Красиви хора

• 34 564
  • 844
  •   1
Отговори
# 645
Не че нещо, ама лелките на каре могат да бъдат много по-красиви и секси от "мацките"  Crazy

Отделно, че повечето красиви жени, за които се сещам изглеждат чудесно и с каре в тъмен цвяр:

# 646

Скрит текст:
В момента чета една книга на Фредерик Бегбеде, която ми е много по темата. Чак на моменти се обърквам дали нещо съм го прочела тук или в книгата му "Помощ, простете". Ето един откъс:

"Плащаха ми, за да открия най-красивото момиче на света, а в Русия имах огромен избор. Понякога изпитвах чувството, че съм паразит, контрабандист или сводник; лешояд, който се храни единствено със свежа плът; капитан Ахав, чийто бял кит се нарича Миряна, Люба или Варвара. Професионалното ми бъдеще зависеше от няколко мерки, от някоя обиколка на гърдите, тънка талия или палав профил. От пръв поглед можех да различа непокорното носле, сластната уста, изпъкналото чело, скритата в пашкул копринена буба. Търсех точното съотношение между раздалечеността на очите и дължината на шията, съвършеното противоречие между безсрамието на напъпилата гръд и невинността на крехката ключица. Красотата е математическо уравнение: например разстоянието от основата на носа до брадичката трябва да е същото като от горната част на челото до веждите. Съществуваха определени норми – като "златното число" (1,61803399), което представлява височината на Хеопсовата пирамида, разделена на половината от основата й. Ако разделите височината си на разстоянието от земята до пъпа ви, трябва да получите въпросното число, което следва също да е равно на разстоянието от земята до пъпа ви, разделено на разстоянието от пъпа до върха на главата ви. Иначе не ставате за чукане."

И настана вадене на сантиметри...  Mr. Green

# 647

Скрит текст:
В момента чета една книга на Фредерик Бегбеде, която ми е много по темата. Чак на моменти се обърквам дали нещо съм го прочела тук или в книгата му "Помощ, простете". Ето един откъс:

"Плащаха ми, за да открия най-красивото момиче на света, а в Русия имах огромен избор. Понякога изпитвах чувството, че съм паразит, контрабандист или сводник; лешояд, който се храни единствено със свежа плът; капитан Ахав, чийто бял кит се нарича Миряна, Люба или Варвара. Професионалното ми бъдеще зависеше от няколко мерки, от някоя обиколка на гърдите, тънка талия или палав профил. От пръв поглед можех да различа непокорното носле, сластната уста, изпъкналото чело, скритата в пашкул копринена буба. Търсех точното съотношение между раздалечеността на очите и дължината на шията, съвършеното противоречие между безсрамието на напъпилата гръд и невинността на крехката ключица. Красотата е математическо уравнение: например разстоянието от основата на носа до брадичката трябва да е същото като от горната част на челото до веждите. Съществуваха определени норми – като "златното число" (1,61803399), което представлява височината на Хеопсовата пирамида, разделена на половината от основата й. Ако разделите височината си на разстоянието от земята до пъпа ви, трябва да получите въпросното число, което следва също да е равно на разстоянието от земята до пъпа ви, разделено на разстоянието от пъпа до върха на главата ви. Иначе не ставате за чукане."

И настана вадене на сантиметри...  Mr. Green

Отивам да меря челото Mr. Green

Измерих: цял сантиметър разлика в полза на челото. Аман значи Laughing

# 648
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз имам само пергел. Пфууу Crossing Arms

# 649

И стига сте вадили от нафталина Грейс Кели, Одри Хепбърн и сие, те отдавна са една купчина скелети...

[/quote]

Знаех си аз, че само трябва да си чета и да не изразявам мнение ама на!Къде ходя да се бутам между шамарите doh doh Мислех, че красотата е непреходна.отивам да се срамувам в ъгъла smile3538 4470

# 650
Ох, идвам при теб, да се срамуваме заедно, че аз пък показах Ава Гарднър  Embarassed

# 651
Когато фотошопът замени ретуша, истинските красавици останаха доказуеми само рано сутрин на изкуственото осветление на някоя баня.

# 652

Тази е още жива.Брои ли се?

# 653
 Тя сега е около стотина кг и по форумските стандарти би трябвало да не е красавица вече. Аз я харесвам Peace

# 654
# 655
Скрит текст:
Да.

# 656
Това момиче според мен е една от най-красивите българки в публичното пространство и не само.
Скрит текст:

# 657
  • София
Скрит текст:
Тцъ, жива, ама глиган.

# 658
Скрит текст:
Тцъ, жива, ама глиган.

Коя е тази?

# 659