Красиви хора

• 34 648
  • 844
  •   1
Отговори
# 525
Закачката ми с обратната захапка не е с Шантал. За кого е била, той се сети.  Hug

За мен беше, по повод моя пост.
Но така и не разбрах злобата, с която реагира. Само, защото рекох, че не ми се харесва меката плът на жената на снимката. Подозирам защо, но не съм сигурна... Laughing

Защото съм доста пълна и мека. Проста работа.

# 526
Въпросната Велислава ако си боядиса косата, оформи веждите и сложи съвсем лек грим- ФДТ, руж, червило и й се скрият тъмните кръгове под очите с коректор или нюд сенки( ще изглежда и с 10г по-млада) може да изглежда много добре. Просто е запусната- нито кожата й е лоша, нито чертите отблъскващи.
Да се допълня- ако почне да се усмихва и излъчването й ще се промени!

Абсолютно! И аз мислех да го напиша, но вече я набедиха за непоправима грозотия. Има правилни черти.  А ако смени вечните плетени, вълнени пуловери с по-елегантни дрехи съм сигурна,че ще изглежда много по- добре от много жени на нейната възраст.

# 527
Закачката ми с обратната захапка не е с Шантал. За кого е била, той се сети.  Hug

За мен беше, по повод моя пост.
Но така и не разбрах злобата, с която реагира. Само, защото рекох, че не ми се харесва меката плът на жената на снимката. Подозирам защо, но не съм сигурна... Laughing

Защото съм доста пълна и мека. Проста работа.

Не, Каси, не си. Забравяш, че аз също съм те виждала. Ти си хубава жена. Пишеш интересно, но напоследък проявяваш страшна агресия към някои потребители и това ме озадачи, аз ти го казах. Дано да се дължи на някакво моментно гадно състояние, което скоро ти отмине.
Определено не мисля,че е в твой стил да ме наречеш скумрия с обратна захапка. Ще го подмина – пак заради горното – дано скоро ти мине и ти се върне ведрото отношение  Hug

# 528
  • Варна
...
Щеше, ето ти я почти без грим и рошава. Просто е красива жената.

Почти без грим, ама друг път- очна линия, спирала, руж, червило, нарисувани вежди и т.н
Но да, изглежда страхотно за възрастта си.

Велислава Дърева не е грозна жена, моля ви се, просто не се прави красива.

# 529
  • София
Въпросната Велислава ако си боядиса косата, оформи веждите и сложи съвсем лек грим- ФДТ, руж, червило и й се скрият тъмните кръгове под очите с коректор или нюд сенки( ще изглежда и с 10г по-млада) може да изглежда много добре. Просто е запусната- нито кожата й е лоша, нито чертите отблъскващи.
Да се допълня- ако почне да се усмихва и излъчването й ще се промени!

Абсолютно! И аз мислех да го напиша, но вече я набедиха за непоправима грозотия. Има правилни черти.  А ако смени вечните плетени, вълнени пуловери с по-елегантни дрехи съм сигурна,че ще изглежда много по- добре от много жени на нейната възраст.

Да изглеждаш добре, поддържан, държащ на външния си вид и да си красив са съвсем различни неща. физическите дадености са непоправими обикновено, но друг е въпросът дали ще ги носиш достойно или не. Аз приемам, че Велислава Дърева носи своите достойно, защото не им придава важност, тя е изключителен човек, но е и изключение, повечето достойни хора, които съм срещала се грижат за външния си вид, дискретно, ненатрапливо, но показват на света, че държат себе си и по този начин.

Северина, истинска грозна е Люба Кулезич, но откакто се грижи за външния си вид това не се забелязва.

# 530
Да, и според мен Велислава Дърева притежава уникална вътрешна красота, идваща от интелекта й.
Да започне да се гримира хич и не си го представям. Тя просто си е тя, такава неподправена.
Харесвам хората, които не си поставят за цел да се харесат на всекиго.

# 531
...

Почти без грим, ама друг път- очна линия, спирала, руж, червило, нарисувани вежди и т.н

Аз когато съм гримирана слагам и по-малко количество грим....... Crazy

# 532
  • Варна
В подобни теми, винаги давам за пример Силвия Кацарова- поддържана, но изключително грозна жена, обаче както се знае, това изобщо не и е попречило да е успешна в кариерата си и в живота си.
Лубчето Кулезич също не е толкова грозна, просто е противна и това влияе на възприемането и от околните.

# 533
  • София
В подобни теми, винаги давам за пример Силвия Кацарова- поддържана, но изключително грозна жена, обаче както се знае, това изобщо не и е попречило да е успешна в кариерата си и в живота си.
Лубчето Кулезич също не е толкова грозна, просто е противна и това влияе на възприемането и от околните.
Права си, Силвия Кацарова е по- грозна от Кулезич и  е по- добър пример.

...

Аз когато съм гримирана слагам и по-малко количество грим....... Crazy
Предполагам не си на 81, нито си модел ако си на тази възраст Wink

# 534
Вили, и аз те обичам. Сериозно.

Няма какво да се лъжем- има ужасно нелицеприятни хора- и мъже, и жени. И нищо не им помага да изглеждат добре.

# 535
Бояна, няма значение аз каква съм, просто се вижда,че по скоро е гримирана, отколкото „почти без грим„.
Силвия Кацарова има невероятно позитивно излъчване.Когато я слушаш, усещаш колко е добронамерена. Това е по-важното от това,че няма правилни черти. Peace

# 536
  • София
Бояна, няма значение аз каква съм, просто се вижда,че по скоро е гримирана, отколкото „почти без грим„.
Силвия Кацарова има невероятно позитивно излъчване.Когато я слушаш, усещаш колко е добронамерена. Това е по-важното от това,че няма правилни черти. Peace
ти даде за пример себе си, затова и питам, иначе няма значение каква си, съгласна съм.

А за Силвия Кацарова също съм съгласна, но нали тук не бистрим кое е важно да си красив или да си готин човек? Нейното излъчване не я прави красива, но и не и пречи да пее страхотно или да е приятна компания.

# 537
  • Канада
Красотата е свързана с хармония, съразмерност.
Няма как голям нос, малки очи и тънки устни да направят едно лице красиво.
НО ако отделните части са съразмерни, лицето ще бъде приятно, като добавим усмивка,  и някои други неща, ето ти привлекателност

Simple Smile

# 538
За мене има връзка-Готините хора ми се струват по-красиви. Хайде, да не е чак красиви, но симпатични,чаровни, обаятелни. Много по- приемлив вариант от нацупен манекен.Поне за мене. Stop

# 539
Вили, и аз те обичам. Сериозно.

Няма какво да се лъжем- има ужасно нелицеприятни хора- и мъже, и жени. И нищо не им помага да изглеждат добре.

Това никога не съм отричала точно аз.
Но пък и няма връзка с предните ти няколко поста.  Rolling Eyes

Аз грозна жена ще нарека...много малко такива, с определено фрапиращи дефекти. Но това незначи, че всички останали са ми красиви. Имам си някакви предпочитания, лични, както всеки. Харесвам красиви лица, нагримирани, дълги коси, тънък кръст и заоблен ханш, сексапилни жени. Това обаче не значи, че останалите са ми грозни, напротив.
А и действително красивите, хубавите жени - имат повече самочувствие, което се отразява на цялото им излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт