Красиви хора

• 34 586
  • 844
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
   Да се запиша, 4е след малко ще завалят снимките.  Grinning
...не се бях сетила, ще поглеждам и аз по-често... мерсаж за подсказката. Peace
И аз с тази надежда тук Flutter. И да се съглася с този пост Grinning
В последните години разбрах, че лъчезарната, усмихната, мило говореща и изобщо очарователна представа, която създават за себе си у околните някои хора, далеч не значи, че всъщност това не е...само представа.
Така че изобщо не държа да се заобикалям с лъчезарни, очарователни и прекрасни персони, без значение дали са красиви или грозни външно. Предпочитам намусен темерут, на когото знам, че мога да разчитам  Simple Smile

# 91
Chanel, наистина ли мислиш така?
Кейт Мидилтън е истинска фина дама. Умерена. Овладяна. Ненатрапчива. Елегантна. И точно заради всичко това, а и не само, е прекрасно облечена.
Предполагам, че за фолк културата Кейт Мидилтън е твърде естествена.

Относно темата - мисля, че красотата е невъзможна без одухотвореност.
Красотата не е просто сбор от мерки, форми, пропорции и цветове, тя е нещо повече.
Преди всичко е дух.
Естествено, че мисля така. Не съм запозната с фолк културата и ми е все едно, каква е за фолк културните хора тази жена, но за мен  е невзрачна жена и ако не носеше пръстен на Даяна Спенсър, едва ли бих знаела коя е тя.

# 92
И аз съм съгласна с Шанел Peace. Дукесата е един изцяло изкуствен продукт- медиен и британско-аристократичен. Обикновено момиченце с амбиции да бъде принцеса, и достатъчно воля да ги осъществи. Пък веднъж хванала престолонаследника в лапички, около нея се събира екип да я превърне в идол на нацията- пълна промяна по британски.

# 93
  • Варна
Ама и аз да съм женена за принц, и аз няма да се напъвам... Протокола да му мисли.

# 94
Моето усещане е, че тя прекалено много се напъва Simple Smile

# 95
  • Варна
Като заговорихме за кралски особи и красота.

# 96
И аз съм съгласна с Шанел Peace. Дукесата е един изцяло изкуствен продукт- медиен и британско-аристократичен. Обикновено момиченце с амбиции да бъде принцеса, и достатъчно воля да ги осъществи. Пък веднъж хванала престолонаследника в лапички, около нея се събира екип да я превърне в идол на нацията- пълна промяна по британски.
Аз гледах някакъв филм за нея, тя точно с лапички го е стиснала. А си спомням, въпреки, че бях малка, първото ми впечатление от Даяна. Видях я  в английско списание, в рокля от черно кадифе... Истинска принцеса. И сега, когато разглеждам нейни снимки, тя ми навява някаква скръб, и респект. Когато тя умря, аз видях как плачат англичаните за нея. Разбира се, тя не е била мечтата на всеки кралски двор със затрудненията, които е създавала, но каквато и да е била, външността й е като на истинска принцеса. Докато г-жа Мидълтън на празненства прилича на майка на четвъртокласник, облякла за градинското парти най-хубавата си рокля от коприна.

# 97
Като заговорихме за кралски особи и красота.

Това е истината!

# 98
Шарлот е видение Heart Eyes. Както и по-големия и брат.

И понеже тук си говорим, за красиви хора, Даяна е била точно такава. При нея красотата не е симетрия, а аура Simple Smile

# 99
  • Варна
Съгласна съм. Даяна изобщо не е красива, но е безкрайно харизматична личност.

# 100
Аз не бих определила Даяна като красива. Ако се абстрахирате коя е тя и видите просто на снимка, без да знаете  нищо за нея, бихте ли я определили като красива?  Аз не. Нормално изглеждаща жена е.

# 101
Въпреки че Елица типично в свой стил я нарече Росинант Tired  (дай Боже всеки Росинант да печелеше стотици хиляди евро в външността си, но както и да е), та за мене несериозно да се отрича, че това е красива жена.
Скрит текст:
Вероятно има такива които изначално  не харесват блондинки, или англо-саксонски черти.
Аз не харесвам мургавелки и латиноси, но това не значи че ще отрека красотата на Салма Хайк, Белучи и всички прекрасни брюнетки  Peace

# 102
  • Kопенхаген
Даяна притежаваше типичната английска красота, строга и лишена от сладникави елементи.

Пишман форумските красавици пак се изказаха неподготвени, щото тяхните идеали за красива жена граничат такава тип чалга.

# 103
Пишман форумските красавици пак се изказаха неподготвени
И започнаха пак чужди снимки да показват Laughing
П.С.
Харесва ми Кейт, много е лъчезарна

# 104
 Shocked Вие сериозна ли мислите, че Клаудия Шифер е чалга визия ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт