Нови придобивки в гардероба - 33

• 104 616
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Belgium
Няколко последни придобивки от мен:

чанта Heart Eyes

сдандали с платформа Heart Eyes

рокля Heart Eyes

още една Heart Eyes

# 676
  • ...край Дунава

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Онлайн или офф? Дебна ги от доста време в Javari ама все ми бяха скъпинки Mr. Green

# 677
  • Belgium
Оффлайн, мило, от Италия  Heart Eyes

Че имаха и 30% намаление  Crazy

# 678
  • Бургас

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Онлайн или офф? Дебна ги от доста време в Javari ама все ми бяха скъпинки Mr. Green

Почти съм сигурна, че ги има в Humanic.................и даже мисля, че са намалени в момента.

# 679
Няколко последни придобивки от мен:

чанта Heart Eyes
Тази чанта по какво се различава от репликите й? Освен камъчето, има ли друга разлика?  Thinking Една приятелка има реплика, но не съм я оглеждала подробно..  Grinning

# 680
  • Belgium
Самото PVC, от което е изработена е много по-качествено.

На репликите евтинее (виждала съм отблизо и тях). Освен това моят модел е малък (не е най-разпространеният голям модел) и още не е дошъл в България. Вътре подплатата е на дребни лога Армани.

Ако искаш ще и направя реална снимка  Laughing

# 681
Не, няма нужда. Питам само информативно.  Party

Тази работа с репликите хем ми харесва, че някой път мога да си купя нещо, което не мога да си позволя, но хем и не ми харесва, че когато аз имам оригинала някой друг има на безценица същото и  честно казано малко са хората, които виждат разликата.  Thinking

# 682
  • Belgium
Като цяло си права, но точно на тази чанта и аз доста време оглеждах репликите.

И си личи че е реплика, особено ако си виждала оригинала  Laughing

Даже от реплика до реплика има разлика - най-евтините бяха около 70-80 лв, имаше и за 100, 120.

Много копиран модел е  Laughing

# 683
Почти съм сигурна, че ги има в Humanic.................и даже мисля, че са намалени в момента.
Има ги да, моите са точно същите от Хуманик  Grinning уникално удобни.
В Бата има почти същите, но незнам каква е цената, а и не са толкова удобни.  
Аз им се чудя от 2-3 години, изчаквах по-скоро децата да поотраснат, че не ми беше удобно с високи обувки с тях. През това време съм пробвала на доста марки, но тези са най-удобните,поне за моя крак.

# 684
  • София
Мацки  Hug да ме ориентирате - в момента има ли от къде да взема спортни обувки на платформа - нещо, като маратонки, кецове, повдигнати  Rolling Eyes

Предпочитам магазин на живо в София  - за да пробвам и бих се радвала да ма ориентирате в цената  Blush
http://www.zara.com/bg/en/woman/shoes/wedge-sneaker-c434549p1098565.html

Ако имаш предвид нещо такова - Зара, по евтинки и ефектни видях преди известно време в Соло на Попа( всъщност моите едните са от там, ама тях ги взимах миналата година).

# 685
  • в 1001-та нощ
точно това имам предвид  Hug  даже си харесах TEЗИ, но нямам нищо против и да са по-изгодни - ще го разгледам този магазин Simple Smile

# 686
Последното ми ходене не се указа много успешно.Аз сьм от Русе бих казала че не можем да се похвалим с много добри магазини.  Cry

# 687
  • в 1001-та нощ
в магазин Соло ли?  Rolling Eyes

# 688
От днес щастлива собственичка на Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes:
Кецове
Скрит текст:

Пола солей, някой търсеше такава, ако не е намерил, тази е разкошна и е достатъчно дълга, всъщност до земята, при височина 170см и носене с ниска талия. Има я и в оранжево, обмислям да поръчам и нея.
Скрит текст:
Забих и няколко истински находки във ВУ, но тях след като ги изпера.

Лу, сандалките са  Heart Eyes Heart Eyes

# 689

Пола солей, някой търсеше такава, ако не е намерил, тази е разкошна и е достатъчно дълга, всъщност до земята, при височина 170см и носене с ниска талия. Има я и в оранжево, обмислям да поръчам и нея.
Скрит текст:
Mоже ли да споделиш кой еBay продавача  Rolling Eyes ?

Общи условия

Активация на акаунт