Споделете 178

• 44 478
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Стис.

# 61
  • София/Горна Оряховица
Туигова, стискам.

# 62
  • Варна
И аз стискам палци за Туиг.

Тия дни ли чакаме бебетата?

# 63
Моето - да, другите малко по-късно  Sunglasses Може и да го изпреварят моя мотльо  Laughing
Майка ми каза, че днес отивала на козметик и фризьор, защото не искал да излезе, понеже баба му не се била превела в посрещачески вид  Crazy Мани баба му, ми майка му...Една боя за коса имам, взех си я преди да забременея, още не съм се боядисала  ooooh! Как да излезе при такава безхаберна майка  Laughing

# 64
  • Варна
Ау, Ео, веднага да се боядисаш!  Laughing Не може то така!

# 65
  • Казанлък of all places
Ео,пусни тема в СО.

# 66
По какъв въпрос да ми е темата в СО?
Макар че не че има значение, за каквото и да се отнася темата ми, ще ме разведат преди да съм се омъжила  Laughing

# 67
ТуиГ, стиск и от мен!

Цитат
за каквото и да се отнася темата ми, ще ме разведат преди да съм се омъжила
Joy Абсолютно точно!

Боядисването не беше ли забранено по време на бременност?  newsm78 Или са градски легенди?

# 68
Не че е забранено, ами просто хормоните влияят на всичко и не всички коси хващат добре боята.
Иначе подстригването уж е забранено за тези с момченца, за да не му отрежат сещате се какво  Mr. Green Laughing

# 69
 Joy За подстригването.

Това, което аз бях чела, имаше общо с химикалите, а не че няма да се боядиса косата, но може да е било само за изрусяването.

# 70
Туиг, стис! Медсестрата да не ти запали рогозката? Много са добри, да им се не види.

# 71
ТуиГ, стиск и от мен! Hug

# 72
  • Варна
Боядисването не беше ли забранено по време на бременност?  newsm78 Или са градски легенди?

Градски легенди. Навремето с Влад поради стечение на обстоятелствата (нямах време и ме мързеше, ама повече ме мързеше, отколкото да нямах време) все не успявах да се боядисам. Накрая отидох на фризьор за подстрижка, а тя като ми видя косата - наполовина побеляла и вика - дай да ти направя кичури. Казах "нъц, ни щъ". И на път за вкъщи си купих черна боя, та се оклепах хубаво с нея. Седмица-две по-късно се появи Влад, а на снимките от изписването бях подстригана и боядисана, как си му е ред.  Mr. Green А да, и не му се отряза третия размер.  Laughing

# 73
Аз няма да се подстригвам ,все пак не е дошъл още Великден.  Whistling
Традиционно от десетина години насам се подстригвам 2 пъти годишно - веднъж около Великден и втори път за рождения ми ден. Бебето хвана точно периода от десетина месеца между двете събития  Joy

# 74
Забранено е боядисването по време на бременност. Леко раждане желая и здрави бебета на Еовин и Туиг! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт