Красиви хора

• 34 572
  • 844
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бояна, имаш чувство за хумор, присъщо за интелигентните хора. Просто понякога се отнасяш........ Peace
Извинявам се за това постоянно, но пък когато имам муза и стегната мисъл опитвам да пиша нещо смислено другаде. Тук преобладава логореята, сори и благодаря за комплимента. Хубава вечер!  bouquet

# 631
Бояна и чувство за хумор  Joy Понякога се насилва.

# 632
За мен това е красива жена.

# 633
Защо слагате линковете в скрит текст? Май идеята на тази опция не е съвсем ясна на всички.

# 634
Защо слагате линковете в скрит текст? Май идеята на тази опция не е съвсем ясна на всички.
Стори ми се, че е доста голяма снимката. Съжалявам, ако съм затруднила някой Embarassed.

Така по-добре ли е?

# 635
Абе още ли спорите, мъжете харесват нагласени мацки, добре поддържани, високи и със слаби тела, предпочитани са тези с по-светлите нюанси коси, от кестеняво натам.... Колкото по-секси толкова  е по-желана от тях, а глигани в анцузи ала Адел и скумрии с гарваново черни коси на каре,сори ама не вървят...
Ай казах мнението на мъжете, което ми беше докладвано, сега да бягам като дявол от тамян от тази тема:))) Crazy

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 17:06 от Гангнъм звяр

# 636
  • Канада
Е тези се харесват, но и не само.

Има много други варианти.

# 637
Абе още ли спорите, мъжете харесват нагласени мацки, добре поддържани, високи и със слаби тела, предпочитани са тези с по-светлите нюанси коси, от кестеняво натам.... Колкото по-секси толкова  е по-желана от тях, а глигани в анцузи ала Адел и скумрии с гарваново черни коси на каре,сори ама не вървят...
Ай казах мнението на мъжете, което ми беше докладвано, сега да бягам като дявол от тамян от тази тема:))) Crazy

Ама ние говорим в тази тема за красиви хора, а не за това какво харесват мъжете.

На всички е ясно , какво харесват мъжете.
Мен.
Или поне такива като мен.

# 638
Добре, че се отказах да се подстригвам на каре и да се потъмнявам още, че щях да си остана стара мома.... ooooh! Отивам за блондор!  bowuu

# 639
  • вятър в маслините, вятър над хребета
rotfImao rotfImao rotfImao
С тъмна коса на каре бях особено вървежна Crazy

# 640
Абе още ли спорите, мъжете харесват нагласени мацки, добре поддържани, високи и със слаби тела, предпочитани са тези с по-светлите нюанси коси, от кестеняво натам.... Колкото по-секси толкова  е по-желана от тях, а глигани в анцузи ала Адел и скумрии с гарваново черни коси на каре,сори ама не вървят...
rotfImao rotfImao rotfImao
С тъмна коса на каре бях особено вървежна Crazy
Джойка-мацка, казах гарвановочерни, не потъмнени, тъмен-кестен е секси, но синьо-черно на черта. хеле пък и с бретон, също лелски черен-рипс панталон е антилибидна комбинация...
И стига сте вадили от нафталина Грейс Кели, Одри Хепбърн и сие, те отдавна са една купчина скелети...

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 19:25 от Гангнъм звяр

# 641
Не че нещо, ама като запускате разни ретро снимки от началото на 20-ти век, започвам да си мисля, че за повечето жени като "красива жена"  може да бъде определена само умрялата.

Всички останали са САМО секси, сладки, хубавки, симпатични, чаровни или просто глигани в анцузи и носорози по прашки.

Хах, Дзверо ме изпреварил със скелетите  hahaha

Скрит текст:
В момента чета една книга на Фредерик Бегбеде, която ми е много по темата. Чак на моменти се обърквам дали нещо съм го прочела тук или в книгата му "Помощ, простете". Ето един откъс:

"Плащаха ми, за да открия най-красивото момиче на света, а в Русия имах огромен избор. Понякога изпитвах чувството, че съм паразит, контрабандист или сводник; лешояд, който се храни единствено със свежа плът; капитан Ахав, чийто бял кит се нарича Миряна, Люба или Варвара. Професионалното ми бъдеще зависеше от няколко мерки, от някоя обиколка на гърдите, тънка талия или палав профил. От пръв поглед можех да различа непокорното носле, сластната уста, изпъкналото чело, скритата в пашкул копринена буба. Търсех точното съотношение между раздалечеността на очите и дължината на шията, съвършеното противоречие между безсрамието на напъпилата гръд и невинността на крехката ключица. Красотата е математическо уравнение: например разстоянието от основата на носа до брадичката трябва да е същото като от горната част на челото до веждите. Съществуваха определени норми – като "златното число" (1,61803399), което представлява височината на Хеопсовата пирамида, разделена на половината от основата й. Ако разделите височината си на разстоянието от земята до пъпа ви, трябва да получите въпросното число, което следва също да е равно на разстоянието от земята до пъпа ви, разделено на разстоянието от пъпа до върха на главата ви. Иначе не ставате за чукане."

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 19:26 от Анонимен

# 642
Звярче- много искрено и свежо мнение!  Laughing Joy Joy hahaha hahaha   bouquet

# 643
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бутински, Гангнъм, две в едно- немъртва и на каре. Красива smile3544

Зверче, само да ти кажа, че карето е много обширно понятие. Каре е не само това, но и това, и това, и това, дори и смятаното за изключително секси по нашите ширини това Mr. Green. Моето беше такова, и го носех и загладено, и рошаво. Всякак стоеше разкошно.

# 644
Жената от аватара ми е грозна? Нека е така, но който не я харесва, аз го обявявам за безвкусен.

П.П. Жените с коригирани устни имат ли същите усещания като тези с натурални?

Общи условия

Активация на акаунт