Красиви хора

• 34 672
  • 844
  •   1
Отговори
# 540

А и действително красивите, хубавите жени - имат повече самочувствие, което се отразява на цялото им излъчване.

Което понякога е много неприятно. Една такава колежка вечно се носеше със самочувствието Колко съм красива, и с недоволството - защо мъжете не ми се лепят. 

# 541

А и действително красивите, хубавите жени - имат повече самочувствие, което се отразява на цялото им излъчване.

Което понякога е много неприятно. Една такава колежка вечно се носеше със самочувствието Колко съм красива, и с недоволството - защо мъжете не ми се лепят. 

Вероятно е имало причина  Joy Но, замисли се, ако тази същата жена ходеше с наведена глава - дали щеше да е по-добре?  Wink Ако ще избирам пред прекомерно или липса - ще избера първото  Embarassed

# 542
  • София
Добре, че не съм горзна! Убивах се!

# 543
Ако ще я гледам на снимка - спор няма.

# 544
Да, и причината е била-самочувствие без покритие.

# 545
Не, наистина беше красива - и лице, и тяло. Обаче вечно намусено, троснато.

# 546
Обаче вечно намусено, троснато.

Да, мъжете обичат усмихнатите-факт.

# 547
Хаха, ама пък и идея нямаш колко добре им действа на самочувствието да свалят някоя намусена, тросната и недостъпна  Wink

# 548

И модите мязат на хубавеляк челяк. На грозното, то… дрехата плаче отгоре му.

# 549
Скоро прочетох едно чиклитче, добре бяха описани красавицата и не толкова красивата й приятелка. И психиката на красавицата. Как като попадне в компания , винаги трябва тя да е най-красивата, ако се появи някоя по-, много лошо.  

# 550
  • Канада
На мен би ми било интересно участниците в темата да кажат какво смятат за собствения си външен вид - как се преценявате момичета - красиви, привлекателни, чаровни, средна хубост и т.н...

# 551
  • София

И модите мязат на хубавеляк челяк. На грозното, то… дрехата плаче отгоре му.
Подобен на маловръстно дете, нововъзрождающий са народ има слабостта да са досягва повече до ония неща, които бият повече на очи. Тъй вънкашната лъскавина на работите прави му най-силни впечатления. Следствието е взето вместо самата причина, отражението — вместо самата същност. Повърхните впечатления оставят и повърхни познания: а от такива познания излизат криви разсъждения. От това — и криви убеждения, които представят смешни умове.

Simple Smile

# 552
Не зная дали осъзнавате колко е несправедливо да имате всички природни дадености, а мъжете да се заглеждат по високата и стройна като малко четирикрако столче ваша приятелка?

На мен би ми било интересно участниците в темата да кажат какво смятат за собствения си външен вид - как се преценявате момичета - красиви, привлекателни, чаровни, средна хубост и т.н...

Аз писах вече. Но не ме оценихте подобаващо.  Sad

# 553
  • София
Не мога да го осъзная. Аз съм висока и стройна като кожен фотьойл, просто е невъзможно да ме подминат.

# 554
Вили, сигурно. Но не обичат да съжителстват с такива , а с усмихнатите. Нацупените ги подтискат.Поне моите наблюдения са такива.

Общи условия

Активация на акаунт