Красиви хора

• 34 537
  • 844
  •   1
Отговори
# 75
  • Канада
Аз не съм съгласна с последните две мнения - никога и никъде не съм забелязала красотата да се смята за порок, както и богатството.
Всъшност на красотата се отдава прекалено голямо внимание.
Както и на парите.
А всъшност животът може да е прекрасен и без външна  красота и пари...

# 76
Естествено,че е така.Просто красотата и парите (недай боже да са в едно) са трън в очите на българина.

# 77
Никаква връзка ли няма между душевната и физическа красота?
Има, има. Познавам много хора, които вътрешната им красота сякаш ги озарява и отвън, и макар, че не са съвършени, изглеждат красиви, лъчезарни. Много са  Simple Smile

# 78
 Има разлика в психиката и светоусещането на  човек който се е родил красив, и такъв който го е постигнал благодарение на намеса. Wink
Както се казва  -козината може да си смениш, но нрав не.
Въпреки че може да има някои други случай, в които силикона в устните или гърдите облагородява притежателката им, за това, че макар и  изкуствено, се е докоснала до усещането да си  красива и секси жена. Peace

# 79
Силиконът в устните може всичко друго, но не и да направи една жена красива  Laughing

# 80
Силиконът в устните може всичко друго, но не и да направи една жена красива  Laughing
Тихо де. Не им отнемай това, жестока си  Simple Smile
П.П Тук вероятно пишат доста жени, които имат корекции. Сега ще дойдат и ще стане страшно. Мене ще ме нападнат , не тебе, защото аз съм черната овца, въпреки че ти започна  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 22:34 от $hantal off

# 81
Така ли я разбирате темата - за намесите и за силикона ooooh!

# 82
Е, ако не се намеси и той/силиконът/ , то каква тема ще е за повечето...ти пък. Нали идеята е да изпъкнат природно красивите тук, както вече стана ясно, че се възприемат основно т.нар. Красиви хора. Лошото е, че примери нагледни не дават, може би от скромност.

# 83
  • n/a
Познавате ли такива? Разпознавате ли ги, без да ги познавате?
Къде се крие красотата всъщност? В какво се състои/изразява?
А?

Отзад напред, като вестник. На въпроса "А?" ми е най-трудно
да отговоря, затова ще се направя на разсеяна. Ако успее ня-
кой да даде отговор на въпроса "В какво се сътои/изразява
красотата" ще трябва да му дадат нобелова по физика, химия
и за мир. Наведнъж. "Къде се крие?" - тя, ако се крие, ние как
да я видим и назовам, м? Не мож' я скри, стига да я има, ама да
е истинска, а не пластмасова. И т.н... Има красиви хора, позна-
вам.

# 84
Има разлика в психиката и светоусещането на  човек който се е родил красив, и такъв който го е постигнал благодарение на намеса. Wink
Чисто статистически най честият случай е на грозното патенце- деца, които са били грозни, израстват като красавици, защото дадености, които се ценят у порасналите не се ценят у децата. Това ако говорим в най тесния смисъл на думата 'красота'- за лицата и телата по реклами и списания.
Ако сте чели интервюта с топмодели много имат подбна история- на детство с подигравки, я заради високия ръст, я заради слабост, я заради нещо характерно в лице, което после се е превърнало в преимущество.
Иначе вариантите все пак не са само два- сладко детенце или продукт на пластичната хирургия, но все пак се провокирах да пиша.

# 85
Чисто статистически най честият случай е на грозното патенце- деца, които са били грозни, израстват като красавици...

Peace Точно така става в повечето случаи. Невероятно красивото дете израства в посредствен възрастен, а грозноватото хлапе разцъфтява в последствие  Simple Smile

# 86
  • В Космоса
До скоро си мислех, че приказката "Хубавото си е хубаво."  важи неотменно, но вече не съм сигурна кое е това хубаво, тъй като за някои то не е съвсем такова. И не от злоба и завист (любимите обвинения), просто поглед. И другото, често направо невероятно ми се струва как може да се харесва някой, който е очеизвадно (за моите очички) грозноват.

# 87
  • София
Като почнат да обясняват Белучи колко не им харесва, ме викнете да им разясня Шифър какъв е Росинант.

# 88
До скоро си мислех, че приказката "Хубавото си е хубаво."  важи неотменно, но вече не съм сигурна кое е това хубаво, тъй като за някои то не е съвсем такова. И не от злоба и завист (любимите обвинения), просто поглед. И другото, често направо невероятно ми се струва как може да се харесва някой, който е очеизвадно (за моите очички) грозноват.
От известно време се чудя, как е възможно да нарекат Кейт Мидълтън красива, чаровна и свежа. Ами тя прилича на морков със зъби. Нито лицето й, нито фигурата й са красиви. Да не говорим за косата, все едно виждам стара мома, преподавателка по пиано. А пък който я облича, трябва да бъде обесен на Тауър бридж за назидание.

# 89
Chanel, наистина ли мислиш така?
Кейт Мидилтън е истинска фина дама. Умерена. Овладяна. Ненатрапчива. Елегантна. И точно заради всичко това, а и не само, е прекрасно облечена.
Предполагам, че за фолк културата Кейт Мидилтън е твърде естествена.

Относно темата - мисля, че красотата е невъзможна без одухотвореност.
Красотата не е просто сбор от мерки, форми, пропорции и цветове, тя е нещо повече.
Преди всичко е дух.

Общи условия

Активация на акаунт