Хистеректомията - въпроси , отговори , коментари .

• 181 302
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Ми тъй излиза - аз рак си имам, ама според маркерите ми съм като новородено. И все пак, когато лекар го изисква, за да следи.... ъъъъ.. ае да не е лечение, подобрението ти Grinning, се пуска - те си го разчитат по техен си, лекарски начин.

# 76
Antri просто си страшна!

zizivoli миличка, и на мен ми минават тези, че и още куп други мисли. Понякога си мисля, че се побърквам. За това се старая да правя повече неща, че да не ми остава време за мислене.

Поне по едно дете имаме, ами тези които нямат ни едно?

За тежестите пък сега се замислих. Някоя беше споделила, че до 12кг. и давали да вдига и това за детето и ставаше въпрос. Май в онази тема. Аз знам за до 5-6кг. Тези 10кг.  не мислете, че ги вдигам ей така с ръце. Има си различни упражнения. В същност май само едно ми е с повече от 5кг.

А тоя т. маркер май е просто да си даваме парите ей така. Знам ли вече...
Относно пет скенера пък там е много трудно да се вредиш май, а и не правят на всеки...
Как можем да се следим?

# 77
  • София
За проследяване: ехография, скенер, магнитен резонанс с уговорката, че трябва да е добър този, който ги разчита.

И въпрос: 45 дни след операцията на някой да се е появявала кръв? Съвсем малко петънце, но от къде?

# 78
За 45 дни  трябва да е позараснало. Обаче може да е някой конец който се е паднал. Ако не продължи значи е това и няма място за тревога.
Ако си започнала опити със секса може и това да е разбутало някой шев. Изчакай и виж как е. Аз имах мъничко зацапване, но мина много бързо.

Я да питам някои от по-старо оперираните имате ли информация след колко време върху операция може да се прави татуировка? Знам, че не е най-важно как изглеждаме, а дали сме здрави, но имах тази идея още преди да се случи това с мен.

# 79
  • София
За секс не съм се и сетила, но почнах някаква гимностика за коремните мускули. Иначе док каза преди 20-ина дни, че има едно конче още, но няма да го маха за да не ме разрани и то само ще си падне. До сега не съм го забелязала.
Изобщо не съм наясно с татуировките! Embarassed

# 80
Здравейте момичета!Намерих ви!Два месеца след хистеректомията ходих на физиотерапия.Направиха ми 10 процедури с ниско честотен ток и 10 процедури ултразвук с контрактубекс.Но все още имам болезнени боцкания,придърпвания от вътрешната страна на кожата над операцията,особено като постоя повече в седнало положение.Вечер корема и слабините са ми отекли.Нормално ли е това?Дали ще отшуми това и кога?Някоя от вас правила ли е друга физиотерапия  за сраствания и  по- бързо зарастване на тъканите?Колкото до спорта ми казаха задължително да правя гимнастика на тазовото дъно(упражненията на Кегел).
Antri,пожелавам ти успех и бързо възтановяване.БОГ да е с теб!

# 81
Здравейте! И аз съм от "оная тема". Операцията ми е на два месеца. Нямам никакви оплаквания. Тренирам основно кардио. На 12.04 съм на преглед и задължително ще питам доктора за гирички, коремни преси. Само това ще са ми въпросите. Искам вече да тренирам нормално, защото го правех преди операцията. Корема ми се прибра, но искам плочки.
На всички пожелавам бързо възстановяване и само добри резултати след операциите.

# 82
А бе, Antri голям си зевзек Laughing  Възхищавам си те на духа, но ти си имаш стимул-малкото същество Hug Да ти кажа и мен ме вълнува сурогатноно майчинство, но и там нещата са в застой, следя темата и обещанията за легализирането му бяха големи, но до сега -НИЩО! Ние си имаме едно прекрасно същество-осиновихме я преди две години Simple Smile
За маркерите наистина може да се каже, че не са основен показател, но преди моята операция -туморния ми маркер беше С125 при референтни до 35, а след това слезе към 12, така че все пак се гледат..
И аз от "оная тема" да кажа, че съм тръгнала да уреждам нещата за петскен, но не се знае дали ще стигна до него. Този месец трябва да мина на някакъв скенер в онкото в София и от там лекарска комисия да прецени дали да ме изпрати на петскен/по здравна каса/, иначе изследването струва 3000 лева/във Варна съм питала/!

# 83
Antri  мила стискам палци  Praynig всичко да е наред. Не можах да ти се обадя за разходка защото бях много зле в събота...заради лъчетерапията.Цял ден не станах от леглото. Но ще се видим като се пооправиш  ти надявам се. на мен ми остават само 8 дни   лъчетерапията и много се радвам:)Момичета     как сте?Simple Smile  bouquet

# 84
Гена, стискай зъби, малко е останало...Мисли си само за хубавите неща Hug

# 85
  • София
Гена ,  още  малко  и  всичко ще е зад гърба ти !  Peace Hug Hug

Момичета  цял ден си мисля  за  Антри -  операцията  трябва да е минала днес , може би е  в реанимация ?   Дано  всичко да е  минало  по възможно най- добрия  начин за нея!  Praynig

Нека  всички я подкрепим ,макар и  виртуално !  Peace

Антри миличка ,  всички  сме с теб  и  те чакаме  тук  с  добри новини !!!

Hug Hug Hug Hug  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 86
  • София
 Стискаме палци,дано да се обади с прекрасни новини! Hug

# 87
  • София
Искрено се надявам, че всичко е наред и утре ще се появи с тънък  хумор и неувяхващ опитимизъм!  Peace  bouquet

# 88
 Wink мърдаааам Simple Smile сичко мина идеалка, ама ми е слаб нета на телефона, та ще пиша като изляза от реанимето. Целувам ви, стряхотно е че ви има:-)
  bouquet

# 89
  • София
Antri,  прегръдки  и  целувки .........  Peace

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт