

Фио, познай от три пъти къде бяхме на пикник днес? Wink Sunglasses И докато другите търчаха и играха, аз безславно заспах на одеалцето и бая изгорях.

Може и на лични - майка ти на колко е години ? Rolling Eyes Hug

Фио, на монте Тамаро бяхме, затова ти казах да познаеш мястото. Wink На много хубаво време случихме, аз още съм червена от слънцето. Малкият се пусна 5 пъти на слиттовиата.

3а сравнение на цените по онлайн магазините пробвай този сайт: http://www.trovaprezzi.it/.
Е как да позная мястото,като си снимала дясната си обувка..  Rolling Eyes Winkhahaha
Добре че ме подсети,щото юли незнам какво ще правим с Фа в Падерно.. Crossing Arms ooooh! Нещо знаеш ли за обществен транспорт до там ?

За годините на майка ти те питам,да видя дали сме наборки.. Joy

Относно капата -мерси за онлайн цените,но аз ви попитах /въпреки че никой не се изказа /,какви аспиратори имате в кухнята,заради опита ви с шума`. newsm78

# 702
Ljoli, от 17 декември 2012. Ако помниш говорихме даже и тук защо преди Коледа и тн:)

За аспиратора не зная, нашия е вграден и не се вижда марката му никога не съм се замисляла ..

# 703
  • Milano
Мерси Барба, че споделяш полезни апп-ове. Днес си сканирах документите от портмонето, вкл. и новата ЛК и ще избегна носенето на фотокопия при пътуванията.
Къде изчезнахте?

# 704
  • в едно миланско село
Мерси Барба, че споделяш полезни апп-ове. Днес си сканирах документите от портмонето, вкл. и новата ЛК и ще избегна носенето на фотокопия при пътуванията.
Къде изчезнахте?

аз това отдавна съм го свършила. всичко ми е в гугъл драйв, щото то и без смартфон мож да се окажеш  Confused

ФФР, ти на някакъв градски лагер с общината, или ораториото не го ли записваш?  Rolling Eyes
само с теб ли ще кибичи юли?  Shocked Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт