Красиви хора

• 34 650
  • 844
  •   1
Отговори
# 510
Ех, няма как всички да сме скумрии с обратни захапки.   bouquet

Това пък  Joy какво общо има с факта, че посочената жена не ми е красива?

# 511
  • София - Рим и обратно
А иначе едва ли изобщо има жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълничка...
.
Естествено, че има. Има много лица, на които никак не отива да са слаби. Изострят се и заприличват на баби яги.

# 512
  • София

Ако тая баба, която показваш, не се беше нагримирала и фризирала, дали щеше да е така ослепителна.

Щеше, ето ти я почти без грим и рошава. Просто е красива жената.

# 513
  • Канада
Доста страници сте изписали, докато ме нямаше!!
Вчера се опитах да мисля не за красивите, а за грозните. Опитах да намеря коя от моите познати и приятелки е грозна и...хоп сетих се.  По принцип не обичам да наричам хората "грозни", но тя минава за такава. Дори характерът й е дръпнат и несимпатичен.Тип Велислава Д изглежда.
Да не мислите, че е останала сама. Омъжи се и си има хубава дъщеричка, която прилича на таткото  Wink. Мъжът й е доста привлекателен, преди него тя смени доста любовници.
Има хубава професия, хората я уважават. Има приятели...
Не виждам нещо да й липсва. Може би не е имала приятно детство,но в крайна сметка  има достатъчно, за да бъде доволна в някаква степен.

# 514
  • София
Доста страници сте изписали, докато ме нямаше!!
Вчера се опитах да мисля не за красивите, а за грозните. Опитах да намеря коя от моите познати и приятелки е грозна и...хоп сетих се.  По принцип не обичам да наричам хората "грозни", но тя минава за такава. Дори характерът й е дръпнат и несимпатичен.Тип Велислава Д изглежда.
Да не мислите, че е останала сама. Омъжи се и си има хубава дъщеричка, която прилича на таткото  Wink. Мъжът й е доста привлекателен, преди него тя смени доста любовници.
Има хубава професия, хората я уважават. Има приятели...
Не виждам нещо да й липсва. Може би не е имала приятно детство,но в крайна сметка  има достатъчно, за да бъде доволна в някаква степен.

Аз не бих я нарекла грозна в лицето, нито ако съм в нейния кръг ще я обсъждам като грозна, както не го правя и с никой от останалите хора, които срещам и познавам, но тук говорим за това и казвам каквото мисля. Ако нещо е грубо то е природата, не аз, не мога да поема вината и отговорността за външния и вид, защото съм посмяла да имам мнение по него.

# 515
Въпросната Велислава ако си боядиса косата, оформи веждите и сложи съвсем лек грим- ФДТ, руж, червило и й се скрият тъмните кръгове под очите с коректор или нюд сенки( ще изглежда и с 10г по-млада) може да изглежда много добре. Просто е запусната- нито кожата й е лоша, нито чертите отблъскващи.

# 516
  • София - Рим и обратно
Че кой оспорва факта, че изобщо не е задължително да си красив, за да си доволен и щастлив в някаква степен?
Говорим си за красотата като обективно понятие. Поне така разбрах.

# 517
  • София
Че кой оспорва факта, че изобщо не е задължително да си красив, за да си доволен и щастлив в някаква степен?
Говорим си за красотата като обективно понятие. Поне така разбрах.
И аз така разбрах.

Ето за Трещерица Джоли без грим. Нарочно пускам нея, защото при нея всичко е на ръба, както казваше един художник, ако малко още има в коя да е част на лицето ще е чудовище, не красавица, но

https://cdn.bg-mamma.com/gSQl/e507c3dc.jpg

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 16:03 от Бoяна

# 518
Точно за нея си помислих и бях сигурна, че някой ще я даде.
Всъщност темата беше Красиви хора, а не красиви жени - звезди.

# 519
Закачката ми с обратната захапка не е с Шантал. За кого е била, той се сети.  Hug

# 520
Въпросната Велислава ако си боядиса косата, оформи веждите и сложи съвсем лек грим- ФДТ, руж, червило и й се скрият тъмните кръгове под очите с коректор или нюд сенки( ще изглежда и с 10г по-млада) може да изглежда много добре. Просто е запусната- нито кожата й е лоша, нито чертите отблъскващи.
Да се допълня- ако почне да се усмихва и излъчването й ще се промени!
Една от малкото жени, за които смятам, че са безнадеждно грозни е Теди Велинова. Каквото и да прави  и коригира ми прилича на кон....

# 521
Закачката ми с обратната захапка не е с Шантал. За кого е била, той се сети.  Hug

Извинявам се и на теб, и на нея, тогава, нещо са ми се объркали постовете докато съм ги чела, и с такова впечатление останах.  bowuu

# 522
  • Канада
Бояна, аз също не обичам да наричам хората от моя кръг грозни. Може би не красиви е по-добро определение. Моята позната е също много неподдържана, въпреки че е 5 години по-млада от мен, изглежда доста по-стара.

Никой не оспорва факта, че не е нужно да си красив, за да си щастлив, просто в началото достигнахме до извода, че е по-добре да си красив, отколкото грозен. Понякога обаче, съвсем не съм сигурна в тази аксиома.

Sunglasses

# 523

За мен беше, по повод моя пост.
Но така и не разбрах злобата, с която реагира. Само, защото рекох, че не ми се харесва меката плът на жената на снимката. Подозирам защо, но не съм сигурна... Laughing

# 524
  • София
Точно за нея си помислих и бях сигурна, че някой ще я даде.
Всъщност темата беше Красиви хора, а не красиви жени - звезди.
Ти попита за звезди без грим, мързи ме да търся цитат.
За красиви хора познати как да ти дам снимка, не е редно, но и от пишещите тук се сещам поне за няколко такива. А са и умни  Simple Smile

Никой не оспорва факта, че не е нужно да си красив, за да си щастлив, просто в началото достигнахме до извода, че е по-добре да си красив, отколкото грозен. Понякога обаче, съвсем не съм сигурна в тази аксиома.

Sunglasses
В малко случаи може да е минус външната красота и то е по- скоро в плоскостта, че не може да имаш всичко и щом си хубав най- вероятно не си особено умен или сериозен. Но това е в повърхностно общуване, за сериозните неща не съм виждала красотата трайно да е попречила на някой.

Общи условия

Активация на акаунт