Пета тема на чакащите

• 262 436
  • 2 547
  •   1
Отговори
# 150
Честито  ,Джой  newsm32 dancingмного се радвам за вас ,дано това да е вашето детенце.Защо чак в понеделник среща от къде ви  де обадиха .
Боже радвам се на такива новини ,все едно на нас са се обадили,сигурно защото се надявам така по-скоро да дойде и нашия ред. baloni mamma newsm51

# 151
Абе виждам раздвижване... Mr. Green
Айде след толкова прекрасни новини да повлечете крака и към нас.  bouquet
Късмет!

# 152
Честита новина Джой, много ме зарадва   bouquet Дано това да е вашето детенце, стискам палци.
А за носенето - памперси занесете, те винаги са необходими в институциите. А като го видите и ще разберете от какво има нужда и при следващи посещения ще занесете каквото е необходимо. С нетърпение чакам да дойде понеделник и да се похвалиш и с още по - хубавата новина - че сте се намерили  Praynig

Успех на всички чакащи, с още такива добри новини да се пълни темата  Hug

# 153
Благодаря за хубавите думи на всички приятели  Hug

# 154
Страхотни новини има тук, щастлива среща на Патето Яки и DJOI_34 . Дано това са вашите дечица.

# 155
Пате Яки, чак сега те прочетох... Simple Smile Хубава новина!:)  Как мина срещата? Стискам палциии... Simple Smile

Хееей, Джой!:) Просто страхотна новина! Стискаме палци!

може ли да носим нещо на детенцето и какво
помогнете с идеи
всъщност как преминава тази първа среща

Зависи, на каква възраст е детенце. Всички казват "носи памперси", но лично аз не бих го направила още при първа среща. По-добре занеси нещо за човечето... Ако е бебе, аз бих опитала с онези книжки от плат, които имат различни материи по тях - шумящи целофанчета, огледалца... или с бутончета със звуци... или ярка, цветна играчка... Ако е по-голямо дете, може и лакомства да занесеш (царевични пръчици или банани)... А защо не и бонбонки или тортичка и за персонала - за евентуално стопляне на атмосферата... Simple Smile Иначе те памперсите не се губят...  

Въпреки, че при първата среща онова, което ще занесете, е доста маловажно. Други са вълненията и емоциите. От особено значение е да не отивате с големи очаквания (както към себе си, така и към детето), а просто да преживеете каквото предстои. Със сигурност вече сте чули, че "любов от пръв поглед" може да има, но е съвсем нормални и да няма... Но точно, както става в любовта, дали тя е била "от пръв поглед" или не - това не определя интензивността на чувствата и отношенията след време... Simple Smile

Аз бих ви посъветвала, през оставащите дни да се информирате, какво представлява детенце на съответната възраст - да погледнете снимки (как изглеждат връстниците); да прочетете по-задълбочено, на какъв етап са в развитието си (какво могат, какво ги вълнува) ... Но имайте предвид, че децата от институция често изостават в това отношение...

И най-важното - спокойствие... Опитайте, поне... Simple Smile

Успех, Джой и ще се радвам, ако скоро имаш хубави новини за нас... Simple Smile

# 156
  • София
Джой, честито! Чакаме добри новини, дано това да е вашето детенце Simple Smile

# 157
Чудесно раздвижване в темата!

Стискам палци!

# 158
Здравейте момичета, днес беше втората ни среща и със съпруга ми. Не съм спала две нощи, все тя ми е пред очите с личице от снимката която ми показаха, а не както я видях на живо. Тя е страхотно дете, много контактна, здрава, повтаря като папагал и има енергия за трима. Днес се разходихме за малко и се люшкахме, и за първи път се сблъсках с простотията на някои хора и това как я гледаха много ме жегна. Но реших, че проблема (ако има такъв) е само техен, и наум една им теглих.
Хем съм доволна, хем малко объркана...това е моето момиченце Simple Smile Надявм се в събота пак да се видим, зависи и от приемното семейство. Чакам да ми се обадя сега.

Сега имам въпрос към вас: след подаване на документите знам че съда има 2 седмици да определи дата на делото, но в рамките на какъв период ги определят тези дати? Колко чакахте вие?

Чандра, ние с теб сме скайп приятелки, ще ти пиша там на дълго и широко.

Сърдечен поздрав на всички, а аз ще си налея една чаша вино Simple Smile

# 159
Лелееееееее!!!   bouquet
Чудесна новина!!!
Толкова се радвам за вас!!! Hug

# 160
След едно осиновявaне,щест опитa ин витро (неуспешни) и счупен ключ от пощa,могa дa си отдъхнa щaстливо.Ще си имaме девойкa нa 11 месецa.Контaктите минaвaт в двете крaйности нa смях и плaч, но кaто се приберем след 15 дни, ще си свикнем.При първaтa срещa носихме пaмперси и игрaчкa.След кaто се получи химиятa по между ни, кaзaхме и нa бaткото, и до сегa контaктите минaвaт и с него.Тъкмо виждa нaгледно кaквa е билa процедурaтa при осиновявaнето му.Мaлкaтa фъстъчкa е голямa прелест.При последвaщите срещи носим същaтa игрaчкa, пюренцa , кaшички...Делото е нaсрочено зa 13.06.
Щaстливи сме, но нaй-вече бaткото е супер щaстлив,че ще имa компaния.ж
Пожелaвaм ви скоро дa нямaте нуждa от пощa, кaкто ние вече.
Пaте, ние подaдохме нa 30.05 в социaлните и нa 04.06 ни се обaдихa, че делото е нaсрочено зa 13.06.Товa е в Бургaс.
Джой,дaно се нaмерите в понеделник, стискaм пaлци.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 17:49 от viviqn

# 161
viviqn, честита дъщеричка!   bouquet Темата става прекрасно оживена!  Simple Smile

# 162
Патето Яки  Hug , тя хорската простотия край няма, по-важното е че вие сте се намерили. Много щастие ви желая.

viviqn , честита дъщеричка и от мен. И на вас много щастие   bouquet .

# 163
  • София
Viviqn, честита дъщеричка!
Темата става от прекрасна по-прекрасна  Hug

# 164
Много моля за извинение Патето Яки, че съм пропуснала нейната добра новина! Радвам се за теб!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт