Красиви хора

• 34 681
  • 844
  •   1
Отговори
# 120
Между другото, доста от глиганите след 2-3 години свалят анцузите и стават неузнаваеми, направо хубавици.
Винаги ми е била чудна тази метаморфоза. Сигурно имат в ума си проекция на майчинството като нещо матронесто, несресано и анцузесто, а като се върнат в социалния живот - у ла ла, глей ти...

# 121
  • Kопенхаген
Глиганизма е състояние на духа с външна проекция във вид на глиган пак,не е само до анцунга.То глиганското си извира от всяка клетка според мене,облеклото е по подразбиране вече .
Глиган с анцунг върви ръка за ръка тъй както красотата с добротата  Mr. Green

Да, както и поредното доказателство, че съществуват и красви жени с вътрешно проектиран глиганизъм  Mr. Green

# 122
Аз пък така и не видях глиганите в анцузи за общо петте години по майчинство. Че има- има, не отричам, но далеч повече са жените от другия тип. А в последно време, явно четящи тук  Mr. Green, се и изхвърлят в повече да бъдат куул в пясъчника.

# 123
Като ме цитираш, поне се старай да го правиш правилно. Моля.

Сори Афродита,трябва да си патентоваш постовете!
Между другото незнам кой е измислил тоя лаф глигани с анцузи,но искам да му стисна ръката.

# 124
Шанти.......... Rolling Eyes  ( $hantal off)   

# 125
Касита,
ти в отчетна тема не си ли участвала, по площадки не си ли ходила?  Sunglasses

# 126
Явно не. Обитавам паралелна вселена.  Embarassed

# 127
Блазе ти. Ако кажеш и че не пушат над количките, не плюнчат семки по земята и не крещят по децата си там, в твойта паралелна вселена, телепортирам се веднага.

# 128
Виждала съм красиви хора,да - говоря за физическа красота.Тъй като не съм срещала никоя холивудска знаменитост на живо Wink за мен най-красивата жена,която познавам е една моя съученичка,тя е просто страшно красива,без никакъв недостатък,и лице и тяло,без пластики.И интересното е,че за потвърждение на поговорката за хубавите ябълки и прасетата,мъж й и е един много известен мутраген,който се говори-не я носел на ръце.Та не знам защо така се получава с изключително красивите жени... А иначе като правило- красивите хора обикновено са добри вътрешно,но не и задължително и умни.Някъде бях чела,че красивите хора били надарени с положителна космическа енергия и затова по-лесно постигали всичко в живота.
И да не забравя и себе си да приобщя към красивите,нали в тази тема сме все такива Laughing

# 129
  • София - Рим и обратно
Аз не само, че съм красива отвътре и отвън, но и умея да се обграждам със себеподобни. Така не се развалям.
Глигани с анцузи изобщо не познавам.

# 130
Честно казано, когато станах майка за първи път през 2004, малцина не пушеха, повечето смятаха, че е в реда на захранването да дават Зрънчо и солети на петмесечни, аз, кърмещата до края на първата година на детето, им се виждах извратена, но глигани в анцузи така и не срещнах в болшинство.

# 131
Принцеса Даяна според мен беше много красива жена.Одухотворена, благородна, великолепна.
Харесвам и принцеса Кейт.
Въобще обичам принцесите:))).

Никол Кидман, Наталия Водянова, Моника Белучи и Моника Ягачек са моята четворка най-красиви жени на света в момента.

Иначе глигани в анцузи не съм срещала, може би защото дами в анцузи срещам най вече тичащи в парка или във фитнеса.
Затова пък съм срещала много женски глигани в костюми. Обикновено чиновнички, които по цял ден си угояват гъза и няма какво да правят. И да, придобиват як глигански вид.
Всеки път, когато ходя по разни министерства, (а колко много са те в България), попадам на някакви потресаващи субектинки.

Затова ще дам подобрената дефиниция за женски глиганизъм - това е проекция на духа изразяваща се в зле скроен евтин костюм и очила.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 15:42 от Ara_bella

# 132
  • Kопенхаген
Духовния или интелектуален дефицит не може да се скрие и зад най красивото лице и тяло. Той просто те лъха ли лъха, та чак задушава.

# 133
Духовния или интелектуален дефицит не може да се скрие и зад най красивото лице и тяло. Той просто те лъха ли лъха, та чак задушава.

А защо хората толкова ги вълнува външната красота?Като най-елементарен пример ще дам ,че този тип бюти теми трупат най-много страници.

# 134
  • София - Рим и обратно
Д, точно като лош дъх е.

Общи условия

Активация на акаунт