Нови придобивки в гардероба - 33

• 104 628
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Berlin
Тия сандали Hilfiger и аз ги заглеждам всеки път в Humanic поне от 2 год. Laughing Май са към 180лв, а в Бата подобния модел беше 80лв., но и моето дете не е пораснало достатъчно, за да мога да сложа малко по-висока обувка. Simple Smile

# 691
  • Пловдив

Пола солей, някой търсеше такава, ако не е намерил, тази е разкошна и е достатъчно дълга, всъщност до земята, при височина 170см и носене с ниска талия. Има я и в оранжево, обмислям да поръчам и нея.
Скрит текст:
Mоже ли да споделиш кой еBay продавача  Rolling Eyes ?

Peace + 1   bouquet

# 692

Пола солей, някой търсеше такава, ако не е намерил, тази е разкошна и е достатъчно дълга, всъщност до земята, при височина 170см и носене с ниска талия. Има я и в оранжево, обмислям да поръчам и нея.
Скрит текст:
Mоже ли да споделиш кой еBay продавача  Rolling Eyes ?

Заповядай! Hug
http://www.ebay.co.uk/itm/400453349046?var=670079865877&ssPa … p3984.m1439.l2649
Продавача изпраща с тракинг номер. Моята мина през Англия с превозвач и дойде за 25 дни. Нямам доверие на нашите пощи. Confused

# 693

Скрит текст:
Mоже ли да споделиш кой еBay продавача  Rolling Eyes ?

Заповядай! Hug
http://www.ebay.co.uk/itm/400453349046?var=670079865877&ssPa … p3984.m1439.l2649
Отговаря ли си на размера?

# 694
В линка по-надолу има табличка за размерите. Аз поръчах по нея L  размер и ми е ок, при ханш 90см и талия около 70см добре нахранена, дори преяла Laughing. Там където я нося ми е 84см. Не е ластик в талията, а с коланче. По принцип съм М, дънки 28 номер, тук се застраховах и добре направих, М-ката трябваше да я нося високо на талията, а аз не обичам.

# 695
Полата е много хубава и едвам се спрях да не си я купя Simple Smile Замислих се с какъв топ ще я облека и се отказах.  Sad

# 696
Здравейте, ако някой от вас е гледал На кафе днес, знаете ли с какви очила бяха Гала и докторката в началото?

# 697
  • срещу двата комина :)))
джунджурийки от мен

часовник
очилца

# 698
  • София
Прясно взети от офиса на Еконт

Рокля
Скрит текст:

Плик
Скрит текст:

Туника
Скрит текст:
[/b]

И предните ми покупки, които вече показвах, но имаше проблем със снимките

Туника

Скрит текст:

Пола

Скрит текст:

Панталон

Скрит текст:

Още един

Скрит текст:

И още един

Скрит текст:
[/b]

Надявам се сега да се виждат.
Надявам се да си превъзмогна мързела и да снимам придобивките, на които не намирам снимки

# 699
~Étoile~ , много ми хареса първата рокля! И мацката е трепач.  Heart Eyes От къде я поръча роклята?

# 700
~Étoile~ , много ми хареса първата рокля! И мацката е трепач.  Heart Eyes От къде я поръча роклята?
И аз, и аз същото питам Laughing

# 701
  • София
Мерси  Hug
Мацката не съм аз Mr. Green

От тук е https://www.facebook.com/pages/Butik_Stil/102125669958494

# 702
mu_ry, много са готини очилата.

~Étoile~ , много ми хареса първата рокля! И мацката е трепач.  Heart Eyes От къде я поръча роклята?
+1
Разби ми сърцето! Heart Eyes

# 703
  • София
Това не беше ли прословутата рокля, с която Николета Лозанова дефилира в някакъв телевизонен формат-игра наскоро?
Аз също страшно много я харесвам. И нея, де. Не само роклята. Grinning Роклята беше нещо а ла Версаче, ако не бъркам. Peace

# 704
  • София
Мисля, че е Долче и Габана оригинала, но тази реплика не е едно към едно и все пак си я харесвам  Mr. Green
Ето го оригинала

Общи условия

Активация на акаунт