Математически турнири - 21

• 77 133
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Това ще проличи по резултатите, жалко - децата от Бургас , които ще се борят честно няма да има как да го докажат - и за тях няма да е справедливо и за останалите деца
Това е просто нелепо #Cussing out

# 586
  • София
извинявам се, че се нахлувам в темата, но моля ако може някой да даде линк към задачи от АК за втори клас, гледах в този сайт http://math-bg.com/?page_id=5558  но там задачите са за мин трети клас, а видях, че дискутирате , че има и такива за втори клас
благодаря   bouquet

# 587
Някой разполага ли със задачите за квалификацията при 4 клас за Шумен?

# 588
извинявам се, че се нахлувам в темата, но моля ако може някой да даде линк към задачи от АК за втори клас, гледах в този сайт http://math-bg.com/?page_id=5558  но там задачите са за мин трети клас, а видях, че дискутирате , че има и такива за втори клас
благодаря   bouquet

Няма специално задачи за 2 клас на Австралийското кенгуру, по-точно на Australian Mathematics Competition. Второкласниците се явяват на задачите за 3-4 клас, ако искат.

# 589
  • София
благодаря   bouquet

Няма специално задачи за 2 клас на Австралийското кенгуру, по-точно на Australian Mathematics Competition. Второкласниците се явяват на задачите за 3-4 клас, ако искат.
благодаря за уточнението   bouquet

# 590
Това ще проличи по резултатите, жалко - децата от Бургас , които ще се борят честно няма да има как да го докажат - и за тях няма да е справедливо и за останалите деца

Наистина много нелепо, повече от 24 часа има разлика в провеждането на състезанието в различни градове.Май ще очакваме бум на максимални резултати в Бургас.

# 591
  • София
Наистина много нелепо, повече от 24 часа има разлика в провеждането на състезанието в различни градове.Май ще очакваме бум на максимални резултати в Бургас.
Това всъщност касае Бургас. Те, горките, не са за завиждане в тази ситуация. На регионално ниво в другите градове проблеми няма да има.

# 592
  • Варна
Мисля,мисля,и не мога проумея какво толкова се вълнувате от ВМС в Бургас. newsm78 Както каза Ирина,това касае тамошните 4класници най-вече.Не че е нормално да се проведе ден след другите градове,ама чак пък да беснея .... Crazy

# 593
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Има раздвижване в сайта на СМБ. Изчезнала е рубриката европейско кенгуру имам чувството ,че скоро ще разберем националното класиране за тази година.

# 594
Има раздвижване в сайта на СМБ. Изчезнала е рубриката европейско кенгуру имам чувството ,че скоро ще разберем националното класиране за тази година.
Там си е. Просто е вкарана в " Математически състезания".

# 595
# 596
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Няма ги резултатите от 2012

# 597
  • София
Няма ги резултатите от 2012
На моя компютър си ги има.  Peace

# 598
Моля за помощ със зад. 4 клас:
Емо купил 4 марки - френска, монголска, българска, полска.
Стойността на марките без френската е 40лв.
Без монголската - 45лв.
Без българската - 44лв.
Без полската - 27лв.
 Колко лева струва българската марка!

Благодаря!

# 599
Моля за помощ със зад. 4 клас:
Емо купил 4 марки - френска, монголска, българска, полска.
Стойността на марките без френската е 40лв.
Без монголската - 45лв.
Без българската - 44лв.
Без полската - 27лв.
 Колко лева струва българската марка!

Благодаря!

френската е x

монголска е x-5

българската е x-4

полска ....x+13

Уравнението е : х - 5 + х - 4 + х + 13 = 40.

х=12 френска

Българската е 8.

Общи условия

Активация на акаунт