Красиви хора

• 34 530
  • 844
  •   1
Отговори
# 690
Искра Фидосова също е жена със стил, която полага грижи за външността си  Peace
Обаче ми е грозна.
 Simple Smile
Как е различно!
И според обекта на оценка, и според субекта.  Laughing
Как ли ще я оценят тези, които не я познават коя е и с какво се занимава, ми е най- интересно. Понеже и ТОВА има значение. Голямо.

# 691
  • В Космоса
Ако бяхте видели снимка на съфорумка с тези килограми, определенията щяха да варират от "слон" до "глиган", през "носорог" и всякакви екзотични зверове, но щом е Ашвария, то тя е "пълна" и "закръглена".

Съмнявам се. Подобни епитети се спрягат само при липса на снимки. Когато съфорумки се осмеляват да се покажат, смелите определения биват скатавани за друг повод.  Crazy Няма чак толкова неделикатници тук. Grinning

# 692
 Ако съфорумката изглежда като дебел мис Боливуд мисля, че "слона" ще и се размине и на нея Laughing.

# 693
Ето например някаква жена, не много дебела, която просто не е хубава. Не е и грозна, но не е и красива.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/photomak/photomak1209/photomak … te-background.jpg
Тази жена е пълна, не дебела. Но е ужасно безлична

# 694
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, не бъди наивна- на лични и в скайп никой не бива пожален Laughing

# 695
  • В Космоса
Акаша, не бъди наивна- на лични и в скайп никой не бива пожален Laughing

hahaha Joy

На мен вярно майтап ми се струва, но вероятно го има и това. (След като наскоро ти сподели за космите по пръстите, та явно не трябва да се учудвам от такива неща).

# 696
Покажете ми снимки на жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълна, че ми е интересно. Аз не се нещам за такава( без никаква ирония  Peace). Като под "пълна" имам пред да има поне 20излишни кг

# 697
  • В Космоса
Покажете ми снимки на жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълна, че ми е интересно. Аз не се нещам за такава( без никаква ирония  Peace). Като под "пълна" имам пред да има поне 20излишни кг

Ами тази Аршивария. На мен лицето ѝ пълно повече ми харесва, по-меко излъчване. Иначе ми е много изцъклена.

# 698
Покажете ми снимки на жена, която слаба да не е по-красива, отколкото пълна, че ми е интересно. Аз не се нещам за такава( без никаква ирония  Peace). Като под "пълна" имам пред да има поне 20излишни кг
Двайсет кила отгоре си е дебела жена.  Peace

В такъв случай като сравним, то и като "слаба" трябва да е 20 кг. под нормата. В противен случай сравняваме дебела с нормална, а не дебела с хърбава.  Laughing
Освен ако "слаба" не означава нормална, но тогава заменяме термини. Ако ще правим сравнения, то нека да са в страни от нормата и двете неща, които се сравняват.

# 699
  • София
Оф беее, ма мноу мъ кефи къ ссф-то се скарва на Айшвария - неподдържаната. Ауу, брау! Турете я,
където и е мястото! Ми не е редно да се запусне така, освен ако не е на смъртен одър, къ може таквоз безубразие! Ми не е нормално тва!

Обожавам я тази автоеротика. Като ми спадне тонусът, форумът винаги успява да ме вдигне. Добре, че не съм и толкоз тъпа, убивах се! На това му казвам аз взаимопомощ! Помагате ми ей!  Heart Eyes     Hug    Heart Eyes         bouquet

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 19:54 от Имелда Маркос

# 700
Защото четеш, а виж я  Ашуария без форума до къде се е докарала. И се хили. 

# 701
На мен Ашвария не ми харесва пълна! Нежното й личице ще се пръсне Peace За мен пълна и дебела е едно също. Деля на 4-ри типа:
1. Грозно слаба като Анджелина
2. Нормално телосложение
3  пухкава- 5/10кг отгоре, но добре сложени като Бионсе
4. дебела....малко или много... Peace

# 702
На мен Ашвария не ми харесва пълна! Нежното й личице ще се пръсне Peace За мен пълна и дебела е едно също. Деля на 4-ри типа:
1. Грозно слаба като Анджелина
2. Нормално телосложение
3  пухкава- 5/10кг отгоре, но добре сложени като Бионсе
4. дебела....малко или много... Peace

Е сега те почнаха.  Да знаеш, че ти е дебел задникът.

# 703
  • В Космоса
Ето според СЗО как се делят състоянията на теглото (има табличка): http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%8 … D0%B0%D1%81%D0%B0

Дайте ѝ мерките да изчислим ИТМ на Айшвария. Crazy

# 704
От цялата дискусия разбрах, че пълна/дебела и красива жена са взаимноизключващи се понятия newsm78. Ами добре де, ами пък ако съм с десетина кила повече и се харесвам и се чувствам добре в кожата си(даже по-добре от времето, в което бях слаба, но пък вечно се тормозех, че не съм достатъчно слаба), не нося анцуг на папулки , не люпя семки ,то  мога ли да претендирам поне за чаровна Embarassed?Защото такава се чувствам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт