Отслабване с Либрамед

• 137 590
  • 213
  •   1
Отговори
# 15
Току що говорих с моя приятелка и тя ми каза, че е свалила 5 кг. и ми сподели, че е точно с този продукт. Утре ще се видим и ще разбера всички подробности, защото забравих да я питам от колко време ги пие тези хапчета. Каза, че се чувства супер. Мисля и аз да си ги купя утре.

Ще чакаме отзивите!  Wink

Говорих с моята приятелка и тя каза, че около 10 дни ги е свалила тези 5 кг. Някаква аптекарка и ги препоръчала горещо и тя си ги купила. Веднага и аз си ги купих и вече ги пия. Аптекарката веднага се нахили и каза, че бил невероятен продукт, тя го пиела, явно масово вече се използва.

# 16
  • Някъде на път....

....
Говорих с моята приятелка и тя каза, че около 10 дни ги е свалила тези 5 кг. Някаква аптекарка и ги препоръчала горещо и тя си ги купила. Веднага и аз си ги купих и вече ги пия. Аптекарката веднага се нахили и каза, че бил невероятен продукт, тя го пиела, явно масово вече се използва.
Значи ще чакаме след около 10-15 дни да споделиш и твоя резултат.... Peace

# 17

....
Значи ще чакаме след около 10-15 дни да споделиш и твоя резултат.... Peace

Дано и при мен да има добър резултат. Няма да бързам да се тегля.

# 18
  • Пловдив
danielad, благодарение че писа разбрахме че няма страничен ефект.А отслабващ има ли? Всички те следим Hug все пак си първата която го пробва.Аз мисля утре да го взема .

# 19
  • Някъде на път....
mama66, минала е само 1 седмица от както го взема danielad. Може би трябва да мине поне още една, за да има някакъв резултат.....  Thinking

# 20
  • Пловдив
 Чета  в сайта ползата
 :ПОЛЗА ОТ LIBRAMED
Подпомага намаляването на теглото;
Намалява чувството за глад;
Намалява постпрандиалната сънливост;
Нормализира честотата и консистенцията на изхождонията

Все нещо трябва да се е проявило от тези ползи за една седмица,поне второто и последното0 Laughing
пп опитвам се да се надъхам за една диета съчетана с Либрамед .(Диета Д-р Ким Протасов)

# 21
  • Някъде на път....
Ох, не знам....
Пробвала съм няколко диети, балансирано хранене също така, но.... все съм си дебела....  Embarassed
Лакомията ми е проблема на мен.... Embarassed

# 22
  • Пловдив
На повечето това ни е проблема Peaceно ще помагама за развитието и на фармацията ,не само за хранителната индустрия.

# 23
  • Пловдив
да следя

# 24

+1 Simple Smile
  Еййййй, големи сме лакомии, после търсим вълшебните хапчета Crazy

# 25
  • София
Аз за сега нямам минуси,но нямам и плюсове Mr. GreenДва дни не съм го пила,но днес продължавам,като свърша тази опаковка,ще си взема нова.Аз не съм спазвала режим тези 5 дни в които го пих Embarassedто и за това нямам минус.-5 кг за 10дни ми се струва нереално,освен ако жената не е гладувала Rolling EyesТези които си го взеха-с какъв режим го съчетавате?Аз днес съм си приготвила 1,5 л.от коктейла с кленов сироп ,това мисля да ми е до обяд,после варени яйца,вечерята -шопска салата.

# 26

Zdraveite,
Iskam da pitam dali niakoy znae neshto za Vita slim? Thinking

# 27
Аз за сега нямам минуси,но нямам и плюсове Mr. GreenДва дни не съм го пила,но днес продължавам,като свърша тази опаковка,ще си взема нова.Аз не съм спазвала режим тези 5 дни в които го пих Embarassedто и за това нямам минус.-5 кг за 10дни ми се струва нереално,освен ако жената не е гладувала Rolling EyesТези които си го взеха-с какъв режим го съчетавате?Аз днес съм си приготвила 1,5 л.от коктейла с кленов сироп ,това мисля да ми е до обяд,после варени яйца,вечерята -шопска салата.

И на мен ми се вижда много за 10 дни -5кг., но тя има много бърз метаболизъм. Яде каквото и падне в интерес на истината. Късметлийка е в това отношение.
Аз не правя никакъв режим, но се замислям вече.

# 28
Аз за сега нямам минуси,но нямам и плюсове

А осезаемо намаляване на апетита усеща ли се? Аз ако започна диета нямам нужда от допълнителни хапчета, свалям си достатъчно. Обаче трябва нещо да му обуздава лакомията...

# 29
  • София
Аз за сега нямам минуси,но нямам и плюсове

А осезаемо намаляване на апетита усеща ли се? Аз ако започна диета нямам нужда от допълнителни хапчета, свалям си достатъчно. Обаче трябва нещо да му обуздава лакомията...
апетита е намалял,ама лакомията в главата-не Mr. GreenЗа съжаление този глад не се лекува с хапчета-там сме за психиатър Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт