Туба и Джансел в "Огнено сърце"-"Gönülçelen" и след това - Тема 183

• 58 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Надин,
знам за този филм Sensiz olmaz, но нарочно не го гледах заради сюжета с болното дете. Мразя, когато играят по най-тънките струни на човешката душа, за да те трогнат. Защото с болно дете, или някой болен от рак е най-лесно  и безотказно. Това ме отблъсна от този филм.

# 91
Здравейте  Hug 

Тази седмица релакс от сериали - ПС - свърши, Ало, ало и той, 20 минути - прескочи. Ами то хубаво да не бързаш и да не се съобразяваш Wink

# 92
  • Разград
Здравейте!
Добра вечер!
Май съм сама, но сега ми остана и на мен време, защото много съм заета / гледам отново сериала който скоро изгледах - сага с руски превод и хърватски субтитри за да изясня това което не разбрах от турския/

# 93
  • Русе
Надин,
знам за този филм Sensiz olmaz, но нарочно не го гледах заради сюжета с болното дете. Мразя, когато играят по най-тънките струни на човешката душа, за да те трогнат. Защото с болно дете, или някой болен от рак е най-лесно  и безотказно. Това ме отблъсна от този филм.

Свет  Hug

По същата причина и аз започнах първи епизод, спрях..., но в един момент пак го загледах, защото не наблягаха чак толкова на страданието на детето / не го тормозиха да играе много такива сцени/, по-скоро другите герои бяха в центъра на действието, ама нали и превод нямаше не мога и много да коментирам няколкото серии, които съм видяла.  Peace

А затова, че в почти всеки сериал има някой тежко болен или катастрофирал, или пък обезателно и някой в затвор.  ooooh!

И като си помисля дори и в нашия ОС  Wink вмъкнаха болница и затвор, но...  Laughing в какъв вариант!  Joy Joy Joy

# 94
  • Русе
E, то вярно нямаме сериал сега, ама и  Sad чак такова мълчание, къде сте бе?  newsm78

Я, вижте по фейсовете какви колажи редят / този е от румънския фейс на Туба и Онур/, а да забелязвате Филиз от коя тв. е?  Laughing

Скрит текст:

# 95
Привет най-после и от мен, но като гледам съм сама в темата. wavey Hug
Почти два дена не съм си отваряла лаптопа и по традиция много интересни новини и клипове, от всичко по много. Като цяло обаче все още витае тъжно и носталгично настроение, провокирано от финала на любимия ни сериал.  Sad
Първо да поздравя Клари, като съм сигурна, че се е справила успешно с изпита.   bouquet smile3501 newsm51

Лина, Hug  bouquet Hug
Цитат
Рали  споделям молбата ти към Баги  , предлагам вече да му простим на Оджата, и да го оставим на мира! Сложен, противоречив и нееднозначен, но е нашия Мурат Оджа и си го обичаме!  

Надин,   bouquet newsm51  
Още една много красива жена, Арзу

Баги,  newsm78
Цитат
как бихме приложили следната мисъл в комтекста на ПС - "различно е да поемеш вина и да поемеш отговорност". Марги, къде си, нали искаше тема

Ами да започнем отнякъде. Дано Марги се появи и тогава вече ще се потопим отново в атмосферата на Пленителката.  Thinking

Благодаря ти за постнатото за и от Озгюр.   bouquet
Цитат
Туба е над сериала. Невъзможно е, когато чакаш сцените със Зарифе, да гледаш  другите сцени. Напразно ги гледаш, защото Зарифе я няма. Бих искал Туба да не беше играла в този сериал, за да мога да видя цялото. Ако ме попитат за неговата тема, аз просто ще кажа няколко изречения заради Туба.
Ако Туба е на дадено място, тя не позволява съществуването на нещо друго, освен нея.

Знам, че след това, което е написал, каквото и да се каже ще е като клише и все пак моето усещане е същото по отношение на нашия сериал. След като изгледах внимателно и съвестно всички епизоди, впоследствие си позволявах да превъртам кадрите и се улавях, че гледам най-вече Туба, Туба и Джансел и Туба и Онур.   Kissing Heart

От реакциите на всички по отношение другите сериали, разбирам, че май не ни се гледа нещо тежко, тъжно, свързано с болести и т.н.. Твърде много негативен битовизъм е около нас и ето, как ни е тъжно за хумора и веселието в махлата, за хубавата музика, за любовта във всичките й измерения.
Добре, че са минутите. Харесва ми и този сериал и там има какво да се обсъжда, но и най-важното – отново една чудесна Туба.
Ами, поздрави от мен в полунощ.  Hug
Рали

# 96
Рали  Hug

Много гледахме и писахме, та сега с българския край на ПС, изпаднахме в безтегловност. Не ти се иска да спреш, не ти се иска да започнеш нещо ново.  Наистина е добре, че си имаме минутите - без много страсти и особено фенски, но поне за мене много интересно. Peace

А аз ще последвам Филиз:

# 97
Май е време да я последваме.
Лека и от мен.

# 98
  • Русе
Добро утро!  Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

# 99
Здравейте!  Hug
Тъжно е, като не гледаме нашето оптимистично филмче!  Sad
Но ще го преодолеем с помощта на Филиз и Мелек!  Wink  Simple Smile

Приятен ден, дами!  Hug

# 100
Здравей те момичета  Hug
Момичета благодаря за позитизма ви че съм се справила с изпита дано да сте прави  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Лека и успешна Събота  Hug

# 101
Здравеейте Hug

Цвети, Линка, Клари Hug
Клари smile3508

Линка, приказката свърши, но архивите остават Laughing

# 102

Хубав ден и от мен! Grinning Нищо ново от нета, и там станали по- мързеливи от мен Mr. Green
Скрит текст:
Иначе се готвя да приема щафетата "баба- внук", че се задавала ваканция една седмица. Горкото дете... Joy

# 103
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Надин,

Скрит текст:
Ми що да е горкото детето? Те умират да са при баба си, децата.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт