Красиви хора

• 34 621
  • 844
  •   1
Отговори
# 495
Може ли да кажете, че тази жена като е закръглена, не е красива? А иначе едва ли изобщо има жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълничка...
.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 15:29 от kate_rina_1

# 496
Тази жена не е дебела , тя е просто пищна, с хубави женски форми. Харесва ми.

# 497
Пълна и уникална!

# 498
  • София
Красотата, а и хубостта е качество и като такова то помага повече, отколкото пречи. Доказано е, че красивите хора са по-уверени, дори защото от ранна възраст са чували искрени възторзи по свой адрес.

Съвършено вярно и не знам защо се омаловажава. Дъщеря ми и майка ми имат тази красота, която всички харесват. Виждам каква е разликата, когато едно дете расте постоянно чувайки "Много си хубава", "Ау, че хубаво момиченце", че дори и "На тати хубавото". Животът на такива хора просто е по-приятен и лек. Има и (до някъде) негативна страна, те знаят, че ще получат всичко  по-лесно от колкото другите. Даже явявайки се пред комисия на конкурс, който няма нищо общо с красотата. Стават разглезени разбира се и рано или късно имат проблеми с някои обкръжаващи ги лица от женски пол, но за тях това не е проблем. 

Пак стигнахме до същото място в темата.  Mr. Green
Тези разговори винаги се въртят в кръг, защото е гадно за повечето да приемат, че нещо такова, за което нямаш никаква заслуга, като външния вид може да е от такова значение. Но и за ума е същото, повечето хора се раждат определен капацитет за развиване на интелигентност и колкото и да ни се иска умността ни да е лично постижение и това е толкова вярно, колкото и за красотата. Реално цялата ни интелигентност приключва развитието си към 16 годишна възраст и е ясно, че е плод на дадености по рождение и на късмет за средата, в която са родителите. Нашият принос е минимален. Но пък не съм чела или виждала синдром на бившия по- слаб или по- неинтелигентен ученик, докато синдром на по- грозното дете в училище има, дори много да се е разхубавило след това, а и най- вече ако се е разхубавило. Знам колко гнусно е да се обсъждат такива неща, колко рани отваря, но това са фактите от живота, ако се правим, че не съществуват те няма да изчезнат и ще продължат да определят някои аспекти и от нашия живот.

# 499
Не ми харесва. Мека и прекалено пищна ми е, точно като секс бомба обаче, ако се търси тази визия и излъчване - успява

# 500
Велислава Дърева красива ли е или грозна?

Неподдържана  Peace

Точно. Ако някой се заеме и й направи грим, прическа, може да стане направо красива. Чертите на лицето й съвсем не са грозни.

# 501
  • София

Неподдържана  Peace

Точно. Ако някой се заеме и й направи грим, прическа, може да стане направо красива. Чертите на лицето й съвсем не са грозни.
Абсурд. Да не говорим, че има излъчване на мъж, за една жена половината от красотата е излъчването на женственост.
Но явно тук сега се борим за тезата, че с малко грим и дрешки всеки може да стане красив- не мога да се съглася с такова нещо, както не съм съгласна, че всеки с правилни черти и пропорции по златното сечение е красив.

# 502

Неподдържана  Peace

Защо АКО?
Не ми пука кой как би могъл - а как е в момента. Не мога да кажа - неподдържана, но красива - пълна противоположност са ми тия двете

# 503
Не ми харесва. Мека и прекалено пищна ми е.
+1.
Освен това никак не харесвам така изрисувани (татуирани) вежди и въобще грима ми идва в повече

# 504
Ех, няма как всички да сме скумрии с обратни захапки.   bouquet

# 505
Аз пък във всяка една от тях виждам по нещо красиво. Осъзнавам, че клонят по-скоро към обратното на "красавици", но по някакъв начин ми харесват. В същото време не мога да кажа защо не ми харесват Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон. Всичко им е красиво, но не ми харесват. Не казвам, че не харесвам класическата красота, но специално от тези двете ме втриса, като ги видя.  Confused
Ами те са деца, показаните от теб моделки. Хубави-грозни, деца са и им личи.

# 506
Ех, няма как всички да сме скумрии с обратни захапки.   bouquet

Понеже в една и съща тема го споменаваш не за първи път - това някаква ваша закачка с Шантал ли е, или намекваш, че тя е с обратна захапка, или... какво?

Стана ми любопитно, защото ненавиждам обратни захапки, и споменаването им в тема за красотата ми изглежда кощунствено просто...

# 507

Неподдържана  Peace

Абсурд. Да не говорим, че има излъчване на мъж, за една жена половината от красотата е излъчването на женственост.
Но явно тук сега се борим за тезата, че с малко грим и дрешки всеки може да стане красив- не мога да се съглася с такова нещо, както не съм съгласна, че всеки с правилни черти и пропорции по златното сечение е красив.

Ако тая баба, която показваш, не се беше нагримирала и фризирала, дали щеше да е така ослепителна.

Не се боря за тази теза, а че без тези екстри красотата трудно се забелязва. Я дайте снимки на звезди без грим - Адел е най-обикновена дебеланка.

# 508
Напротив, уникална дебеланка е тя. Всички се опитват да я имитират в пеенето и просто не могат. А песните й се носят от уста на уста.

Ето на мен например и Милица Гладнишка ми е красив човек. Красотата е много повече от физически данни. Например: талант, интелект, харизма, чувство за хумор, елегантност, креативност...Интересно ми е защо пак и отново изключвате мъжете от темата.
Към тях сме много по-толерантни във вижданията си за хубост.

Не знам минзухар защо изчезна от темата. Струва ми се, че сякаш не беше целта да имаме поредната тема за втренчване в нечий целулит.

И какво я питате Шанталка за вижданията й за хубост?  Нали ви показа едно тяло онзи ден и вие го разкостихте на парчета.

# 509

Стана ми любопитно, защото ненавиждам обратни захапки, и споменаването им в тема за красотата ми изглежда кощунствено просто...
LaughingНяма как да е с мен. Поне не знам, освен ако не е пила  много силен халюцеген, примерно.  Laughing
С обратна захапка мога да съм само в мечтите и  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт