Мързеливи красавици - 22

• 34 269
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • варна
NoBaby , и аз като тебе си поспах много долре днес следобяд - сега каква ще правя Crazy
Миа, добре си се поглезила днес Hug
cloè , чакаме отзиви за кулинарните ти позвизи Hug, мама ще остане доволна Hug

# 151
  • София
kaly*,стискам палци  Praynig Hug

Хайде,едно късно наздраве и от мен  Mr. Green
Аз си допивм ракийката  Blush и минавам през банята..... лека нощ  Hug   

# 152
Аз съм вече е кревата  Crazy
Чета всеки пост, но ще се включа по- сериозно уикенда, че ми е натоварена тази седмица ...
Обичам ви  Heart Eyes красТавички, и кисели и всякакви   Mr. Green

# 153
  • Vienna
Мими, като сме спали, сега ще хубавеем наоколо, а Kiss My ще ни замества по сън  Mr. Green

# 154
Добро утро!

Minana, бързо оздравяване!
Бисквитка, дано в понеделник ни се похвалиш с желания цвят на косата.
mep, да отминават грижите  Hug и аз припалвам, но това никак не ми влияе на разкрасяването:naughty:
Миа, браво, големи грижи е получило твоето лице вчера!
Бабъл, и аз вече имам огромна нужда да избягам някъде, дори за два дни!
cloè, как стана телешкото, мама хареса ли го?
kaly*, стиснати палци за неделя.
Étoile, не се ядосвай!Аз моя като го взех от първи път чудо голямо, от тогава 3 пъти съм се качвала на шофьорското място, а беше преди 8 години.Момичетата са ти казали, важното е след изпита  Peace
Поли, не познавам човек, който с такъм размах да купува шалчета Grinning Наистина са чудесен акцент към облеклото.
Бери, хайде, чакаме те вече да ни разказваш подробно!Аз бях писала някъде, но и на мен кожата ми е много хубава след като махна ББ-то на Лореал.
slynchice, много грозна постъпка от страна на приятелката ти, но пък ти си постъпила правилно, аз ако бях щях да си затворя очите и да се правя, че няма нищо  ooooh!Твоята рокля също е много хубава, а прическата, която си избрала е страхотна!

Ако съм пропуснала някого не е умишлено  Hug

Аз днес ще си правя маска с хума и кисело мляко на лицето, на косата също ще сложа нещо.Бях поръчала на мама да ми вземе шампоана на Хималая, да не остана по-назад, и днес трябва да го видя и него дали ще се разберем.
Замислила съм и някаква гимнастика, че от 4-5 дни никакво движение, а това не е добре.

Хубав ден, милички!

# 155
  • На острова
Hug

*Biskvitka*,  ти какъв цвят гониш?

Аз последният път си взех 9.21 на Крамер и станах доста тъмно, но хубаво и пепеливо. Сестра ми вика, че това бил моя цвят.

Сега мисля да се лакирам. Обмисляме йога през уикенда, ама не знам къде да отидем  Rolling Eyes

# 156
Добро утро  Flutter Чета ви, но и аз нямам много време за писане  ooooh!
Разкрасително си допивам кафето с вас и трябва да се оправям за работа. Бях решила днес да ходя към обяд чак и да се наспя, ама телефонът ме събуди  Crossing Arms Снощи излизахме с приятелка и днес хич не съм прекрасна  Thinking
Довечера може би ще поспортувам малко (ама малко Mr. Green ) и ще се опитам да се наспя  Thinking Нямам търпение вече да идва уикенда  Whistling
Хайде до после, хубавици  Heart Eyes

# 157
Добро утро, мързеланки   bouquet

Тези дни просто се скапвам от работа, не мога да се наспя, не мога да се разкрасявам, не мога да ви чета. По-добре да се гръмна  Simple Smile

Какво стана с поръчката от Енцо? Някой получи ли я?
По-късно ще гледам да пиша малко повече.

# 158
  • На острова

Какво стана с поръчката от Енцо? Някой получи ли я?
По-късно ще гледам да пиша малко повече.

Преди малко получих смс, че днес ще дойде  Wink

# 159
Хелоу  Grinning

Почивам малко от ученето, че ми гръмна главата...

Лори, чакам я още поръчката. Казаха ми, че ще дойде днес, но все още не съм получила смс от куриерската фирма.

Bubble, утре ще споделя за мицералната на Ла Рош, защото имам за още един път от почистващия тоник на същата марка и искам да го свърша него първо.

Аз сега чакам да се доизтегли каланетиката на Велвет и се захващам за нея. После ще се изкъпя. Останало ми е от реконструктора на Afogee за още един път и днес ще го доизхабя. После ще се лакирам с двата нови лака (единият ще го сложа като акцент на единия пръст).

Аз нещо се разболявам за пореден път тази година и сега отивам да си приготвя един чай. По-късно пак ще се включа.

Илияни,  Hug  Hug  Hug И аз много си ви обичам. Не ви познавам лично, но ми е талкова хубаво в темичката...

# 160
  • Велико Търново
Миа,стремя се към по-близък до естествения си цвят/както бях споменала,натурална блондинка съм,сега не мога да се определя Crazy/,боядисаха ме първия път с 4-ка ooooh!,оттогава все изсветлявам и към момента ме боядисват със 7-ца.Целта е 8-9 номер Peace Фризьорката,при която ще ходя работи с Лореал/Иноа/ и ще се наложи отново обезцветяване/няма друг начин,за съжаление,а и все ми избиват ръждиво-червеникави оттенъци,от които искам да се отърва Confused Ще се снимам в понеделник и ще ви покажа какво се е получило Peace

# 161
И аз нямам смс. Дано не се окаже, че чак в понеделник ще дойде, че нарочно не мия косата вече четвърти ден от зор  Mr. Green

С тая каланетика не мож ме зарибите! Мързел съм и туй то  Simple Smile

# 162
  • Варна
Привет-мривет Hug
Вчера не ви бях чела, та сега отне доста време.
да оздравяват болните деца и големи, че лоша работа пролетта дойде пък болни. Sad
Кормуванете взех от втория път Grinning На първия изпит накрая се изложих
От сряда почнах курс , три пъти седмично по два астрономически часа- английски.Ще продължи да края на ноември, надявам се да се справя.
да се оплача от мъжа ми, карам го да отдем да Швейцария за две седмици- не иска Crossing Arms

# 163
  • Варна
Дон домат вземи мен аз искам  Laughing  Hug

Привет и от мен,гръмна ми главата от учене ,да ми минава изпита утре да си дам малко почивка  Rolling Eyes

Нищо разкрасително освен,душ ,преса и лак  Peace  Искам слънцееееее,пролет ии дрехи  Laughing

По късно ще пиша иначе си ви чета редовно  Hug

# 164
  • GYM
Привет-мривет Hug
Аз се стягам да пътувам до София и ще липсвам целия уикенд Crazy Много ще ми липсвате Sad в понеделник ще наваксвам Hug
За всички, които имат интерес към каланетиката
Скрит текст:
https://docs.google.com/file/d/0B94U6YAVe8u-aFF1U2FUdTBwcHc/edit?usp=sharing това е линкът в Гугъл Докс, изтеглете я от там, че по скайпа се точи с часове ooooh!
Снощи прекарах невероятно, страхотно настроение си създадохме Crazy К`вото и да си говорим, аз съм себе си на такива места - с музика и хубави хора. Липсва ми работата Sad
Болничките красавици и дечица да оздравяват бързо Hug
Съжалявам, че не мога поименно да пиша, ама бързам, че ей сега ще дойде мъжо и ще ме навика, че дремя на компа Mr. Green
И аз много ви обичам, да си знаете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До понеделник Hug

Общи условия

Активация на акаунт