Математически турнири - 21

• 77 033
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Миналата година 5-ти клас също не получиха стипендии от ПМС Плевен. Тогава задачите бяха сравнително лесни и имаше 4 деца с 26 т. и само те бяха посочени в официалните протоколи като "първенци", но ...

За 5-ти клас от Националния кръг на Кенгуру-то също има стипендии. Миналата година в категорията 5/6 клас децата на 1-во и 3-то (а също и на 4-то) бяха от 5-ти клас и сега получават стипендии. Едното дете е в класа на сина ми, а другото е в съседен клас.

# 361

Не. 12 клас завършват и няма да са ученици за да я получават, а 5 клас е отпаднал преди години поради липса на пари. Някога е имало и за 4 клас.

Ами.... не мисля, че е така.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … d.Yms&cad=rja

Документ от миналата година, в който има 5-класник поне един.

Аха, Ant12 е дал информация.

Да не е  от друго състезание? Например от националния кръг на " Европейско кенгуру". Там пети клас са включени.

Да, за друго е. Явно за всяко състезание е взета различна преценка.

ПС2 - Да, жена ми е проверила в министерството. Конкретно за ПМС - от 6-ти до 11-ти клас се дават.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:07 от kodbg

# 362

Не. 12 клас завършват и няма да са ученици за да я получават, а 5 клас е отпаднал преди години поради липса на пари. Някога е имало и за 4 клас.

Ами.... не мисля, че е така.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … d.Yms&cad=rja

Документ от миналата година, в който има 5-класник поне един.

Да не е  от друго състезание? Например от националния кръг на " Европейско кенгуру". Там пети клас са включени.

# 363
Че някога 5 клас е отпаднал знам със сигурност. Може обаче в различни години да са ги връщали обратно според бюджета. Може и да бъркам. Пробвай най-добре.

# 364
156 отбора от 34 държави от цял свят са се записали до момента за участие в престижното Международно математическо състезание България` 2013 /BIMC` 2013/, което ще се проведе в Бургас от 30-ти юни до 5-ти юли. От тях 20 са отборите от нашата страна, които на този етап са регистрирани за участие.
  http://news.burgas24.bg//425063.html
http://www.bimc2013.org/bg/home.html

# 365
Някой има ли представа какво се случва с резултатите от ЕК за Бургас?

# 366
Привет на всички!

Мога ли да помоля някого да ми изпрати  като лично съобщение задачите от последното кенгуру за 1 клас и за 5 клас 2013г. Ще съм много благодарна за това  bouquet

# 367
Някой има ли представа какво се случва с резултатите от ЕК за Бургас?

ОУ " Антон Страшимиров" са публикували резултати, на страницата на ОУ " Васил Априлов" пише, че ще ги качат след ваканцията. Ако и други училища са взели подобно решение,  най-вероятно общо класиране за Бургас ще има след 8 април.

# 368
  • София
Излезнали ли са всички резултати от ЕК 2013? Някой правил ли е анализ на резултатите на 4 и 5 клас в София по училища?   bouquet

Скрит текст:
(Това го пиша вместо запис, тъй като по някаква причина темата не ми излизаше от 1 седмица в тези които следя  newsm78)

# 369
  • София
В сайта на РИО има резултати, но май не са на всички явили се, а само тези към Съюза на Математиците.

# 370
  • София
Излезнали ли са всички резултати от ЕК 2013? Някой правил ли е анализ на резултатите на 4 и 5 клас в София по училища?   bouquet

Скрит текст:
(Това го пиша вместо запис, тъй като по някаква причина темата не ми излизаше от 1 седмица в тези които следя  newsm78)

Само за 5-т клас, но за резултати над 125:

140 - 2 - СМГ   - 2

135 - 4 - СМГ   - 2
             ПЧМГ - 1
             125    - 1

130 - 7 - СМГ   - 2
             ЧУ Св. София - 2
             104    - 1
             125    - 1
               32    - 1

125 - 15 - СМГ - 9
               125 - 6

Може да има още, не знам. Аз това имам.

# 371
  • София
Максималният брой точки не е ли 120?!? Да не гледате резултати от миналата година?

# 372
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Аз следя изкъсо 5 клас за цялата страна. Правя анализ до 130 точки, т.к смятам ,че това ще е долната граница, ако не и 135 точки. При неизлези резултати за Бургас; Варна и Пловдив- състоянието е следното-

145 точки-1 дете Русе
140 точки- 3 деца: 1 дете Ст.Загора; 2 деца СМГ.
135 точки- 4 деца: 1 дете Ст.Загора; 1 дете-ПЧМГ; 1 дете СМг; 1 дете "ЕСПА"
130 точки-13 деца: 2 деца Ст.Загора; 2 деца СМГ; 2 деца ЧОУ"Св.София";104 ОУ-София-1 дете; 32 СОУ-София-1 дете; 1 дете "ЕСПА" и по едно дете от Плевен; Свищов;Шумен; Русе

При това положение може долната граница в пети клас да бъде 135 точки

# 373
Качени са резултатите от областният кръг на олимпиадата по информатика: http://keleved.com/.
Браво на всички, които се класират на национален кръг /за съжаление ние сме точно под чертата/.

# 374
Здравейте и от мен! Ще помоля и аз, ако имате задачите за Европейско кенгуру 2013 за 4 клас да ми ги пратите на лични! Нашата кака не може да се сети за почти нито една задача за да ги решим вкъщи.Ще съм много благодарна!!!   newsm51 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт