Аз ги спрях без хапчета, даже и книгата не съм чела. Просто реших и ги спрях. И така вече месец и 10-тина дена. Не ми се пуши, не ми липсват, не ми е по-нервно от преди.
. Има ли още някой, който отказва сега цигарите, ще се радвам да си даваме подкрепа
. Беше тежка вечер, но мина. Днес се събудих към 08.30 и по принцип моята първа работа е да си направя кафе и да пуша, след това да чета списание или книга и да пуша. Обаче сега се залежах до към 09.30 и повече не можах. Мотам се из къщи и си намирам някаква работа или чета за морална подкрепа. Гадното, е че постоянно тръгвам към кухнята, за да пуша, просто по навик и се връщам в спалнята, където по принцип не се пуши
. Т.е. в момента се крия от всичко, което ми напомня цигарите. Страх ме беше да си направя кафе, обаче много ми се пиеше и рискувах. Към 2 часа на обяд си го пийнах с кеф и беше много добро. Радвам се на успеха си засега, дано продължи и скоро да забравя защо съм била толкова заробена
. Извинявам се за дългото писмо, чудовището ме кара да споделям, вместо да димя
. От форумите знам, че и на други се е случвало, ама не вярвах, че и аз ще го преживея. После цяла сутрин се гонихме с желанието да запаля и аз победих. Дори си направих кафенце и си го изпих с кеф. Номера, който аз прилагам е да пия много вода и да чета форума и ползите. Благодаря на всички подкрепили ме, защото вие много ми помагате. Не получих подкрепа от приятеля ми , каза че ще повярва само ако мине седмица
, майка ми също каза невярващо, как така ще спираш цигарите какво е станало. Просто не искам да чакам нещо да стане, нали така. Положението е плачевно, но още веднъж ви благодаря.
? Ето едно много интересно видео http://www.youtube.com/watch?v=Lo-XBJYRm8w&feature=player_embedded .
. Трудно ми е на работа, не излизам с колегите, само работя, обаче това трябва да се промени, още не мога да преборя навика. Хубава вечер!
? 

И напълно задоволява потребностите на мозъка, не е нужно да е става наистина, защото реално само скапаният мозък помни още навика, организмът отдавна няма физическа нужда от това