Красиви хора

• 34 641
  • 844
  •   1
Отговори
# 105
Клаудия Шифър наистина прилича на кон  Stop При това не казвам, че е грозна, защото конете са красиви животни, но има нещо конско в нея и едва ли някой може да го отрече  Simple Smile
Кейт Мидълтън е много деликатна и аристократична, харесвам я.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 13:42 от Елиас

# 106
  • Kопенхаген
Shocked Вие сериозна ли мислите, че Клаудия Шифер е чалга визия ooooh!

Не бе, вашите имах предвид.

Да не забравяме, че по голяма част от истински красивите известни жени са станали такива поради това че са били всепризнати като красиви.

За Клаудия един моделиер се беше изказал, че притежава красотата на немска селянка, ей на една такава простовата красота.

# 107
Клаудия Шифър е много хубава на снимките си от списания. На живо, видяна от 10-на метра разстояние, е приятна жена, с впечатляваща височина и физика.

# 108
Кейт ви харесва ,защото стана  много важна личност,жена на Уилям и имаше приказна сватба.Не говоря глупости, а такова е мисленето на много хора.Симпатизират на успелите и замогнали се  хора и им стават симпатични с това  ,в което няма лошо ,защото със сигурност тя изглежда като човек, притежаващ качества.
Ако не беше дукеса ,а да речем известна актриса не мисля, че щяха толкова се прехласват по нея:

Коментирам я чисто визуално, защото логично няма как да я коментирам като човек.

# 109
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен пък Клаудия никога не ми е приличала на селянка или кон /въпреки зъбите/. На младини я възприемах като кукла Барби и не ми беше любимка. Сега ми харесва, много добре изглеждаща за годините си и трите деца и доста скромна за славата и парите, които има. Няма видими корекции, дори големите зъби не е сменила с фасети.  

http://siyanor.com/2186_Claudia-schiffer-kids/

# 110
Катрин Зита Джоунс е върхът! Гласувам с две ръце  за тази жена! Това е красота... неземна... и всички възрасти и визии, през които е преминала... все е  прекрасна!

# 111

Клаудия Шифър, Кейт Мидълтън, Катрин Зита Джоунс, Даяна, и прочие селебритита... Бравос на съфорумките за познатите им   Whistling

# 112
Да, за фотошопнатите селебритита разбрахме...
Обаче не решихме важния въпрос: може ли глиганът в анцуг да бъде душевно, и всякак, красив?

П.П. Между другото най-потресаващо красивата жена от публичните личности, която съм виждала на живо, е Никол Кидман. На същото място, в друг ден, беше и Белучи. Обикновено съм смятала (както и мнозинството от хората), че тя е най-красивото създание, което се е раждало на земята. Но не. Кидман й скри шапката. Вярно, не съм била на 20 см да им гледам луничките и детайлите по грима, на около 2-3 метра бях, но говорим за общо излъчване, осанка, поведение.

# 113
Shocked Вие сериозна ли мислите, че Клаудия Шифер е чалга визия ooooh!

Не бе, вашите имах предвид.

Да не забравяме, че по голяма част от истински красивите известни жени са станали такива поради това че са били всепризнати като красиви.

За Клаудия един моделиер се беше изказал, че притежава красотата на немска селянка, ей на една такава простовата красота.

Точно и аз това имам предвид,красотата и грозотата са всепризнати.Това във връзка с предни постове на някой не помня кой беше написал,че имало различни вкусове и критерии,да има до известна степен,но красотата си е красота,грозотата грозота ,тъпотата тъпота и т.н.

# 114
Пфу, и таз тема стигна до снимковия материал на известните  ooooh!

И гледам също доста от бг-мамите са виждали на живо снимковия си материал  Joy

# 115
Присъединявам се към мнението, че много красивото е абсолютно, а не субективно.

Индивидуалното разбиране за красота само допълва дефиницията.

# 116
  • Варна
Нали установихме, че глиганизмът е състояние на духа с външна проекция във вид на анцуг.

# 117
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нали установихме, че глиганизмът е състояние на духа с външна проекция във вид на анцуг.
А това ми напомня- какво стана с петъчните теми newsm78?

# 118
Глиганизма е състояние на духа с външна проекция във вид на глиган пак,не е само до анцунга.То глиганското си извира от всяка клетка според мене,облеклото е по подразбиране вече .
Глиган с анцунг върви ръка за ръка тъй както красотата с добротата  Mr. Green

# 119
  • Варна
Като ме цитираш, поне се старай да го правиш правилно. Моля.

Общи условия

Активация на акаунт