Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 864
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • In The Middle Of Nowhere
На Naked basics сенките ги дават като full size, но няма толкова много цветове като в другите палитри, a и няма четчица вътре, затова изглежда по-малка. Според мен е добре преценено колко и какви цветове са необходими за хубав матов нуд грим. На мен много ми допада джобния й размер Simple Smile

merryl, пробвай свободната на Шанел: http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Powders-POUD … E-95609?sku=95611 Тези, на които номерът завършва на "0" са общо взето прозрачни, матират и фиксират превъзходно.

Ще я преслушам, съмняваме, че като цена ще ме удволетвори-вярно, че такава козметика се купува минимум на 1 година, но пак ми се вижда скъпа newsm78
Това за нулите не го знаех, много полезно, благодаря!

Като по-икономична бих могла да ти кажа, не толкова да ти препоръчам, защото не съм я ползвала лично на Римел Stay Matte pressed powder in transparent се казва много я хвялят по блоговете, а снощи се зазяпах в клипчетата на една бюти блогърка, която гримира с доста скъпа козметика, но винаги позлваше за матиране тази пудра и много я хвалеше. Аз мисля, ако я намеря да си я взема да я изпробвам.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 12:42 от angeles

# 571
  • Стара Загора
Днешния грим:

Цяло лице:

Скрит текст:

# 572
  • В центъра на Вселената...
Иве, както винаги страхотно Simple Smile Преливката е напревена супер. Имам само един коментар, който от доста време се колебая, дали да ти напиша, за да не се обидиш  Rolling Eyes Защо не подчертаваш очите? За мен така, някак е незавършен грима, особено на твоите хубави светли очи. Започнала си супер, цветове, комбинации и изведнъж все едно перескачаш нещо и... бум спирала  Peace. Дано ме разбереш   bouquet

# 573
Дойдоха ми сенчиците от Fyrinnae  newsm44 Нямам търпение да се намажа  Crazy Поръчах си по-шантави цветове, но всичките ми допадат, като ги гледам в кутийките. Но на гледане изглеждат много различни от суочовете, които са в сайта  Thinking Предполагам, че нанесени седят доста различно. В кутийките изглеждат дори матови, а основната част са ми блестящи  Flutter Имам и един цвят подарък, който и без това ми е в уиш листата  Mr. Green
Сега си чакам пакетчето и от Derling Girl  Crazy Но те са по-бавни с изпращането...

Иве, супер гримче  Heart Eyes

Аз днес се успах, после ме хванаха да правя плитки и фризури моите щерки, и нямаше време за грим със сенки  Crazy

# 574
  • Стара Загора
Иве, както винаги страхотно Simple Smile Преливката е напревена супер. Имам само един коментар, който от доста време се колебая, дали да ти напиша, за да не се обидиш  Rolling Eyes Защо не подчертаваш очите? За мен така, някак е незавършен грима, особено на твоите хубави светли очи. Започнала си супер, цветове, комбинации и изведнъж все едно перескачаш нещо и... бум спирала  Peace. Дано ме разбереш   bouquet

С молив ли?
Предната седмица ходих с очертани и сега ми се искаше нещо по-различно, семпло и ненатрапчиво.  Crazy

# 575
  • София
Ивче- много ми харесваш така. Като цвете си.  bouquet

Веси- дай снимка де Wink

# 576
  • Стара Загора
Очертах с молив, но може би трябва да опуша, за да не стои така отсечено. Rolling Eyes
Ако не бързах, щях да се постарая повече, но другият път.

Скрит текст:

Весе, Майка Зайка Hug

# 577

Ами първо ми се ще да ги пробвам в грим, за да знам какъв им е реалния цвят. На снимка в кутийките мисля, че нищо няма да се види  Rolling Eyes

Иве, без молива ми харесваш повече  Wink Може би, ако беше сложила по-кафеникав молив и с по-лека ръка, щеше да е по-добре.

# 578
  • Пловдив
И на мен без молив повече ми харесва, определено ми идва в повече .  Simple Smile

# 579
Иве грима е въздушен и молва не е на място, без него беше по добре, ако все пак  следваме съвета на Силва за по завършен вид бих сложила тъмно в основата на миглите.

# 580
  • София
Иве, и на мен така очертани очите ти не ми харесват, без молив е по-хубаво /поне за мен/
Съгласна съм със Силвето, че може да подчертаеш окото, но за мен това означава с лека тъмна линия в основата на миглите и изнесена леко в края, но само на горния клепач, без да очертаваш долния.

# 581
  • Стара Загора
Иве, и на мен така очертани очите ти не ми харесват, без молив е по-хубаво /поне за мен/
Съгласна съм със Силвето, че може да подчертаеш окото, но за мен това означава с лека тъмна линия в основата на миглите и изнесена леко в края, но само на горния клепач, без да очертаваш долния.

Благодаря.
Утре ще опитам така. Hug

# 582
  • София
Ивче, и аз си мисля като Силвето, че ти трябва очертаване на окото, но в никакъв случай толкова дебело. Съвсем тънка линия в основата на миглите. Може да не е молив, а черни сенки примерно. Така миглите ще изглеждат много по-гъсти и светлите ти очи ще изпъкнат много, много повече  Peace

# 583
  • Стара Загора
Благодаря за препоръката.  Peace bouquet

# 584
Според мен Ивче, пробвай очертаване на окото
така - от средата на горен клепач и само 1/3 от долен, пробвай съвсем леко между миглите, и пробвай също и по -изразено.

Общи условия

Активация на акаунт