Нови придобивки в гардероба - 33

• 104 626
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Belgium
Сисчеее, липсваше  Heart Eyes Hug

Всичко е ток и жица, обаче якенцето е един път  Heart Eyes

Аз скоро ще покажа придобивките от Италия  Flutter

~Etoile~ и при мен не се отварят линковете  Thinking

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 10:51 от Лу

# 661
Видях разкошни нещица, момичета Heart Eyes Честити да са ви! Heart Eyes

Нямам търпение да пристигнат. Flutter
Converse
Скрит текст:

Топ/блузка
Скрит текст:

# 662
# 663
 goddess от къде са кецките  Heart Eyes

# 664
goddess от къде са кецките  Heart Eyes
ebay Peace
Може и да размисля след като дойдат.... UK 5 са, ако има желаещи да ми пишат на ЛС

# 665
# 666
Здравейте!
Виждам, че често пазарувате от Ибей и имам един въпрос, ако може някой да ме светне.
Харесала съм си едни очила, но минават стойността и явно ще отидат на митница, там какво се доплаща и как стоят нещата?

# 667
  • Belgium
Бенджолина, няколко пъти ми се е налагало да освобождавам пратки от митницата и всеки път е било различно, с различни такси за доплащане според страната, от която е артикула.

Ползвам митнически агент, защото не ми се виси по гишетата  Peace

# 668
Става въпрос за ето тези очила
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.T … t=0&_from=R40,
понеже съм много боса и никога не съм поръчвала ще ме ориентирате ли и към читав продавач.
Иначе ги има и тук в Бг, обаче ме ядосаха. Миналата година в една оптика в Гранд мол Варна бяха на 20% намаление от 550 лв(приблизително), те са модел 2012. Отивам сега като очаквам по-голямо намаление понеже вече са миналогодишен модел и ме изненадаха, че си бяха на старата цена без дори тези 20%.
Влюбих се и ми стоят страхотно.

Или като вариант да сте виждали реплика на този модел, но с УВ защита, разбира се. Много ще съм благодарна!

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 15:56 от Бенджолина

# 669
Сигурна ли си, че не са ментата ? Ако е менте по добре си ги купи от ioffer.com за по 10-15 долара Simple Smile

# 670
Сигурна ли си, че не са ментата ? Ако е менте по добре си ги купи от ioffer.com за по 10-15 долара Simple Smile
Именно, че не съм сигурна, затова питам тук по запознатите.
Ако пък има менте ама с УВ пак съм навита, но за този модел.
Ако няма, ще поръчвам оригинал, то се е видяло  Mr. Green

# 671
Не мога да преценя дали са ментета или не Simple Smile колкото за ментета с УВ защита... малко ме съмнява да имат такива при условие, че са ментета Simple Smile
Сигурна съм, че ако потърсиш по магазините ще намериш други очила на по прилична цена и пак ще ти отиват Simple Smile

# 672
Не мога да преценя дали са ментета или не Simple Smile колкото за ментета с УВ защита... малко ме съмнява да имат такива при условие, че са ментета Simple Smile
Сигурна съм, че ако потърсиш по магазините ще намериш други очила на по прилична цена и пак ще ти отиват Simple Smile

Не съмнявай , Трой Wink Последните години си купувам само евтини очила Wink Имам към 20.... Всички са проверени в оптика в БГ и имат 100 % защита !

# 673

Не съмнявай , Трой Wink Последните години си купувам само евтини очила Wink Имам към 20.... Всички са проверени в оптика в БГ и имат 100 % защита !

Всъщност това е напълно нормално,защото (така ми обясниха в оптиката) всяко стъкло ,което има тъмен цвят,т.е. някак си е оцветено има защита,друг е въпроса обаче колко е хубаво стъклото и дали не дава отклонения и да разваля окото.

# 674
  • в 1001-та нощ
Мацки  Hug да ме ориентирате - в момента има ли от къде да взема спортни обувки на платформа - нещо, като маратонки, кецове, повдигнати  Rolling Eyes

Предпочитам магазин на живо в София  - за да пробвам и бих се радвала да ма ориентирате в цената  Blush

Общи условия

Активация на акаунт