Красиви хора

• 34 534
  • 844
  •   1
Отговори
# 705
  • В Космоса
От цялата дискусия разбрах, че пълна/дебела и красива жена са взаимноизключващи се понятия newsm78. Ами добре де, ами пък ако съм с десетина кила повече и се харесвам и се чувствам добре в кожата си(даже по-добре от времето, в което бях слаба, но пък вечно се тормозех, че не съм достатъчно слаба), не нося анцуг на папулки , не люпя семки ,то  мога ли да претендирам поне за чаровна Embarassed

Няма такова нещо.
Много е важно ти да се харесваш. Иначе както и да изглеждаш, все ще има такива, на които да се харесаш и такива, на които да не се. Това е положението.
Аз се харесвам повече слаба, но много хора твърдят, че по-закръглена ми отива повече.

# 706
От цялата дискусия разбрах, че пълна/дебела и красива жена са взаимноизключващи се понятия newsm78. Ами добре де, ами пък ако съм с десетина кила повече и се харесвам и се чувствам добре в кожата си(даже по-добре от времето, в което бях слаба, но пък вечно се тормозех, че не съм достатъчно слаба), не нося анцуг на папулки , не люпя семки ,то  мога ли да претендирам поне за чаровна Embarassed?Защото такава се чувствам Whistling
По-назад бях качила снимки на една позната, която качи 15-20кг(изтрити са вече) . За мен поне е също толкова красива и слаба, и пълна. Дори надебеляла ми се струва по-секси, слаба ми изглеждаше много  невинна  newsm78Но тя е от хората, които  не дебелеят много в лице. Докато Айшвария се е сдобила с бузи, гуша и прочие...

# 707
Покажете ми снимки на жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълна, че ми е интересно. Аз не се нещам за такава( без никаква ирония  Peace). Като под "пълна" имам пред да има поне 20излишни кг
Рене Зелуегър.

# 708
  • На земята, която е всъщност звезда.
Покажете ми снимки на жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълна, че ми е интересно. Аз не се нещам за такава( без никаква ирония  Peace). Като под "пълна" имам пред да има поне 20излишни кг

Кари Фишър след отслабването си изглеждаше толкова ужасно сбръчкана в лицето, че се наложи веднага да направи пластична операция:

http://www.youtube.com/watch?v=Xzz2HrB3kAI

# 709
  • В Космоса
Кате, тогава защо искаше да ти привеждаме примери на по-хубави пълни, отколкото слаби? Останах с впечатление, че не допускаш такъв вариант.

# 710
Кажете направо на коя страница са снимките на Шанталчето, да не чета цялата тема.
Веднъж се лъже човек да ви чете анализите на тема ''глиган, глиган, най-сладък е в тиган!''. Naughty

# 711
Аз също не пълнея много в лице, всичко ми се лепи на д...то. Но се научих да се приемам и дори да се харесвам. Старая се да се обличам с подходящи дрехи, лек грим и се усмихвам повече.

# 712
  • Канада
За мен дебела значи 20кг +
Ако аз кача толкова, определено няма да се харесвам. А ако аз не се харесвам, никой няма да ме харесва.
Но виж сега съм 5 кг отгоре. Определено предпочитам да съм -5. Но пък около мен блзиките ми смятат, че така съм по-добре, защото лицето ми става по -меко. А и вече на 43 наистина е по-добре да има някой кг отгоре на идеалното тегло. Но не повече от 5, разбира се.

Виждали ли сте снимки на Кристина Агилера напълняла... ами не изглежда добре, много са тези кг отгоре.
То и за здравето не е хубаво, ако имаш на корема си такава маса - диабет , високо кръвно, сърце....

# 713
Кате, тогава защо искаше да ти привеждаме примери на по-хубави пълни, отколкото слаби? Останах с впечатление, че не допускаш такъв вариант.
.  Малко ми е трудно да го обясня- невинното  й ангелско  излъчване премина в по-перверзно  Twisted Evil А на мен повече ми харесваше първото.  Peace  newsm78

# 714
Ето според СЗО как се делят състоянията на теглото (има табличка): http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%8 … D0%B0%D1%81%D0%B0

Дайте ѝ мерките да изчислим ИТМ на Айшвария. Crazy

За индийката не зная, но по това съм сомалийка.

# 715
  На мен пък ми изкарва нормално - 20, а определено имам някои проблемни зони.  Rolling Eyes

# 716
  • В Космоса
 На мен пък ми изкарва нормално - 20, а определено имам някои проблемни зони.  Rolling Eyes

Е, логично, че не може да ти определи проблемните зони. Grinning Плюс това определя здравословните норми, не толкова естетическите. За последните не би могло да има обща формула. Нали зависи и от структура и сигурно и от други неща, та 2 жени със съвсем еднакви мерки и теглилки да изглеждат коренно различно.  Grinning

Но виж над и под нормените си личат и видимо. И не могат да се объркат. Само на границите могат да се сбъркат с нормални. Crazy

# 717
Да бе, това ще ми отчете мускулната маса като сланинки!  Crazy
Акаша е абсолютно права- в началото, когато почнах да ходя на фитнес, имаше една мацка, на моя ръст и според кантара на моите кг-ми. А видимо изглеждаше с около 10кг по-слаба- тренирана мадама.... Crazy

# 718
Бианка  Laughing
Не, не съм пускала мои,  на една приятелка но пак и намериха кусур, а тялото е супер...

# 719
Една интелектуално ограничена жена, не би могла да компенсира този си дефицит нито с ,,красота,, нито със слабо тяло.

А тук определено се преброиха не малко такива- обичайната групичка от Пишаман Карсавици, показващи части от чужди тела.

Щото техните едва ли са толкова съвършени  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт